Musatti Motor Kullanıcıları

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
Merhabalar,

Dostlar Musatti Milano/Kaizen/Dark Pow serilerinden herhangi birine sahip olanlar veya olan ile yakinen konuşmuş olanlar sahneye yaklaşabilir mi?

Kış olduğu için malum fazla çıkamıyoruz. Uzun zaman önce bu markadan motor almış olanların tecrübelerine ihtiyacım bulunmakta.

** İnternette çeşitli şikayetler ortaya çıkmış durumda ve bu şikayetler ne yazık ki ben aldıktan sonra ortaya çıktı. Bundan dolayı aktif Musatti kullanıcılarının bilgi ve tecrübesine duymak istedim.

1- Sahip olup veya olan biri ile görüşüp, servisliği hakkında detay verebilecek var mı?
2- Kronik bir sorunu var mıdır? (Bilip söylemeyenin tekeri taştan çıkmasın !(!) ) :)
3- Merkez ile görüşmüş olup muhatap bulabilen var mıdır?

Not: Kullanıcı deneyimi iyi veya kötü fark etmeksizin detay verebilecek var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
D400
Arkadaşımda Dark Pow modeli var.

Motoru sanırım istanbul'dan almıştı yolda gelirken manifoldu eriyip mi düşmüştü eritip mi düşmüştü birşey olmuştu. Çekici ile getirmek zorunda kaldı.

Servis problemi çözüyor ancak bazen parça tedariği için beklemeniz gerekiyor; bu süreler uzun biraz. Bir de servis ağı malumunuz yok denecek kadar az.

Bu modelde hiç kronik birşey görmemiş arkadaş, özellikle bunu sormuştum. Parçaları da öyle dandik değil etki ve sağlam hissettiriyor.

Ha bu kadar para verir misin desen vermem; şekil şukul tamam ama güven veriyor mu , ı ıh.

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
Arkadaşımda Dark Pow modeli var.

Motoru sanırım istanbul'dan almıştı yolda gelirken manifoldu eriyip mi düşmüştü eritip mi düşmüştü birşey olmuştu. Çekici ile getirmek zorunda kaldı.

Servis problemi çözüyor ancak bazen parça tedariği için beklemeniz gerekiyor; bu süreler uzun biraz. Bir de servis ağı malumunuz yok denecek kadar az.

Bu modelde hiç kronik birşey görmemiş arkadaş, özellikle bunu sormuştum. Parçaları da öyle dandik değil etki ve sağlam hissettiriyor.

Ha bu kadar para verir misin desen vermem; şekil şukul tamam ama güven veriyor mu , ı ıh.

Teşekkürler.
Galiba o arkadaşınız şikayetvar'a yazmış. Aynı sorunu okumuştum. :)

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
Bilmiyorum valla olabilir ama o kadar uzamamıştı. en son parçayı kendi bulup servise kargolamıştı :D

Bu üç model aynı mekanik yapıyı kullandığı için genelde parça sorun olmuyormuş. Bir kişi ile yolda denk geldim biraz önce. Ana avrat düz gidiyordu :D Cüneyt miydi, Cihan mıydı emin değilim... Kusura bakma koşuşturma sırasında adını unuttum. Bozuntuya vermeden kardeşim dedim hep. :)
Bu forumu kullanıyormuş. Kardeşim görüyorsan gel buraya... :D (Konum: Şişli)

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
Musatti ne yahu ?
Bugattinin çakması mı ?

İnşallah aynı yolda gider de bizim de yüzümüz güler. :D

Firma Chopper/cruiser üzerine yoğunlaşmış... Çinde Jonway firmasının mallarını getirtiyordu, bir süredir burada fabrika üretimine geçmiş. Bizde fabrika burada diye güvendik, referans olan videolar da güvenli kişilerden olunca bulaştık bu filme... İMDB 3.1 mi bi 8.8 mi çıkacak belirsizliğindeyiz... :D
Chopper sevdasına başlangıç olarak girdik bu firmaya... En azından heves olursa bile zararda çıkmayayım diye...
Kış bitse de öğrensek :D

Merhabalar,

Dostlar Musatti Milano/Kaizen/Dark Pow serilerinden herhangi birine sahip olanlar veya olan ile yakinen konuşmuş olanlar sahneye yaklaşabilir mi?

Kış olduğu için malum fazla çıkamıyoruz. Uzun zaman önce bu markadan motor almış olanların tecrübelerine ihtiyacım bulunmakta.

** İnternette çeşitli şikayetler ortaya çıkmış durumda ve bu şikayetler ne yazık ki ben aldıktan sonra ortaya çıktı. Bundan dolayı aktif Musatti kullanıcılarının bilgi ve tecrübesine duymak istedim.

1- Sahip olup veya olan biri ile görüşüp, servisliği hakkında detay verebilecek var mı?
2- Kronik bir sorunu var mıdır? (Bilip söylemeyenin tekeri taştan çıkmasın !(!) ) :)
3- Merkez ile görüşmüş olup muhatap bulabilen var mıdır?

