Kamera çılgınlığı

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İleride Darwin Ödülleri yarışmacısı olma potansiyeli olan bu arkadaşı geçtim...

Şu aksiyon kameraları için en uygun yer sanki göğüs üzerinde; kaska taktığınız zaman trafik koşullarından ötürü kafa çok sağa sola vs dönüyorsa görüntü izleyen için çok rahatsız edici oluyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kamerası ayrı pahalı ulan bu kaska taktığın chin mountlar ayrı pahalı bi arkadaş gt air için alacaktı en ucuzu 500den başlıyor 1700lere kadar satan var ben de oturdum hesapladım 3d printercıya gidip kendi kaskım için bastırmıştım 20 tl tuttu baktım trendyolda 200 tlye satsam bunu vergisiyle kargosuyla cartı curtuyla 50 tl kalıyordu düşündüm acaba bu işe girip kar marjını olabildiğince az tutup her kask modeli için üretsem sürümden kazansam diye üşendim sonra uğraşacak varsa yapsın aha fikir

kamerası ayrı pahalı ulan bu kaska taktığın chin mountlar ayrı pahalı bi arkadaş gt air için alacaktı en ucuzu 500den başlıyor 1700lere kadar satan var ben de oturdum hesapladım 3d printercıya gidip kendi kaskım için bastırmıştım 20 tl tuttu baktım trendyolda 200 tlye satsam bunu vergisiyle kargosuyla cartı curtuyla 50 tl kalıyordu düşündüm acaba bu işe girip kar marjını olabildiğince az tutup her kask modeli için üretsem sürümden kazansam diye üşendim sonra uğraşacak varsa yapsın aha fikir
Genelde Trendyolda 50TL kar marjıyla başlayıp reklamını yaptıktan sonra İnstagram üzerinden Shopier vs. gibi yerlerden satıyolar öyle kar marjı biraz daha artıyor. Chin Mountu 3M bantla mı kullanıyorsun yoksa epoksi hamuruyla mı

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Genelde Trendyolda 50TL kar marjıyla başlayıp reklamını yaptıktan sonra İnstagram üzerinden Shopier vs. gibi yerlerden satıyolar öyle kar marjı biraz daha artıyor. Chin Mountu 3M bantla mı kullanıyorsun yoksa epoksi hamuruyla mı
bi kaskımda sunfixle yapmıştım diğerinde 3m bantla yaptım

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bu ne ya, oldu olacak tele objektif de taksaymis, kisa kalmis bu🤦🏻‍♂️ polis az bile tepki vermis.
Gecen sene arabayla sokaklardan giderken karsidan yolu ortalamis bi tip, kaska da telefon takma aparati ile telefonu takmis, herkese atar gider yapiyordu, kamera var ya.

Motosikleti
D400
kaza sonrası agzından girip ensesinden cıkarsa nolacak

Motosikleti
Dominar D250
valla aynı dertten muzdaribim, gt air için arıyorum ve şuan 850-1750 TL aralığında satıyolar. Kamera 15-20bin tamam bunun yanında 850 çok da para değil denebilir ama bunun ederi gerçekten 850 değil hiçbir akla mantığa uymuyor. parmak kadar bir parçanın 850 TL etmesi için ancak gopronun falan kendi orijinal ekipmanı olması lazım, altı üstü 3d baskı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Polislere bu hareket varsayılan olarak yükleniyor herhalde :D

deGwuaf9.jpg

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Eleman half life'tan fırlamış gibi. Tövbe bu ne len.

Motosikleti
Tvs Raider 125
aynen öyle 1000 1500tlye satanlar var kendimde 3d yazıcıdan üretiyorum filament olarak max maaliyeti 15tl oluyor bantı ıvırı zıvırı ile toplam 30tlye geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar