Musatti Motor Kullanıcıları

Merhabalar,

Dostlar Musatti Milano/Kaizen/Dark Pow serilerinden herhangi birine sahip olanlar veya olan ile yakinen konuşmuş olanlar sahneye yaklaşabilir mi?

Kış olduğu için malum fazla çıkamıyoruz. Uzun zaman önce bu markadan motor almış olanların tecrübelerine ihtiyacım bulunmakta.

** İnternette çeşitli şikayetler ortaya çıkmış durumda ve bu şikayetler ne yazık ki ben aldıktan sonra ortaya çıktı. Bundan dolayı aktif Musatti kullanıcılarının bilgi ve tecrübesine duymak istedim.

1- Sahip olup veya olan biri ile görüşüp, servisliği hakkında detay verebilecek var mı?
2- Kronik bir sorunu var mıdır? (Bilip söylemeyenin tekeri taştan çıkmasın !(!) ) :)
3- Merkez ile görüşmüş olup muhatap bulabilen var mıdır?

Not: Kullanıcı deneyimi iyi veya kötü fark etmeksizin detay verebilecek var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşımda Dark Pow modeli var.

Motoru sanırım istanbul'dan almıştı yolda gelirken manifoldu eriyip mi düşmüştü eritip mi düşmüştü birşey olmuştu. Çekici ile getirmek zorunda kaldı.

Servis problemi çözüyor ancak bazen parça tedariği için beklemeniz gerekiyor; bu süreler uzun biraz. Bir de servis ağı malumunuz yok denecek kadar az.

Bu modelde hiç kronik birşey görmemiş arkadaş, özellikle bunu sormuştum. Parçaları da öyle dandik değil etki ve sağlam hissettiriyor.

Ha bu kadar para verir misin desen vermem; şekil şukul tamam ama güven veriyor mu , ı ıh.

Arkadaşımda Dark Pow modeli var.

Motoru sanırım istanbul'dan almıştı yolda gelirken manifoldu eriyip mi düşmüştü eritip mi düşmüştü birşey olmuştu. Çekici ile getirmek zorunda kaldı.

Servis problemi çözüyor ancak bazen parça tedariği için beklemeniz gerekiyor; bu süreler uzun biraz. Bir de servis ağı malumunuz yok denecek kadar az.

Bu modelde hiç kronik birşey görmemiş arkadaş, özellikle bunu sormuştum. Parçaları da öyle dandik değil etki ve sağlam hissettiriyor.

Ha bu kadar para verir misin desen vermem; şekil şukul tamam ama güven veriyor mu , ı ıh.

Teşekkürler.
Galiba o arkadaşınız şikayetvar'a yazmış. Aynı sorunu okumuştum. :)

Bilmiyorum valla olabilir ama o kadar uzamamıştı. en son parçayı kendi bulup servise kargolamıştı :D

Bu üç model aynı mekanik yapıyı kullandığı için genelde parça sorun olmuyormuş. Bir kişi ile yolda denk geldim biraz önce. Ana avrat düz gidiyordu :D Cüneyt miydi, Cihan mıydı emin değilim... Kusura bakma koşuşturma sırasında adını unuttum. Bozuntuya vermeden kardeşim dedim hep. :)
Bu forumu kullanıyormuş. Kardeşim görüyorsan gel buraya... :D (Konum: Şişli)

Musatti ne yahu ?
Bugattinin çakması mı ?

İnşallah aynı yolda gider de bizim de yüzümüz güler. :D

Firma Chopper/cruiser üzerine yoğunlaşmış... Çinde Jonway firmasının mallarını getirtiyordu, bir süredir burada fabrika üretimine geçmiş. Bizde fabrika burada diye güvendik, referans olan videolar da güvenli kişilerden olunca bulaştık bu filme... İMDB 3.1 mi bi 8.8 mi çıkacak belirsizliğindeyiz... :D
Chopper sevdasına başlangıç olarak girdik bu firmaya... En azından heves olursa bile zararda çıkmayayım diye...
Kış bitse de öğrensek :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar