Kadıköyde Motosiklet Parkı

Herkese Merhaba ,

Kadıköyde bir ara sokağa motosiklet park edince sorun çıkarıyorlardı hala devam ediyor mu ? Motosiklet parkı için bir yer vs ayırdılar mı ?

Bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.Arkadaşlarla buluşmaya gideceğim tiyatro vs derken gecenin bir yarısı motosiklet aramayalım :)

Motosikleti
D400
Gecen ay oradaydım; kadiköyde motosiklet park edilmemiş sokak, avm önü ve kaldırım görmedim. zannedersem ceza olsa bu kadar insan koymazdı :D

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Ben ne zaman gitsem yazıcıoğlu iş hanının önüne koyuyorum. Oradan da nereye gideceksem yürüyerek gidiyorum. Ptt nin orada, akmar pasajı arkası, metro çıkışının karşısında motosiklet park yasak tabelasının olduğu yerde ceza yazarlar diye pek güvenemiyorum oraya. Ama her defasında da sürüsüne bereket motor görüyorum o ayrı. Para vererek park etmek isterseniz. Rıhtımın sonunda açık otopark olarak ispark var motorlar çok dip dibe ve kimse koymuyor. Eskiden alan vardı şimdi baya küçültmüşler araç sayıları fazla olduğu için.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Nautilus'un kapalı otoparkında motosiklet alanına park edebilirsin ama rıhtım tarafına biraz yürümen gerekecek.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. PTT'nin oraya eskiden ben de park ediyordum ama bir ara bişey oldu .Motosikletlere belediye ceza filan yazdı diye hatırlıyorum .O yüzden merak etmiştim.İçim rahatladı.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Yazıcıoğlu'nun karşısında fotoğraf alarak ceza kesiyorlar. Nautilus yada hastane otoparkına bırakıp yürümek gerekiyor. İSPARK ile boşuna kavga etmeyin, almıyorlar kesinlikle.
Hasanpaşa'da dükkan sahipleri cinslik yapıyor. İnadına koyup geçin, bi halt yapamazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar