X max 250 2015 Sinyal sorunu

Arkadaşlar motosikletimde dün itibariyle sinyaller ve dörtlüler yanmamaya başladı. Sigortaları kontrol ettim değiştirdim. Ancak yine aynı. Fakat motoru çalıştır vaziyete aldığımda ve kontaktaki anahtarı birazcık oynattığımda bir ses geliyor ve sinyaller dörtlüler tekrar eskisi gibi yanmaya başlıyor. Bunun sebebi tam olarak nedir ? Yetkili servise gittiğimde ise haftaya cuma günü ancak bakabileceklerini söylediler. Daha önceden bu sorunu yaşıyanınız varmı ?

sonradan monte çakar sis varsa kablo temassızlığı olabilir

görünmeyen bir yerlerde bir röle bozulmuş olabilir, bazen çalışıyor bazen çalışmıyordur ama xmax'da elektrik tesisatına ulaşmak çok zor, komple ön tarafları sökmek gerekecek, bir ustaya ya da servise gidin. İstanbuldaysanız usta tavsiyesi verebilirim.

M
Arkadaşlar motosikletimde dün itibariyle sinyaller ve dörtlüler yanmamaya başladı. Sigortaları kontrol ettim değiştirdim. Ancak yine aynı. Fakat motoru çalıştır vaziyete aldığımda ve kontaktaki anahtarı birazcık oynattığımda bir ses geliyor ve sinyaller dörtlüler tekrar eskisi gibi yanmaya başlıyor. Bunun sebebi tam olarak nedir ? Yetkili servise gittiğimde ise haftaya cuma günü ancak bakabileceklerini söylediler. Daha önceden bu sorunu yaşıyanınız varmı ?
Merhabalar.

Bu arızayı çözebildiniz mi. Bende 2014 model xmax abs var benzer sorunu yaşamaktayım. Wd40 vs vs hiç birsey çözüm olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar