Link rica edebilir miyim?Ben Garage Bulls firmasının ürününü kullanıyorum, memnunum. Motoru Eylül sonu aldığımda siyah plastik kısımlarında beyazlama ve solma vardı. Aldığım ürün yepyeni gibi yaptı.
kalıcı mı yoksa ayda 1 yapmak gerekir miBen Garage Bulls firmasının ürününü kullanıyorum, memnunum. Motoru Eylül sonu aldığımda siyah plastik kısımlarında beyazlama ve solma vardı. Aldığım ürün yepyeni gibi yaptı.
www.meguiars.com.tr
Kauçuk izi sleepy gibi bir şeyle çıkmıyor mu?benim de bi sorum var diğer motorumu çıkarırken gidon topuzları bu motoruma sürttü çizik yok ama o kauçuk mudur nedir onun izi kaldı bunu nasıl geçirebilirim
![]()
![]()
![]()
çok yıkadım sildim ama sleepyi ilk defa duyuyorum bi denerim olmadı pasta cila düşünüyorumKauçuk izi sleepy gibi bir şeyle çıkmıyor mu?
Hemen pasta cilaya girme, önce sleepy ile dene, olmuyorsa bulaşık süngerinin yeşil kısmına Wd40 sürerek ovala, yine olmuyorsa ince pasta ve cila denersin.çok yıkadım sildim ama sleepyi ilk defa duyuyorum bi denerim olmadı pasta cila düşünüyorum
AT beğeniyorum. Fakat yen modelleri gerçekten çok pahalı satıyorlar. Uygun fiyatlı denk getirsem alabilirim.arkadaşlar ben bu cila parlatma işlerini çok seviyorum temizlik vs vs
fakat hiç böyle ürün denemedim aldığım motorlar yeni olduğu için solma vs olmuyordu
afrika twin hariç onun egzoz çevresindeki plastikler sıcak vurduğu için eski gibi duruyor kavruluyordu
yeni modelde o parçalarıda geliştirmişler kaliteyi konuşturmuş kavrulma vs yok gayet temiz
Valla yakında Muzo'yla akraba çıkacaksınız.arkadaşlar ben bu cila parlatma işlerini çok seviyorum temizlik vs vs
fakat hiç böyle ürün denemedim aldığım motorlar yeni olduğu için solma vs olmuyordu
afrika twin hariç onun egzoz çevresindeki plastikler sıcak vurduğu için eski gibi duruyor kavruluyordu
yeni modelde o parçalarıda geliştirmişler kaliteyi konuşturmuş kavrulma vs yok gayet temiz
akraba çıkmayız ama şu konuda honda nın tek suçu ilk çıkardığı modelde teknoloji koymuyor eyvallah bunu anlıyorum ama kaliteyi de koymuyor müşteriler şikayet ettikçe düzeltiyor motorlarıValla yakında Muzo'yla akraba çıkacaksınız.![]()
piyasası olan hiçbir araç uygun fiyatlı denk gelmiyor malesef yani piyasası genelde model km hasar durumuna göre bir birine çok yakınAT beğeniyorum. Fakat yen modelleri gerçekten çok pahalı satıyorlar. Uygun fiyatlı denk getirsem alabilirim.