Şubat ayında ikinci cb250rımı temiz bi torosla takasladım, ilk arabam oldu ve ilk defa motorsuzum. Kesinlikle iki aracı da kullanmamış kimsenin yorumunu kaale alma, arabanın avantajları tabiki var ama şehiriçinde motoru çok şiddetli şekilde arıyorum, özlüyorum, taksitle bi tane almamak için zor duruyorum.
Düşmek motosikletin doğasında var, elbet kaza olacak, sağlığın engel olmazsa gönül rahatlığıyla da tekrar bin derim, haftanın 5 günü kaza yapmıyoruz sonuçta.
Yemin ederim 3 ayda 3 yıl yaşlanmış gibiyim, motosiklet insana çoğu şeyde artı katıyo. Ayrıca 4 teker kendi kendine ayakta durabiliyo olsa da motosikletin otomobile göre kesinlikle çok daha kontrollü, görüş açısı çok daha geniş ve kaza riski daha az(iki araçta da sürücünün tecrübeli olması şartıyla) olduğunu iddia edebilirim. Yanlış anlaşılmasın, kaza riski az ama kaza yapınca yaralanma motosiklette garanti gibi bişey.
Yakıt giderinin 2 3 katına çıkması konusuna hiç girmeyeceğim. Çocuğu olmayan kimsenin arabaya ihtiyacı yok benim gözümde.