Motorun önündeki flamaları diyorsan onlar Arapça değil; (Tibet yazısı ile) Om Ma Ni Pad Me Hum flamaları.O değil de her yerine arapça yazılar flamalar asmış , ama bir tane Türk bayrağı , ya da Türk olduğuna işaret bir şey yok...
Her neyse.. Okuyamadıysak yabancıdırMotorun önündeki flamaları diyorsan onlar Arapça değil; Om Ma Ni Pad Me Hum flamaları.![]()
Budist'tir belki?Her neyse.. Okuyamadıysak yabancıdır
O dediklerin de yabancı![]()
Ya tamam..Bana neBudist'tir belki?
En güzel tarafı da lanet olası gagasının olmamasıdesertx eski africa twinlere günümüz africa twininden daha çok benziyor tasarımını çok beğeniyorum tam bir büyük enduro
rally versiyonunda çamurluk yüksekte gaga gibiEn güzel tarafı da lanet olası gagasının olmaması
Lanet gitsin o rally versiyonunarally versiyonunda çamurluk yüksekte gaga gibi
Himalayan daha da iyi olur; hacmine göre gayet torklu makine, stroke uzun.Bu yolculukta bir de CRF 250 rally var. Braber yol alıyorlar. Yol boyunca hiç sıkıntı çıkarmadı. Şu an aynı yola gidecek olsam ve zaman problemim olmasa CRF 250 Rally alırdım. Makine sağlam. Çok sağlam. Aynı zaman Himalaya'larda çok da RE himalayan gördüler. O da fena değildi.
Aslında o blok kaya gibi sağlamdır, galiba sürücü kuru yer bırakmış. Benzer kilometrelerde yeni Multistrada V2 kullanıcısı ile konuşmuştum ve asla problem yaşamadığını dile getirmişti.Bu arada videonun ilerilerinde motor vitesten boşa attı. Ayrıca arka lastiği sökecek anahtar olmadığı için lastik değiştiremediler. En son BMW Motorroad servisine gittiler. BMW satış yedek parça dünyanın her yerinde aynı. İşte şimdi gözüme girdi BMW. İzlemek isteyenler için 33 dakika 27 saniye.
crf 250 öyle görüldüğü kadar sağlam değil haluk abi bana kızacak amaBu yolculukta bir de CRF 250 rally var. Braber yol alıyorlar. Yol boyunca hiç sıkıntı çıkarmadı. Şu an aynı yola gidecek olsam ve zaman problemim olmasa CRF 250 Rally alırdım. Makine sağlam. Çok sağlam. Aynı zaman Himalaya'larda çok da RE himalayan gördüler. O da fena değildi.
Emin misiniz? Kanalı şimdi kontrol ettim. Son video dün atılmış. Onu da izlemişim.ilk bolumden itibaren bende izliyorum, son bolumu degil bu arada, ilk bolumde kısa bi fragman var onu izlerseniz daha istanbulda donus yolunda kaza yapacak.
crf süren kişi murat abi ise bambaşka hikayesi var.mutlaka izlemenizi tavsiye ederim
Bu yolculukta bir de CRF 250 rally var. Braber yol alıyorlar. Yol boyunca hiç sıkıntı çıkarmadı. Şu an aynı yola gidecek olsam ve zaman problemim olmasa CRF 250 Rally alırdım. Makine sağlam. Çok sağlam. Aynı zaman Himalaya'larda çok da RE himalayan gördüler. O da fena değildi.