Not: Kullanıcı deneyimi iyi veya kötü fark etmeksizin detay verebilecek var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.
fb sadece bu modelleri kullananların açtığı sayfa gördüm bir bakın isterseniz

Motosikleti
Musatti Milanio 250
Selamlar herkese motora ve foruma yeniyim. Musatti Milanio 250 motoru 2.el aldım ilk motorum ve 2 aylık motorcuyum diyebilirim haliyle uzman yorumu yapamam elbette. Motor görüntü olarak çok hoş bende bu nedenle tercih ettim. Genel olarak yeni başlayan sürücü olarak memnunum. Memnun olmadığım noktalar; Amartisör çok sert tümsek çukur hepsini hissediyorum çok rahatsız edici ama arka amatisör ayarlanabilir bunun ayarını ilk müsaitlikte yaptıracagım umarım daha yumusak olur. Diğer memnun olmadığım nokta gidon konumu bana göre önde ve gidon turunun kısa olması bu sürüşümü zorlaştırıyor belkide zamanla alışacağım haliyle yeni motor macerasına atıldığımdan alışkın değilim ve tabiki bunların hepsi kişiye göre elbette değişecektir.

Aktif kullanıcısı olduğum için sorularınız olursa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
Selamlar herkese motora ve foruma yeniyim. Musatti Milanio 250 motoru 2.el aldım ilk motorum ve 2 aylık motorcuyum diyebilirim haliyle uzman yorumu yapamam elbette. Motor görüntü olarak çok hoş bende bu nedenle tercih ettim. Genel olarak yeni başlayan sürücü olarak memnunum. Memnun olmadığım noktalar; Amartisör çok sert tümsek çukur hepsini hissediyorum çok rahatsız edici ama arka amatisör ayarlanabilir bunun ayarını ilk müsaitlikte yaptıracagım umarım daha yumusak olur. Diğer memnun olmadığım nokta gidon konumu bana göre önde ve gidon turunun kısa olması bu sürüşümü zorlaştırıyor belkide zamanla alışacağım haliyle yeni motor macerasına atıldığımdan alışkın değilim ve tabiki bunların hepsi kişiye göre elbette değişecektir.

Aktif kullanıcısı olduğum için sorularınız olursa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.

Hayırlı olsun dostum. Umarım utandırmaz.
Ben kaza yaptım ama servisle muhabbetim hala var: Son 2 aydır çok fazla şikayet geliyormuş musatti grubuyla ilgili. Temennim umarım muayene dışında yolun düşmez. Yedek parçayı 2-4 ay aralığında buluyorlarmış. Sözde fabrika/depo Türkiye'deymiş, ama icraat yok.

Dediğin gibi gidon ileride, muhtemelen boyun 170 civarı. Bu motor 180 civarı için oldukça uygun. Ben 168 ile arka desteği kullanamadım. :)

Bu arada belki kulağına çalınmıştır S400 için sivaslı bir kardeşimiz mahkemeye vermiş firmayı. Anladığım kadarıyla geçiştirme yoluyla erteliyorlar.

Motosikleti
Musatti Milanio 250
Hayırlı olsun dostum. Umarım utandırmaz.
Ben kaza yaptım ama servisle muhabbetim hala var: Son 2 aydır çok fazla şikayet geliyormuş musatti grubuyla ilgili. Temennim umarım muayene dışında yolun düşmez. Yedek parçayı 2-4 ay aralığında buluyorlarmış. Sözde fabrika/depo Türkiye'deymiş, ama icraat yok.

Dediğin gibi gidon ileride, muhtemelen boyun 170 civarı. Bu motor 180 civarı için oldukça uygun. Ben 168 ile arka desteği kullanamadım. :)

Bu arada belki kulağına çalınmıştır S400 için sivaslı bir kardeşimiz mahkemeye vermiş firmayı. Anladığım kadarıyla geçiştirme yoluyla erteliyorlar.
Teşekkür ederim. Sana da büyük geçmiş olsun umarım herşey yolundadır. Yedek parça ve servis sorunu malesef bir çok çin motorda var ülkeden çekilen bazı markalarda oldu bunlar hep biz kullanıcılar için sinir bozucu sebepler. Zaten bir çoğumuzun bütçesi olsa uğraşmayız gider Harley alırız bu gibi tam markalaşamayan servis ağı oturmayan markalarla uğraşılmıyor. Dua edeceğiz bir yeri bozulmasın kırılmasın diye öyle gözüküyor.
Şu an her aksamım çalışıyorken keyfini çıkarmak istiyorum :=)

Motosikleti
Musatti Kaizen 250
Merhabalar.

Ben Musatti Kaizen 250 sahibiyim. Motorum 6500+ kmde ve elektrik sorunu dışında sıkıntı yaşamadım.

Sorun da şu şekildeydi: Motoru killswitchden ve kontaktan kapattıktan sonra stoplar ve farlar sönmüyordu. Aküden kutup başı sökmek durumunda kalıyordum ve çok lanet bir problem. Ustaya götürüyorum sorun tekrarlamıyor. Aldıktan sonra eve gelip kontak ve ks kapattığımda yine oluyordu. En son fabrika statörden kaynaklı olduğunu söyledi ve gerekli parçayı gönderdi. Sonrasında sorun çözüldü ve başka da sorun yaşamadım.
Bakıma Gensan Motors’a (Maltepe) götürdüm, orda da anlattım bu sorunu. En çok görülen ve motorların hastalığının bu oluduğunu söyledi.

Arkadaşıma değişen parçayı anlattığımda (siyah ve kare şeklinde bir parçaydı) değişenin regülatör olduğunu söyledi. (Kendisi de motor ustası) Bilmiyorum hangisine inanayım 😂

Velhasıl kelam bu elektrik problemi dışında sorun yaşamadım ve sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. Piyangodan çıkar anca bu sorun. Umarım aldığında mutlu olursun dostum.

Ek not: Eğer Musatti motorunuz varsa kesinlikle Gensan Motors’a götürün. Aynı gün çıktığını bilmiyordum ben motorların, ben bırakıp eve gittim 😂😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar