Motosikletleri sat araba al sezonu acilmistir.

Dun duzce köylerinde gezdikten sonra akca kocaya oradan da agva sile gezmek isterken agva yolunda yoldan ciktim.

Biseyim olmadigini dusunup yarik lastik ve egik jantla cekme koye kadar geldim.devlet hastanesine geldim.Kaburgalar8mdan 1 i kirilmis akcigerde yirtik olmus servise yatmak icin müşahede alaninda bekliyorum.
Her arayan motorlari sat araba al diyor .Arkadas neden boyleyiz biz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun. Biraz daha detaylandır, nasıl oldu? Nerede oldu? Bir ihtiyacın eksiğin var mı?

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Ah be!
Kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim. Ve umarım kimselerden de bir daha kaza haberi almayız.
Etkisi olur mu bilmiyorum fakat üç dört ay kadar önce arkadaşıma da sol ayak bileği üzerinden araba vurdu, tarak kemikleri kırıldı, ciddi operasyon ve ciddi bir masraf ile ameliyat geçirdi.
O da iki motorunu birden satmayı planlıyordu ama motosiklet sevgisi öyle kolay kolay geçmiyormuş, yine sürüşlere çıkmaya başladık geçtiğimiz ay.
Yani sağdan soldan gelenlere kulak asmamak, sağlığa odaklanmak gerek diye düşünüyorum.
Bu talihsizliğin sebebi neydi peki? Yol şartlarında mı bir sorun vardı, daldınız mı? Ne oldu tam olarak hatırlıyor musunuz?

Geçmiş olsun akciğer yırtığı çok önemli hastaneden çıksan bile üzerine düş.
Allah şifa versin.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçmiş olsun. Nasıl oldu? :eek:

Tez zamanda acil şifalar.

Çok geçmiş olsun. En önemli şey sağlığımız, gerisi teferruat. Umarım ciddi birşey yoktur.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun kardeşim.
Bir an önce iyileşmeni diliyorum.

Geçmiş olsun. Kendilerine göre haklılar ama bilmezler bunun ne menem bir hastalık olduğunu. Motordan inip arabaya binince kundağa sarılmış gibi oluyor insan.

Motosikleti
1190 ADV
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Kaza durumunda insanlar hemen sebebini motosikletle ilişkilendiriyorlar. Yaya olarak kaza geçirsek, bir daha yürüme tavsiyesi verecekler sanki. Abim motosikletle işe giderken kırmızı ışıkta geçen bir otomobil çarptı. Ayak parmağı koptu, uzun süre ameliyat iyileşme süresi ile uğraştı. Kazadan hemen sonra herkesde aynı durum vardı, binme şu motosiklete diye tavsiye veriliyordu . Şuanda 3 tane motosikleti var :)

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Her ne kadar kabul etmesekte bazen insanların verdiği ortak tavsiyeyi dikkate almak gerekiyor. Biliyorum şu an şeytanın avukatlığını yapıyorum ama gerçekler acıdır...

Kaburga kırığı acılı bir durum, akciğerde yırtıksa ciddi bir olay. Sizi forumdan takip ediyorum, dağ tepe geziyorsunuz, acaba dışarıdan gelen yorumları şöyle mi dikkate alsanız "bu konuda belli ki bir eksiğim var ve yol yaparakta gideremedim, belki de çözüm eğitim almaktadır?"

Eğer bu sevdadan vazgeçmeyeceksiniz en azından eğitim alın, bu konuda gayet ciddi, işinin ehli kurumlar var, isim/marka vermiyorum, arayın ve araştırın, canınız ne kadar kıymetli ki eğitime vakit ayırmaktan yüksünesiniz?

Geçmiş olsun...

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Acil şifalar diliyorum.

Çok geçmiş olsun.
Kaburga kırığı kendini çok güzel hissettirecek bir şey, nasıl bişeyim yok diyerek devam ettin?
Kazadan sonra mutlaka bir hastaneye gidip genel kontrole girmek şart. Bişeyi yok görünüp o sırada çok kötü iç kanamalar geçiriyor olan hikayeler var, tatsız.

Motosikleti
Moto Guzzi Mandello Aviazione Navale 2023
Geçmiş olsun... Allah şifa versin...

Her ne kadar kabul etmesekte bazen insanların verdiği ortak tavsiyeyi dikkate almak gerekiyor. Biliyorum şu an şeytanın avukatlığını yapıyorum ama gerçekler acıdır...

Kaburga kırığı acılı bir durum, akciğerde yırtıksa ciddi bir olay. Sizi forumdan takip ediyorum, dağ tepe geziyorsunuz, acaba dışarıdan gelen yorumları şöyle mi dikkate alsanız "bu konuda belli ki bir eksiğim var ve yol yaparakta gideremedim, belki de çözüm eğitim almaktadır?"

Eğer bu sevdadan vazgeçmeyeceksiniz en azından eğitim alın, bu konuda gayet ciddi, işinin ehli kurumlar var, isim/marka vermiyorum, arayın ve araştırın, canınız ne kadar kıymetli ki eğitime vakit ayırmaktan yüksünesiniz?

Geçmiş olsun...
Eğer bu doğruysa eğitim almak şart. Ben daha önce 2 kez eğitim aldım. Antep' te bir eğitim düzenlenirse yine katılırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar