Arama sonuçlarınız

1. tecrube0

Yetkili servis, özel usta, tornacı derken bir haftada motordan soğudum

Herkese selam, Öncelikle Kurban Bayramınız mübarek olsun. Bu ülkede ustaya iş yaptırmak gerçekten çok zor. Hatta bazen işi yaptıracağınız konuyu ustadan daha iyi bilmeniz gerekiyor. Son bir haftada yaşadıklarım beni gerçekten bezdirdi. Motorum Bajaj Dominar 400 UG. Yıllardır bakımlarını...
  2. tecrube0

Bikerjeans Pantolon Paça tadilatı

Merhaba , Bikerjeans'ten yeni bir pantalon aldım.Pacaları 2 cm uzun kontrol ettiğimde pacalarda baldır arkasında kevlar var .Sizce Terzi bu pacayi dikebilir mi ? İzmir'de bir terzi riderdenim pantolon un ağını dikerken dikmekle kalmamis kevlarin anasını aglatmisti.Acaba bu da dikilir mi ?
  3. tecrube0

%100 haklı kazada 38 gündür oyalama -eksper baskısı– bilgisi olan baksın

Selamlar, sigorta işlerinden anlayanların özellikle yorumunu istiyorum çünkü iş iyice can sıkıcı bir hâl aldı. 16.12.2025 tarihinde motosikletimle kaza yaptım. %100 haklıyım, bu artık netleşmiş durumda. Bugün 23.01.2026 ve hâlâ dosyada somut bir ilerleme yok. Eksper süreci başlı başına ayrı...
  4. tecrube0

Kaza Sonrası Onarım Süreci

16.12.2025 tarihinde motosiklet kazası geçirdim. Motosikleti kazadan yaklaşık 1 hafta sonra Bajaj yetkili servisine bıraktım. Sigorta işlemleriyle ilgilenen görevli, motorun serviste yaklaşık 1–1,5 ay kalacağını söyledi. Şubat sonuna kadar kapalı alanda kalması benim için sorun değil ancak bu...
  5. tecrube0

Kadıköyde Motosiklet Parkı

Herkese Merhaba , Kadıköyde bir ara sokağa motosiklet park edince sorun çıkarıyorlardı hala devam ediyor mu ? Motosiklet parkı için bir yer vs ayırdılar mı ? Bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.Arkadaşlarla buluşmaya gideceğim tiyatro vs derken gecenin bir yarısı motosiklet aramayalım :)
  6. tecrube0

Uzun süredir yatan motor .

Herkese Selam , Uzun süredir yatan bir motorum var ns 160. Bugün motorun yakıt filtresi , hava filtresi ,buji , yağ, yağ filtresi hepsini değiştirdim.Yeni akü taktım motor çalışmadı ekrana güç gelmedi ayrıca aşağıdaki resimdeki arkadaştan da aküyü takınca kontağı çevirmeden sürekli ses geliyor...
  7. tecrube0

Motosikletle İstanbul’dan Yalova ve Delmece Yaylası’na Gezi

Dün İstanbul’dan motosikletle yola çıktım. Eskihisar’dan Topçular feribotuna binip Yalova’ya geçtim. Normalde meşhur motosiklet eğitmenlerinin yaptığı eğitim gezisini kafa göre değiştirdim. Yalova’da, Teşvikiye yakınlarında bir göl kenarında ev yapımı sandviçlerimle kahvaltı yaptım. Yanımda...
  8. tecrube0

Motosikletleri sat araba al sezonu acilmistir.

Dun duzce köylerinde gezdikten sonra akca kocaya oradan da agva sile gezmek isterken agva yolunda yoldan ciktim. Biseyim olmadigini dusunup yarik lastik ve egik jantla cekme koye kadar geldim.devlet hastanesine geldim.Kaburgalar8mdan 1 i kirilmis akcigerde yirtik olmus servise yatmak icin...
  9. tecrube0

Şile de Gözlemecilerin yansıması

Herkese Merhaba, Haberi gören olmadıysa diye paylaşmak istedim.Üvezlideki gözlemecilerde yangın çıkmış 6 dükkan yanmış. https://www.haberturk.com/sile-de-yangin-6-restoran-kule-dondu-3-yarali-3787232?page=2
  10. tecrube0

E-Ticaret İle Motosiklet Malzemesi Satın aldım.

Herkese Selam, Herkesin bildiği bir markadan pazartesi günü motosiklet botu aldım.Bot bugün elime ulaştı.Çok lüks vs değil orta sınıf bir bot F/P ürünü bir bot. İçinden bir kağıt çıktı.Benden önce botu başkasına satmışlar müşteri botun defosunu vs yazıp göndermiş.Hiç içine bakmadan aynı botu...
  11. tecrube0

Dominar 400 ile 2500 km

Herkese Merhaba , Buralar bayram tatilinde yapılan gezilerle dolmadan paylaşmak istedim. Herkesin yapamazsın dediği şeyleri yapmak hoşuma gidiyor sanırım . Bazen hayatta plansız hareket etmek en büyük özgürlüğü getirir. Geçtiğimiz hafta 3 yıldır yıllık izine çıkmadığım ve bayram öncesi işler...
  12. tecrube0

Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

12-15 Mart 2025 tarihleri arasında yapılacakmış bilet fiyatlarına baktım 690 lira 12,50 lira da biletix alıyor .Fuara gidip markaların ürünlerini görmek , uygun ekipman almak için neden bu kadar para vermeliyim ? Sizce de çok fazla değil mi ?
  13. tecrube0

Motosiklet Pantalonu

Merhaba , Motosiklet pantolonu alıp benim gibi sorun yaşayan var mı bunu çok merak ediyorum bu konuyu da o yüzden açtım :D Bir türlü istediğim gibi bir jean pantolon bulamıyorum.Daha önce riderdenim pantolon kullandım poyraz modelinden almıştım .Birini kaza da parçaladım diğerinin de sökülmez...
  14. tecrube0

TET rotası Dominar 400 UG 2023

Herkese Merhaba , Dominar 400 ile hiç TET rotası deneyimleyen var mı ? Sonuçta bu motor tur motoru geçiyor .Blok koruma elcik koruma vs aksesuarları var. :D
  15. tecrube0

Bu hortum ne işe yarıyor :)

Herkese Merhaba , Motorda arasıra ağzını açıp içini boşalttığım bir hortum var bu tam olarak ne işe yarıyor.Koyu renkli yağa benzer bir sıvı geliyor .Muhtemelen yakıt ile ilgili eski motorumda usta arada bunu çıkarıp boşalt dediği için yeni motorda da aynısını yapıyorum :) Bir de geçen...
  16. tecrube0

Akhisar Gezim

Herkese Merhaba , İki hafta önce gittiğim Erdek motosiklet festivalinden sonra motosikletle uzun bir seyahate çıktım .Erdek'ten dönüşte de Çanakkale üzerinden dönüp bayağı uzun bir tur yapmıştım .Ancak fotoğraf çekmediğim için paylaşamadım . Bu gezinin kilit noktası esasında festival değil :)...
  17. tecrube0

Kask ile gözlük kullanmak

Herkese Selam , Ben yıllardır lens kullanıyorum.Son göz muayenesine gittiğimde doktor lens kullanmamı gözlük almamı söyledi . Kullandığım nexx kaskta gözlük kanalı yok kullanmadığım için alırken de dikkat etmemiştim, gözlüğe uygun ped de bulamadım. Bunun bir çözümü var mıdır ?
  18. tecrube0

Sele Tamiri

Herkese Selam , Dun motoru yikarken kendime hakim olamadim ve selenin derisini tazyikli su ile deldim.cikmayan bir leke vardi kedilerin bulastirdigi leke cikmadi ve sele yirtildi.Bunun ilerlememesi için onerileriniz nedir ? Tesekkurler
  19. tecrube0

Giseden Giseye Ceza :)

Herkese selam , Birkac gündür merak ettigim birsey var.Arabalarda giseden giseye gidis suresinden km hesaplanip ceza yazilmasi durumu vardi bir ara.Motosiklette boyle birsey ile karsilasan var mi ? Biliyorsunuz otobanda motorun hiz siniri 80-100 arasinda degisiyor.Gs'ler vs yapistirip...
  20. tecrube0

Dominar 400 için lastik seçimi

Herkese selam , Dominar 400 motorum için lastik almayı düşünüyorum.Ama hem toprak yolda hem asfaltta sorunsuz gidecek bir lastik olsun istiyorum.Bunun için iki model lastiğin uygun olacağını düşündüm.Pirelli MT60 RS ve Pirelli Scorpion Rally STR lastikler arasında kararsız kaldım . Scorpion...

Yeni mesajlar