Arama sonuçlarınız

1. Lombardo

lastik tamiri için fitil seti

Arkadaşlar benim motorun lastikleri tubeless. Plastik vida şeklinde bir fitilim var. Anca şu yapıştırıcılı fitil setinden de almak istiyorum. Bir kaç sorum var. Fitil sonradan sökülüp lastikçide yama yapılabiliyor mu? Kendimiz fitil yaptıktan sonra bu bizi ne kadar idare eder. Yolda atma...
  2. Lombardo

Bu doğru olabilir mi?

3. Lombardo

En Sorunsuz KTM modeli

Selamlar, İnternette gezi yayınlayan ve genelde Avrupa turuna çıkan ( belli bir gelir seviyesi üstü diyelim) kişilerde ve motosiklet eğitmenlerinin bir kısmında yüksek cc KTM motosikletler görüyorum. Uğur Hoca videolarında da KTM kullanıyor. Sormak istediğim biz KTM i elektronik arıza yapmaya...
  4. Lombardo

Desert x ile binlerce km

Arkadaşlar, Bir youtuberin Desert X ile kaşmire kadar yolculuğunu bölüm bölüm takip ettim. Son bölümün içinde 10:56 dakikada söylediklerine dikkat çekerim. Belki fikir verir. Açıkçası bana verdi.
  5. Lombardo

Ağır çelik ev, hafif çelik ev

Selamlar, Ağır çelik villa ve hafif çelik villa arasındaki farkları ve güncel metrekare fiyatlarını biliyor musunuz? Çandarlıda yaptıracak olsam hangisi daha iyi olur ve betonarme eve göre avantaj ve dezavantajları nelerdir?
  6. Lombardo

Sinyal , selektör, düğmeler ( kütüklük yada kütük ) bakımı ve temizliği hakkında

Forumu aradım ama sinyal düğmeleri , selektör yada dct kontrolleri gibi düğmelerin bakımının nasıl yapılabileceği ile ilgili bilgilere ulaşamadım. Bildiğiniz gibi motosikletlerimizin çoğu dışarıda yağmur, rüzgar veya güneş gibi etkenlere maruz kalıyor. Zamanlar sinyaller sertleşiyor, kontaklar...
  7. Lombardo

Bu nasıl hastalık? Yeni bir salgın mı geliyor.

İki gündür yüksek ateş, bulantı hafif boğaz ağrısı ve halsizle beraber devam eden vücut ağrılarından şikayetçiyim. BU sanıl hastalık. 2 günde pert oldum. Ateş düşürücüleri avuçla içiyorum. Etrafımdaki herkeste durum aynı. Salgın var.
  8. Lombardo

Formula x plastik tamir solusyonu

Arkadaşlar bu plastik tamir solüsyonunu alıp kullanan veya deneyimleyen var mıdır? Plastik aksamları yeni gibi gösteriyor mu? Yada en azından iyi görünmesini sağlıyor mu?
  9. Lombardo

Beğendiğiniz ve tavsiye ettiğiniz kitaplar

Şöyle forumu bir taradım da kitaplar ile ilgili çok başlık yok. Bu sebeple bu başlığı açmak istedim. Okuduğunuz ve çok beğendiğiniz kitapları buradan paylaşabilir misiniz? Türü veya içeriği ne olursa olsun her kitaptan öğrenilecek bir şeyler mutlaka vardır. Bu sebeple Önerilerinizi veya...
  10. Lombardo

Kamera çılgınlığı

Siz ne düşünüyorsunuz?
  11. Lombardo

Gmoto

Arkadaşlar, aşağıda linkini verdiğim firmadan alış veriş yapan oldu mu? https://gmoto.com.tr/ Nc 750 için arka amortisör sipariş vermek istiyorum.
  12. Lombardo

Yağ değişimi hakkında.

Evet, geçen hafta Castrol 5W40 ultimate power 1 motor yağını, mevcut kullandığım Shell advance a7x 10W40 yağ ile değiştirdim. İlk farkettiğim şey, yağ tapasını açıp shell yağı boşaltınca burnuma çok keskin karbon monoksit ve kükürt kokusunun gelmesiydi. Motor yağları değiştiğinde kötü koku olur...
  13. Lombardo

Yağ hakkında araştırma

Geçenlerde bir başlıkta sorduğum sorunun cevabını araştırıyorum. Yağ üzerinde yazan 10W 30 veya 5W30 gibi sayıların gerçek hayatta nasıl yorumlanması gerektiği üzerine kafa yoruyorum. Bunun yanında üreticilerin spesifikasyonları ve yağlazrın özellikleri ve standartlarını derinlemesine okumaya...
  14. Lombardo

Yurt dışı satılık ilanları ( sarı site)

Selamlar, Motosiklet kondisyonlarını ve genel satış fiyatlarını takip etmek amacı ile yurt dışı sarı siteler var ise web adreslerini yazabilir misiniz? Böylece hem motosikletlerin genel kondisyonlarını, km. lerini ve satış sebeplerini öğrenebiliriz.
  15. Lombardo

Honda nc 750 yan sehpa müşürü

Merhabalar ne zaman arıza yapar diye beklediğim yan sehpa müşürü arıza yaptı. Sürekli yan sehpa açık diye uyarı verdiği için motor vitese aldığım anda stop ediyor. Bu sensör açık devre mi çalışıyor kısa devre mi çalışıyor biliyor musunuz? Gece olduğu için çok bakamadım. Cumartesi komple söker...
  16. Lombardo

İzmir Kahramanlar Motul satan dükkan

Selamlar, Geçenlerde emot hastanesine gittim. Parmağımda tendon ile ilgili problem var. Şöyle kahramanlarda bir yürüdüm. Fuara bitişik cadde üzerinde motul ürünleri satan büyük bir dükkan vardı. Tabelası yoktu. Acaba bu dükkanı bilen, tanıyan daha önce alış veriş yapmış olan var mı? Bayağı da...
  17. Lombardo

Motosiklette ağırlık ve sele yüksekliğinin düşük hızlarda denge üzerine etkisi.

Selamlar, Hafta sonu Datça'ya gidip geldik. Bunu başka bir başlıkta anlatacağım ancak benim nc yan çantalar, üzerlerinde çadır ve sandalye ve arkamda 20 kg bavulla beraber yaklaşık 300 kg ağırlığa ulaştı. Bir kaç yerde neredeyse motoru yatırıyordum. Teknik verilere baktığımda benim motorun sele...
  18. Lombardo

F900 gs, Tiger 900 GT, Vstrom 800 se, Tracer 9

Selamlar, Malum yıl sonu geliyor. Motosiklet fiyatlarında düşüş öngörmekteyim. Bu sebeple motosiklet değiştirme düşüncem var. Üstteki modellerden birini almak istiyorum. 2. el olarak. Artçılı uzun yolda kullanmayı planlıyorum ya da yine artçılı günlük turlar. Şehir içine mecbur kalmadıkça...
  19. Lombardo

9-12 ekim Datça motosiklet festivali

Selamlar, Bu festivale gitmeyi planlayan var mı? Daha önce katılmış olan var mı? Genel yorumlarınız nelerdir? Yeri fiyatı, imkanları yada ortamı vede hakkında değerli görüşlerinizi beklerim.

Yeni mesajlar