Arama sonuçlarınız

1. A

Yeni kask önerisi

Arkadaşlar merhabalar şuan hali hazırda kullandığım kaskım ls2 rapid ff353. Bu kaskımı 3 yıla yakın süredir kullanıyorum. Hem biraz tarz değişikliği sebebiyle hemde daha sağlam bir kask alma niyetiyle kendi bütçeme göre kask arıyorum. Bu kaskımı artçı kaskı olarak kullanacağım. Ve görünüş...
  2. A

Mt-25 Arka fren müşürü

Arkadaşlar motorum 2016 model mt-25 perşembe günü vizeye gireceğim ancak bugün fark ettimki arka fren lambam yanmıyor. Ön frende yanıyor arkada yanmıyor. Arka fren müşürünü söküp biraz kurcaladığımda 1-2 kez yandı ancak şuan yine yanmıyor belliki bir sorun var. Servise gittiğimde ellerinde müşür...
  3. A

X max 250 Arka teker sesi

Arkadaşlar motosikletim 2017 x max 250. Motosikletim 1.5 yıldır bende ancak çok aktif şekilde binemiyorum kullanamıyorum fakat aldığımdan bu yana arka tekerden hafif sesler geliyor. Belirli hızlarda 50-60 km gibi hızlarda arka tekerden bir hışırtı-şıkırtı bir ses geliyor. Yavaş gittiğimde yada...
  4. A

Cb 250r Hakkında

Arkadaşlar aranızda bu modeli kullanmış deneyim etmiş olan varmıdır ? Önceden cbr250r ve sonrasındada r25 kullandım ama tarz değişikli nedeniyle 2015 model bir xmax 250 abs aldım. Her nekadar müthiş konforlu motosiklet olsada bana pek motosiklet hissiyatı vermedi. Çabuk soğudum o yüzden tekrar...
  5. A

Hava filtresi haznesinde yağ olması normalmi ?

Arkadaşlar motosikletim x max 250. Geçenlerde hava filtresini söktüm değiştirmek için. Ancak içerisindeki haznede yağ lekeleri ve bir miktardada yağ vardı. Sizce bu normalmidir ?
  6. A

X max 250 2015 Sinyal sorunu

Arkadaşlar motosikletimde dün itibariyle sinyaller ve dörtlüler yanmamaya başladı. Sigortaları kontrol ettim değiştirdim. Ancak yine aynı. Fakat motoru çalıştır vaziyete aldığımda ve kontaktaki anahtarı birazcık oynattığımda bir ses geliyor ve sinyaller dörtlüler tekrar eskisi gibi yanmaya...
  7. A

X max 250 kalkışta titreme

Arkadaşlar bugün bir xmax 250 2017 model motosiklet inceledim satılık bi motosiklet almaya çok niyetliyim çünkü çok temiz ve kilometresi oldukça iyi keza fiyatıda bütçeme uygun. Ancak motorun sahibi kalkışta biraz titreme yaptığını söyledi. Ben henüz sürme fırsatı yakalayamadım ama sizce durum...
  8. A

Acil Satılık Temiz R25

Motorum temiz kullanılmıştır 2014 model trafiğe çıkışı 2015dir. Aradağım motoru bulduğum için aciliyeti vardır satışın. Geleni üzmem pazarlık sünnettir. Değerindeki 2015-2016 x-max 250 ile takas edilir...
  9. A

90.000 - 100.000 TL Motosiklet önerisi

Arkadaşlar bütcem bu şuan r25 kullanıcısıyım. Amacım cc yükseltmek değil farklı bi motosiklet deneyim etmek. Racing düşünmüyorum. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz motosikletler varmıdır ?
  10. A

Zincirimi Değişiminde Dişli Değiştirmem Gerekir mi ?

Arkadaşlar motosikletimin zinciri artık iyice yıprandı ses yapmaya başladı ve oldukça bollaştı. Tekerlek geride olmasına rağmen yinede sarkıyor. Zinciri ve dişliyi videoya çektim. Yüklüyorum şuanda sizce dişlimin durumu iyimidir ? Değiştirmem şartmı yoksa idare edermi sizce ...
  11. A

Xmax 250 alınır mı ?

Arkadaşlar selamun aleyküm. Bugüne kadar çoğu marka motosikleti test ettim bir çoğunuda deneyim ettim. Mondialin bir kaç modelini kullandım bajaj kullandım honda cbr kullandım şuandada 2014 r25 kullanıcısıyım. Ancak hiç scooter kullanmadım nedense bu ara xmax 250 ye merakım var bütçem 2015-2017...
  12. A

R25 Sc Egzoz Takan Varmı ?

Arkadaşlar r25 kullanıcısıyım sesi hoş aslında ancak biraz daha tok ses elde etmek istiyorum çok büyük gürültü olsun konu komşudan küfür yiyeyim kafasında değilim. Bu yüzden katalizör iptali yapmadan sadece ara boru ile sc egzoz takmayı düşünüyorum. Bunu deneyen yapan varmıdır aranızda ? Sizce...
  13. A

R25 Egzoz Önerisi

Arkadaşlar merhabalar r25 2014 model motosiklete sahibim tatlı tok sesi olan bir egzoz almak istiyorum amacım barım barım bağırtarak caddelerde küfür yemek değil sadece tok hoş bir sesi olsun istiyorum. Ama burada bir husus var merak ettiğim konu boğazdan gelen boruya veya diğer bölmelere...
  14. A

Motorun Pert Bedeli Nedir ?

Arkadaşlar geçtiğimiz hafta kazaya karıştım arkadan başka bir sürücü bana çarptı. Karşı tarafın sigortası karşılayacak masraflarımı o yüzden motoru geçtiğimiz günlerde servise götürdüm. Serviste motorumda yüksek mebla masraf çıktı. Servis elemanı yüksek ihtimalle aracımın perte çıkacağını...
  15. A

Yaptığım Kaza Sonrası Motosikletimde Oluşan Değer Kaybı

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde motosikletimde şehir içinde seyir halinde iken arkadan gelen başka bir apaçi arkadaşımızın bana bir anda çarpmasıyla kaza yaptım. Ben düşüp sürüklenmeme rağmen ekipmanım sayesinde ucuz atlattım. Ancak motorum için aynısı pek söylenemez oldukça büyük masraf var...
  16. A

Cbr 250 2014 ön far camı ?

Arkadaşlar merhaba bugün motosikletimle kazaya karıştım. Şöyle bir masraf fiyat listesi çıkarmak istedim önce motoruma baktım. Tüm parçaları kaydettim hepsinin fiyatını hesabını çıkardım ancak bir husus var. Ön farımın camında kırıklık var. Farlar çalışıyor hiçbir sıkıntı yok ama farın camında 2...
  17. A

Orman işçi alımı

rkadaşlar orman genel müdürlüğü geçtiğimiz ay işkur üzerinden işçi alım ilanı yayımladı ben ve arkadaşlarım başvurdu. Geçtiğimiz günde de bizim bölgeden başvuru yapan 200-300 kişi arasından kura çekilmiş ve çekilen kurayı asil ve yedek liste olarak İzmir orman genel müdürlüğü sitesinde...
  18. A

CBR 250R YAĞ DEĞİŞİMİ VE MOTUL

Arkadaşlar motosikletimin yağ değişim zamanı geldi. Motoru ilk aldığımda servis kayıtlarına göre yağ değişimi yeni yapılmıştı ve 4000km de bir geleceksiniz dediler tamam dedim ancak geçen gittim honda servisi 350 tl fiyat çıkarınca açıkcası vazgeçtim ve kendim yapmaya karar verdim. Bu sebeple...
  19. A

CBR 250 ANLIK GELEN SES

Arkadaşlar dün yolda artçım ile seyir halindeydim. Hızım 130-140 km ye nadir çıktı onun dışında 110-120 ile gidiyordum motorum cbr250 2014. Karşıda çevirme vardı ve polis bana ve öndeki araca işaret yapınca öndeki araç ani bir fren koyunca bende aniden durdum. Buraya kadar sıkıntı yok. Ancak...
  20. A

Motosiklet Egzoz Patlatma sorunu

Arkadaşlar motorum cbr 250r 2014 model. Ara sıra şehir içi uzun süreli kullanımlarda veya uzun yoldan sonra çok ince hafif hafif pıt pıt patlar gibi ses yaptığı oluyor ama çok hafif hani duymak bile zor yani. Bugün ise neden olduğunu anlamadım aşırı gürültülü şekilde patladı şehir içi...

Yeni mesajlar