Formula x plastik tamir solusyonu

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben Garage Bulls firmasının ürününü kullanıyorum, memnunum. Motoru Eylül sonu aldığımda siyah plastik kısımlarında beyazlama ve solma vardı. Aldığım ürün yepyeni gibi yaptı.

Motosikleti
yok:(
Ben Garage Bulls firmasının ürününü kullanıyorum, memnunum. Motoru Eylül sonu aldığımda siyah plastik kısımlarında beyazlama ve solma vardı. Aldığım ürün yepyeni gibi yaptı.
kalıcı mı yoksa ayda 1 yapmak gerekir mi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
2-2,5 ay oldu, henüz solma yok ama 3 ayda bir yenileme gerekiyor diye biliyorum. Bu arada benim ürün bildiğim kadarıyla sadece siyah plastik zeminlerde kullanılıyor. Ben arka kuyruk, zincir muhafaza, aynalar ve komütatörlerde kullandım. Motorun normal mat mavi boyasına değdirmedim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Daha ucuz yollu ürün yukarıda önerilmiş. Ben de onu aldım hatta, beklediğimden iyi çıktı. Sadece matlaşmış siyah plastik yüzeylerde kullanacaksınız. Gölgede ve yüzey soğuk iken uygulayın.

Daha iyisi ise aşağıda;

Bunu da yıllardır kullanırım. Daha özel, daha iyi sonuç almak istediğim yerlerde. Uygulama yöntemi aynı.

Her ikisinin de ömrü var tabii. Biraz kullanım şartları ile ilgili. Ancak eski solmuş plastikler üzerinde gerçekten işe yarıyorlar. Eskiye döndükçe yeniden uygulayacaksınız.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
FormulaX ürünleri daha uzun süre koruyuculuk sağlıyor ve yıkamadan çok etkilenmiyor diye biliyorum. Piyasadaki ucuz ürünleri iki üç yıkama sonrasında tekrar uygulamak gerekiyor. Böyle bir ürüne para vereceğinize ayakkabı parlatma süngeri kullanın. Aynı sonucu çok daha ucuza elde edersiniz.

https://www.sitil.com.tr/tr/urunlerimiz/bakim-sungerleri/parlatici-sunger

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
benim de bi sorum var diğer motorumu çıkarırken gidon topuzları bu motoruma sürttü çizik yok ama o kauçuk mudur nedir onun izi kaldı bunu nasıl geçirebilirim
2xMeypA.jpeg
aEi633l.jpeg
LAGj9Ld.jpeg

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Garage Bulls kullanıyorum ben de, gayet memnunum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: F54

F54

arkadaşlar ben bu cila parlatma işlerini çok seviyorum temizlik vs vs
fakat hiç böyle ürün denemedim aldığım motorlar yeni olduğu için solma vs olmuyordu
afrika twin hariç onun egzoz çevresindeki plastikler sıcak vurduğu için eski gibi duruyor kavruluyordu
yeni modelde o parçalarıda geliştirmişler kaliteyi konuşturmuş kavrulma vs yok gayet temiz

firmaya sormuştum ama belki bizzat kullanan olmuş mudur diye buraya da sormak isterim.
bu firmanın bir de solmuş cam vb. şeyleri düzelten bir ürünü vardı, belki de aynı üründür bilemiyorum. (kontrol ettim aynı ürünmüş.)
sararmış tur camını da düzeltebilir miyiz?
firma düzeltir dedi ama yorumlarda sizler ise sadece matlaşmış siyah yüzeyler için demişsiniz.

fakat hiç böyle ürün denemedim aldığım motorlar yeni olduğu için solma vs olmuyordu
afrika twin hariç onun egzoz çevresindeki plastikler sıcak vurduğu için eski gibi duruyor kavruluyordu
yeni modelde o parçalarıda geliştirmişler kaliteyi konuşturmuş kavrulma vs yok gayet temiz
AT beğeniyorum. Fakat yen modelleri gerçekten çok pahalı satıyorlar. Uygun fiyatlı denk getirsem alabilirim.

• Haha
Tepkiler: F54
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Valla yakında Muzo'yla akraba çıkacaksınız. :ROFLMAO:

F54

Valla yakında Muzo'yla akraba çıkacaksınız. :ROFLMAO:
akraba çıkmayız ama şu konuda honda nın tek suçu ilk çıkardığı modelde teknoloji koymuyor eyvallah bunu anlıyorum ama kaliteyi de koymuyor müşteriler şikayet ettikçe düzeltiyor motorları
afrika da sadece plastikler çöp değildi jant telleri de ona keza bunun için 2018 de zaten makyaj gördü her anlamda
ben eksik gördüğüm herşeyi her yerde yazarım servise gideyim elemanı beğenmeyeyim onu da söylerim
bu nc 700 de de böyle oldu 2012 de üretilen le şimdi üretilene bakıyorum da pcx te öyle hatta hatta yeni transalp te aynı olacak 2026 da çıkaracakları yeni kasa 2023 te almış olanları çok kızdıracak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AT beğeniyorum. Fakat yen modelleri gerçekten çok pahalı satıyorlar. Uygun fiyatlı denk getirsem alabilirim.
piyasası olan hiçbir araç uygun fiyatlı denk gelmiyor malesef yani piyasası genelde model km hasar durumuna göre bir birine çok yakın
yeni modellerin fiyatını sıfır km baz alarak belirleniyor söylemeden geçemeyeceğim sanırım 31.12.2025 günü honda zam yapmış çoğu sayfa da bu yönde paylaşımlar var
yani fiyatlar artmaya devam ediyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar