daha kötüsü var; elemanın sana arkadan çarptığını düşünsene... tövbe estağfurullah...Bir kaza yapsa kamera iç organlarını çekecek![]()
Genelde Trendyolda 50TL kar marjıyla başlayıp reklamını yaptıktan sonra İnstagram üzerinden Shopier vs. gibi yerlerden satıyolar öyle kar marjı biraz daha artıyor. Chin Mountu 3M bantla mı kullanıyorsun yoksa epoksi hamuruyla mıkamerası ayrı pahalı ulan bu kaska taktığın chin mountlar ayrı pahalı bi arkadaş gt air için alacaktı en ucuzu 500den başlıyor 1700lere kadar satan var ben de oturdum hesapladım 3d printercıya gidip kendi kaskım için bastırmıştım 20 tl tuttu baktım trendyolda 200 tlye satsam bunu vergisiyle kargosuyla cartı curtuyla 50 tl kalıyordu düşündüm acaba bu işe girip kar marjını olabildiğince az tutup her kask modeli için üretsem sürümden kazansam diye üşendim sonra uğraşacak varsa yapsın aha fikir
bi kaskımda sunfixle yapmıştım diğerinde 3m bantla yaptımGenelde Trendyolda 50TL kar marjıyla başlayıp reklamını yaptıktan sonra İnstagram üzerinden Shopier vs. gibi yerlerden satıyolar öyle kar marjı biraz daha artıyor. Chin Mountu 3M bantla mı kullanıyorsun yoksa epoksi hamuruyla mı
Herhangi bir sıkıntı oldu mu 3m bantlabi kaskımda sunfixle yapmıştım diğerinde 3m bantla yaptım
yağmurda karda kullandım olmadı orijinal 3m bant kullandım ama yan sanayilerini değilHerhangi bir sıkıntı oldu mu 3m bantla
abovv gözüm aynadadaha kötüsü var; elemanın sana arkadan çarptığını düşünsene... tövbe estağfurullah...
valla aynı dertten muzdaribim, gt air için arıyorum ve şuan 850-1750 TL aralığında satıyolar. Kamera 15-20bin tamam bunun yanında 850 çok da para değil denebilir ama bunun ederi gerçekten 850 değil hiçbir akla mantığa uymuyor. parmak kadar bir parçanın 850 TL etmesi için ancak gopronun falan kendi orijinal ekipmanı olması lazım, altı üstü 3d baskı.kamerası ayrı pahalı ulan bu kaska taktığın chin mountlar ayrı pahalı bi arkadaş gt air için alacaktı en ucuzu 500den başlıyor 1700lere kadar satan var ben de oturdum hesapladım 3d printercıya gidip kendi kaskım için bastırmıştım 20 tl tuttu baktım trendyolda 200 tlye satsam bunu vergisiyle kargosuyla cartı curtuyla 50 tl kalıyordu düşündüm acaba bu işe girip kar marjını olabildiğince az tutup her kask modeli için üretsem sürümden kazansam diye üşendim sonra uğraşacak varsa yapsın aha fikir
Hiç bi şey olmaz döşeyelim abi. Şerbetliyiz. Onu yapan bunu da yaptı.kaza sonrası agzından girip ensesinden cıkarsa nolacak
Hiç bi şey olmaz döşeyelim abi. Şerbetliyiz. Onu yapan bunu da yaptı.
![]()
aynen öyle 1000 1500tlye satanlar var kendimde 3d yazıcıdan üretiyorum filament olarak max maaliyeti 15tl oluyor bantı ıvırı zıvırı ile toplam 30tlye geliyorkamerası ayrı pahalı ulan bu kaska taktığın chin mountlar ayrı pahalı bi arkadaş gt air için alacaktı en ucuzu 500den başlıyor 1700lere kadar satan var ben de oturdum hesapladım 3d printercıya gidip kendi kaskım için bastırmıştım 20 tl tuttu baktım trendyolda 200 tlye satsam bunu vergisiyle kargosuyla cartı curtuyla 50 tl kalıyordu düşündüm acaba bu işe girip kar marjını olabildiğince az tutup her kask modeli için üretsem sürümden kazansam diye üşendim sonra uğraşacak varsa yapsın aha fikir