Bu nasıl hastalık? Yeni bir salgın mı geliyor.

İki gündür yüksek ateş, bulantı hafif boğaz ağrısı ve halsizle beraber devam eden vücut ağrılarından şikayetçiyim. BU sanıl hastalık. 2 günde pert oldum. Ateş düşürücüleri avuçla içiyorum. Etrafımdaki herkeste durum aynı. Salgın var.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Geçmiş olsun. İstanbul'da henüz bir şey yok. Bu sene düzenli vitamin almaya başladım, okul çocuğu var evde, ona da veriyoruz yaşına uygun şekilde. Nazar değmesin, daha nezle bile olmadık ailece. Besinlerimiz (taze gıdalar dahil) çöp maalesef, destek lazım.

Geçmiş olsun. İstanbul'da henüz bir şey yok. Bu sene düzenli vitamin almaya başladım, okul çocuğu var evde, ona da veriyoruz yaşına uygun şekilde. Nazar değmesin, daha nezle bile olmadık ailece. Besinlerimiz (taze gıdalar dahil) çöp maalesef, destek lazım.
Aman çok dikkat edin. Gerçekten çok tufaf bir hastalık.

Geçmiş olsun.
@Erhan bey Konu Dışı altındaki başlıklara atılan yeni mesajlar Forum ana sayfasındaki yeni mesajlar bölümünde gözükmüyor sanırım.

Motosikleti
CB750A
geçmiş olsun.
fabrika doktoruna gidince influenza diyip geçiyorlar ama çok ağrılı ve yorucu geçiyor. bizim fabrika da benzer durumda

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun.
@Erhan bey Konu Dışı altındaki başlıklara atılan yeni mesajlar Forum ana sayfasındaki yeni mesajlar bölümünde gözükmüyor sanırım.

Konu dışı sekmesinde ayrı olarak görüntüleyebilirsiniz.
afyweln.png

Şuan ortamlarda fazlasıyla karşılaşılan H3N2 virüsü. Olabildiğince kapalı, kalabalık ve çok sıcak ortamlarda bulunmaktan kaçının. Ellerinizi bolca yıkayın. Acil servisler(özeller dahil) şu aralar yoğun mesaide.

Motosikleti
D400
İki gündür yüksek ateş, bulantı hafif boğaz ağrısı ve halsizle beraber devam eden vücut ağrılarından şikayetçiyim. BU sanıl hastalık. 2 günde pert oldum. Ateş düşürücüleri avuçla içiyorum. Etrafımdaki herkeste durum aynı. Salgın var.

korona / aşı sürecinden beri ben ve civarımdaki herkesin hastalık yapısı değişti.

olmadıgım şekilde hasta oluyorum bir garip

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar