Akhisar Gezim

Herkese Merhaba ,

İki hafta önce gittiğim Erdek motosiklet festivalinden sonra motosikletle uzun bir seyahate çıktım .Erdek'ten dönüşte de Çanakkale üzerinden dönüp bayağı uzun bir tur yapmıştım .Ancak fotoğraf çekmediğim için paylaşamadım .

Bu gezinin kilit noktası esasında festival değil :) Kelle paça sevmeyen beni bile tadıyla mest eden görüntüsü kötü olan çorba olabilir :)

Cuma günü yola erken çıkmak için işyerinden 2 saat erken çıktım .Sabah beşte kalkıp hazırladığım motorla yola çıktım.

Altınovada özel paralı otobana bağlandım .Ben daha önce İstanbul-İzmir paralı otoyolunun hiç bu kadar dolu olduğunu hatta kilit olduğunu görmemiştim .Bursada da aynı yolda yağmura yakalandım.Moralimi bozmadan devam ettim.

Akşam 9-10 gibi susurluktaydım.Tabi susurluk'a gitmişken de çi börek ve ayran içmeden olmazdı.

Tabi biraz da temizlik yapmam gerekiyordu .

Gece saat 23:30 da Akhisarda kamp yerine vardım .Bu arada araba ile gidenlerden daha fazla para alıyorlarmış.Saçma bir uygulama olduğu için belirtmeden edemedim.

İki bün boyunca yedik içtik havuza girdik .Güzel etkinlikler de oldu.

Pazar günü ise gitmeden meşhur pideli kelle paça çorbasını denemek istedik.Görüntüsü kötü olmasına rağmen tadı enfesti Paçacı Önder mutlaka not almalısınız .Acısı sirkesi sarımsağı herşeyi yerindeydi.Görüntüyü görünce bi yemekten vazgeçmedim değil ama tadı nefisti . Söğüş istedik bir de o da nefisti.

Sonrasında da istanbul yolcuğu için hazırlanıp yola çıktım.Dönüş rüzgarlı olmasına rağmen gidişten daha kısa sürdü.

Motosikleti
Tvs Jupi
Aşırı üşengeç olan ben, burnumun dibindeki festivale gitmedim :) çiğ börek sevdiyseniz ve tekrara yolunuz düşerse tatlı su' da olan börekçiyi denemenizi öneririm. Bu arada ayran da sanat eseri gibi olmuş :)

Aşırı üşengeç olan ben, burnumun dibindeki festivale gitmedim :) çiğ börek sevdiyseniz ve tekrara yolunuz düşerse tatlı su' da olan börekçiyi denemenizi öneririm. Bu arada ayran da sanat eseri gibi olmuş :)

Daha önce bilseydim Erdekteyken giderdim ama o yarımadanın bir keşfe ihtiyacı var :)

Cuma akşamı Doğukan Manço nasıldı ama ;) Erdek ve Akhisar arasına ben Bayramiç ve Urla motofestleri sıkıştırdım , aynı yerde olduğumuzu bilseydim tanışmak isterdim :D

Cuma akşamı Doğukan Manço nasıldı ama ;) Erdek ve Akhisar arasına ben Bayramiç ve Urla motofestleri sıkıştırdım , aynı yerde olduğumuzu bilseydim tanışmak isterdim :D

Doğukan Manço iyiydi ama Pamela paçalı horoz gibiydi :) Birdaha ki festivale inşallah :) Akhisarda havuz ve dj performansını sevdim.Kredi kartının her yerde geçmemesi kötüydü.Motorun bakımı geldiği için gidene kadar kamp alanından çıkamadım .İstanbul'a geldiğimde 4916 kmde motoru park ettim :) Akhisara bir daha gidersem sabahları kesin o kelle paçacıdayım ama :) Sırada Balıkesir ve Çanakkale var. Gerçi Balıkesir de festivalin olacağı yerde hiç gölgelik yokmuş sanırım :/

Doğukan Manço iyiydi ama Pamela paçalı horoz gibiydi :) Birdaha ki festivale inşallah :) Akhisarda havuz ve dj performansını sevdim.Kredi kartının her yerde geçmemesi kötüydü.Motorun bakımı geldiği için gidene kadar kamp alanından çıkamadım .İstanbul'a geldiğimde 4916 kmde motoru park ettim :) Akhisara bir daha gidersem sabahları kesin o kelle paçacıdayım ama :) Sırada Balıkesir ve Çanakkale var. Gerçi Balıkesir de festivalin olacağı yerde hiç gölgelik yokmuş sanırım :/

Balıkesir festivali bu sene Cunda Adasında eski yerinde yapılacak , geçmişte çok defa katıldım ağaçlık bir alandı adı Doğa Kamping di yanlış hatırlamıyorsam , denize sıfır Cunda merkeze yürüme mesafesinde harika bir yerdi sadece popüler biryer olduğu için çok kalabalık oluyordu yinede tavsiye ederim Cunda ve çevresi harikadır...hahah Pamela nın sahne kostümü bir garipti hakkatten ama sağlam ses var kızda özellikle Ümit Besen şarkılarını acayip yorumluyor millet dağıldı yav , "Seni Unutmaya Gücüm Yetermi" şarkısında iki tane bira içmişim biraları kim verdi konser alanında hatırlamıyorum oysa rakı içiyordum :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ya şu festivaller konusunda ben çok zayıfım, hiç gitmişliğim yok.

Güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler. Bu arada ben de Konya'daki Motobagaj firmasından senin çantan gibi seleye asmalı çanta aldım, geçen İstanbul yolculuğumda müthiş rahatlattı beni.

Ya şu festivaller konusunda ben çok zayıfım, hiç gitmişliğim yok.

Güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler. Bu arada ben de Konya'daki Motobagaj firmasından senin çantan gibi seleye asmalı çanta aldım, geçen İstanbul yolculuğumda müthiş rahatlattı beni.

Kalabalık olunca festivaller daha zevkli hale geliyor :) Ali Osman usta bu çanta işinde bayağı iyi arkasında da duruyor ürünlerinin soru sorunca cevaplıyor.Benim çantanın su alma ihtimali yok mesela :) Giderken içine koyduklarımı dönüşte sığdıramadım .Çadırı çantanın üzerindeki bağlama yerine taktım adam onu da düşünmüş :) Tek sıkıntı arada kayışları kontrol edip sıkmak gerekiyor çok doluysa.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------

Balıkesir festivali bu sene Cunda Adasında eski yerinde yapılacak , geçmişte çok defa katıldım ağaçlık bir alandı adı Doğa Kamping di yanlış hatırlamıyorsam , denize sıfır Cunda merkeze yürüme mesafesinde harika bir yerdi sadece popüler biryer olduğu için çok kalabalık oluyordu yinede tavsiye ederim Cunda ve çevresi harikadır...hahah Pamela nın sahne kostümü bir garipti hakkatten ama sağlam ses var kızda özellikle Ümit Besen şarkılarını acayip yorumluyor millet dağıldı yav , "Seni Unutmaya Gücüm Yetermi" şarkısında iki tane bira içmişim biraları kim verdi konser alanında hatırlamıyorum oysa rakı içiyordum :D

Erdek son gün sabah çok kötü durumdaydı ama herkes bira şişelerini yere atmış vs onu yakıştıramdım. Denize girmek için ve denizden çıkınca çadırın yeri mükemmeldi orada sorun tuvaletti sabah 7'de tuvalette sıra mı olur :D

Bir de çoğunluk hep yaşlılar geliyor festivallere gençlerin olmaması biraz üzücü .

Kalabalık olunca festivaller daha zevkli hale geliyor :) Ali Osman usta bu çanta işinde bayağı iyi arkasında da duruyor ürünlerinin soru sorunca cevaplıyor.Benim çantanın su alma ihtimali yok mesela :) Giderken içine koyduklarımı dönüşte sığdıramadım .Çadırı çantanın üzerindeki bağlama yerine taktım adam onu da düşünmüş :) Tek sıkıntı arada kayışları kontrol edip sıkmak gerekiyor çok doluysa.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------

Erdek son gün sabah çok kötü durumdaydı ama herkes bira şişelerini yere atmış vs onu yakıştıramdım. Denize girmek için ve denizden çıkınca çadırın yeri mükemmeldi orada sorun tuvaletti sabah 7'de tuvalette sıra mı olur :D

Bir de çoğunluk hep yaşlılar geliyor festivallere gençlerin olmaması biraz üzücü .

Bütün festivallerde aynı görüntü oluşuyor maalesef , emekli tayfa genelde çarşambadan gelir gençler Cuma akşam yada Cumartesi gelirler , Erdek'de motosiklet kullanan harici çevredende gelen çokdu özellikle konser alanındakilerin yaş ortalaması 25-30 idi , sahildeki köpük partisine katılmadım deme :D

Bütün festivallerde aynı görüntü oluşuyor maalesef , emekli tayfa genelde çarşambadan gelir gençler Cuma akşam yada Cumartesi gelirler , Erdek'de motosiklet kullanan harici çevredende gelen çokdu özellikle konser alanındakilerin yaş ortalaması 25-30 idi , sahildeki köpük partisine katılmadım deme :D

Çok köpük partisi gördüm böylesini hiç görmemiştim :) Köpük partisi tam bir fecaatti :D marsık gibi adamlar beyaza bulanmış denize koşuyorlardı :)

Nasıl yani? Köpüklü kadın kız yok muydu?

Kemerdeki barları aratmayan bir partiydi demek isterdim ama yok öyle birşey :D Sahilde rüzgar ile uçan köpük köpüğe bulaşmış adamlar vardı.Ben çok fazla kadın görmedim aralarında.O halde geldiler denize girdiler.

Kampın son günü de benim çadırın yanında kavga çıkmış 3-4 kere ben birini bile duymadım.Benim çadırın yanına gelip ağlayanlar olmuş kavga ede ede gece gelmişler ben hiçbirini duymamışım.

Beklenen

kopuk-partisinde-serinlediler-9814362_amp.jpg

Gerçekte olan

2072371_50a7e5d2d706b5ad6606117b843e4d97_640x640.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kemerdeki barları aratmayan bir partiydi demek isterdim ama yok öyle birşey :D Sahilde rüzgar ile uçan köpük köpüğe bulaşmış adamlar vardı.Ben çok fazla kadın görmedim aralarında.O halde geldiler denize girdiler.

Kampın son günü de benim çadırın yanında kavga çıkmış 3-4 kere ben birini bile duymadım.Benim çadırın yanına gelip ağlayanlar olmuş kavga ede ede gece gelmişler ben hiçbirini duymamışım.

Beklenen

https://foto.sondakika.com/haber/2017/07/10/kopuk-partisinde-serinlediler-9814362_amp.jpg

Gerçekte olan

https://im.haberturk.com/2018/07/24/2072371_50a7e5d2d706b5ad6606117b843e4d97_640x640.jpg

Sanırım bulaşık deterjanından köpük yapmışlar. Çünkü ilk resimdeki dolu dolu, şahsiyetli köpük yerine ikinci resimde vitaminsiz, tirrek, şahsiyetsiz bir köpük görüyorum. Dötlü, göbekli, memeli abileri de bir an için es geçtim.

Yav çok yanlış yerlerde foto çekmişsin , yüksek sesli müzik yayını yapan Redbull kamyonunun etrafında köpüğe bulanmış ve dans eden cillop gibi kızlar vardı :D

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250

Yahu dibime kadar geliyorsunuz, haber vermiyorsunuz. Çok ayıp ediyorsunuz. :)

Bayramiçteki festivale, bana uzaklığı 5 km olmasına rağmen, katılamadım. Neden? Çünkü merkeze gitmem gerekiyordu... Seneye artık. Gelibolu, Cunda ve Bigadakilere gitmeyi planlıyorum ama.

Motobagaj instagram hesabı kapalı mı bu arada ?

Son düzenleme:

Bayramiçteki festivale, bana uzaklığı 5 km olmasına rağmen, katılamadım. Neden? Çünkü merkeze gitmem gerekiyordu... Seneye artık. Gelibolu, Cunda ve Bigadakilere gitmeyi planlıyorum ama.

Cunda'ya gelene Uzo ikram ederim sağlam stok yaptım :D Cunda'dan Köyceğiz Ege Yolcu motofeste inicem varsa program yapan buluşalım ;)

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bir akslik olmazsa 5-8 Eylülde görüşürüz.:mrgreen:

Motosikleti
Tvs Jupi
Kapıdağ güzeldir, koyları inişli çıkışlı virajlı yolları ayrı, manastıra girersen yolları toprak, biraz bozuk fakat serin , yol geçişlerinde ufak tefek dereler var, genelde düşmeden geçiyorum :) tavsiye ederim.

Motobagaj instagram hesabı kapalı mı bu arada ?

Bir dahaki festivale insallah :) evet instagrami kapatmis facebook hala acik ama.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:26 ----------

Cunda'ya gelene Uzo ikram ederim sağlam stok yaptım :D Cunda'dan Köyceğiz Ege Yolcu motofeste inicem varsa program yapan buluşalım ;)

Katilmayi dusunuyorum ona da kismetse bakalim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar