Desert x ile binlerce km

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ayrıca ben kocaelide cfmoto servisinden bile memnundum :ROFLMAO:

bu dayanıklı olmadığı algısı nereden geliyor ben ömrümde duymadım böyle bir şey elinden ducati geçmiş birinden
2013 öncesi yanmi pre-Audi Ducati öyle böyle değil gerçekten.
Şimdi markacılık yapıyor gibi olmasın, geçmişte Aprilia çok daha dayanıklı - zaten önemli bir süre Rotax blokları kullanıyorlar. Ducati tam bu İtalyan imajının hakkını verecek garipliklere kırılma dökülmeleri çok teşneydi.
Almanlar parayı verip düdüğü ele alınca bayağı bir şeyi elden geçirdiler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elektronik arızadan kaynaklı Karadeniz seyahatinde yolda kalıp eve uçakla dönen eski iş arkadaşım var. Yine forumda üye olup Monster'ın ayak peginin direkt bloğa bağlı olmasından kaynaklı bloğu çatlatan bir üye ya da o üyenin anlattığı bir olay var. Ben de scrambler'ı hem kullandım, hem de aynı motora artçı oldum, sele altını eldivenle bile tutamadım, böyle bir sıcaklık yok.

Yalnız benim iki tanıdık gitti Karadeniz'e, Soğanlı'dan inerken Multi tıkır tıkırdı, Africa'nın ekran gitti =)
Tekil olayları çok abartıyoruz diye yine temcit pilavı gibi tekrar edeyim.
Ama tabii ki herhangi bir İtalyan motosikletinin ortalama Japon sorunsuzluğunda olması diye bir şey yok. Buna itiraz eden delidir.
Ama öyle bir korku filmi yok yani.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
2013 öncesi yanmi pre-Audi Ducati öyle böyle değil gerçekten.
Şimdi markacılık yapıyor gibi olmasın, geçmişte Aprilia çok daha dayanıklı - zaten önemli bir süre Rotax blokları kullanıyorlar. Ducati tam bu İtalyan imajının hakkını verecek garipliklere kırılma dökülmeleri çok teşneydi.
Almanlar parayı verip düdüğü ele alınca bayağı bir şeyi elden geçirdiler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız benim iki tanıdık gitti Karadeniz'e, Soğanlı'dan inerken Multi tıkır tıkırdı, Africa'nın ekran gitti =)
Tekil olayları çok abartıyoruz diye yine temcit pilavı gibi tekrar edeyim.
Ama tabii ki herhangi bir İtalyan motosikletinin ortalama Japon sorunsuzluğunda olması diye bir şey yok. Buna itiraz eden delidir.
Ama öyle bir korku filmi yok yani.
africanın ekranı gider mi kimi kandırıyon

japan-flag.gif

🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motora "dandik" diyeni Allah çarpar. Lakin ben bu marka motorları biraz "nazik" olarak değerlendiriyorum. Biraz daha özenli bakmak gerekiyor. Madem @sampsonte bölgendeki servis ve ustalar tanıdığın, o zaman bir sorun yaşadığın zaman da çözdürmen kolay olacaktır.

Motosikleti
yok:(
Gel gelelim Desert X ile buralar gidilir mi? Bence gidilmez. Nazım da herlade Dünya'da tek zaten, ben daha örneğini görmedim.
Ama canavar gibi gitti geldi. Bu da ayrı mesele.
Ona değiniyordu bir videoda bir kaç yerden motor istemişler vermemişler elinde bu varmış bununla çıkmış. Beni en çok şaşırtan çok sıcak ülkelerden bununla çok yavaş ritimde uzun süre gitti 10, 5 km/s gibi illaki bir yerde hararet yapar dedim hiç öyle bir iş açmadı.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Motora "dandik" diyeni Allah çarpar. Lakin ben bu marka motorları biraz "nazik" olarak değerlendiriyorum. Biraz daha özenli bakmak gerekiyor. Madem @sampsonte bölgendeki servis ve ustalar tanıdığın, o zaman bir sorun yaşadığın zaman da çözdürmen kolay olacaktır.
ya işte ben bi sorun yaşayacağımı düşünmüyorum farkımız o bi japon motoru ne kadar sağlamsa avrupalı da o kadar sağlam benim gözümde japonlar belki uzun zamandır aynı bloğu kullandıklarından uzun ömürlü olduğu kanıtlamışlardır ama benim öyle bi beklentim de yok 20 sene kullanmayacam ben 2023 model alıp en fazla 2 3 sene sonra satmak planım

Motosikleti
Ns200 15"
ya işte ben bi sorun yaşayacağımı düşünmüyorum farkımız o bi japon motoru ne kadar sağlamsa avrupalı da o kadar sağlam benim gözümde japonlar belki uzun zamandır aynı bloğu kullandıklarından uzun ömürlü olduğu kanıtlamışlardır ama benim öyle bi beklentim de yok 20 sene kullanmayacam ben 2023 model alıp en fazla 2 3 sene sonra satmak planım
Yağ bakımını 5000 kilometre geçirme tam sentetik yağ kullan, gerekli ayarları zamanında yaptır gerisi fasa fiso. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar