Motosikletleri sat araba al sezonu acilmistir.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Dun duzce köylerinde gezdikten sonra akca kocaya oradan da agva sile gezmek isterken agva yolunda yoldan ciktim.

Biseyim olmadigini dusunup yarik lastik ve egik jantla cekme koye kadar geldim.devlet hastanesine geldim.Kaburgalar8mdan 1 i kirilmis akcigerde yirtik olmus servise yatmak icin müşahede alaninda bekliyorum.
Her arayan motorlari sat araba al diyor .Arkadas neden boyleyiz biz.
Çok geçmiş olsun acil şifalar.

Dun duzce köylerinde gezdikten sonra akca kocaya oradan da agva sile gezmek isterken agva yolunda yoldan ciktim.

Biseyim olmadigini dusunup yarik lastik ve egik jantla cekme koye kadar geldim.devlet hastanesine geldim.Kaburgalar8mdan 1 i kirilmis akcigerde yirtik olmus servise yatmak icin müşahede alaninda bekliyorum.
kardeşim çok geçmiş olsun

Şubat ayında ikinci cb250rımı temiz bi torosla takasladım, ilk arabam oldu ve ilk defa motorsuzum. Kesinlikle iki aracı da kullanmamış kimsenin yorumunu kaale alma, arabanın avantajları tabiki var ama şehiriçinde motoru çok şiddetli şekilde arıyorum, özlüyorum, taksitle bi tane almamak için zor duruyorum.

Düşmek motosikletin doğasında var, elbet kaza olacak, sağlığın engel olmazsa gönül rahatlığıyla da tekrar bin derim, haftanın 5 günü kaza yapmıyoruz sonuçta.

Yemin ederim 3 ayda 3 yıl yaşlanmış gibiyim, motosiklet insana çoğu şeyde artı katıyo. Ayrıca 4 teker kendi kendine ayakta durabiliyo olsa da motosikletin otomobile göre kesinlikle çok daha kontrollü, görüş açısı çok daha geniş ve kaza riski daha az(iki araçta da sürücünün tecrübeli olması şartıyla) olduğunu iddia edebilirim. Yanlış anlaşılmasın, kaza riski az ama kaza yapınca yaralanma motosiklette garanti gibi bişey.

Yakıt giderinin 2 3 katına çıkması konusuna hiç girmeyeceğim. Çocuğu olmayan kimsenin arabaya ihtiyacı yok benim gözümde.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Kaza yapıp yaralanan arabacılar da arabayı satıp kamyona geçsin o zaman.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok gecmiş olsun tecrube.

ben de anan baban kardesin olsam sattırmaya calışırdım. normal

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Büyük geçmiş olsun, bende 2 kaburgamın çatlak olduğunu bir hafta sonra pes ederek hastaneye gittiğimde öğrenmiştim. İyileşmesi çok sancılı bir süreç gülsen ayrı acı, hapşırsan öksürsen ayrı acı...

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Geçmiş olsun. Biraz daha detaylandır, nasıl oldu? Nerede oldu? Bir ihtiyacın eksiğin var mı?
Bir kac gundur sehit prof.ilhan varank sancaktepe egt ve arastirma hastanesindeyim yarin cikicam insallah.Valla kazayi 1 kaburga kirigi ve kucuk bir akciger yirtigi ile atlattim.kaza soyle oldu akcakocaya kadar gittim.sonea sile üzerinden istanbula doneyim dedim agvaya dogru giderken birden nasil oldu anlamadim yoldan ciktim 1.5 metre asagi dustum .traktor yoluna sag taraf yuksek kayali toprakti oraya vurdum sonra ordan kurtulayim diye sola cevirdim traktor yolu oldugu icin ortadaki tumsek kayalara vurdum yolun en soluna atti ordaki kayalara vurunca dikenlerin vs icine girdim en son bir agaca vurdum durdum ve dustum dusunce göğsümde agri hissettim.Once korktum dedim kesin her yerim kirik icinde 1 2 dakika bekledim korkudan yuzlesmemek icin sonra mecbur baktim hicbir yerimde bisey yok gogsumde hafif agri var .O agri ile dikenlerin arasindan once motoru cektim sonra ayaga kaldirdim.ardindan yola ciktim.ama cikarken cok zorlandim debriyaji yemis olabilirim o stresle hayirlamiyorum. Motoru cikarinca gidonun donmedigini farkettim lastik yarilmis jant yamulmus.cekici vs aradim 10 bin 8 bin bs diyince o sinirle baktim lastik de patlak degil.30 km hizla cekmekoye kadar geldim.sonra hastanedeyim.Bu arada motoru çıkarınca dustugum yere baktim ne olmus diye kayma izi var yaklasik 2 2.5 metre yer toz seklinde tasti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ah be!
Kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim. Ve umarım kimselerden de bir daha kaza haberi almayız.
Etkisi olur mu bilmiyorum fakat üç dört ay kadar önce arkadaşıma da sol ayak bileği üzerinden araba vurdu, tarak kemikleri kırıldı, ciddi operasyon ve ciddi bir masraf ile ameliyat geçirdi.
O da iki motorunu birden satmayı planlıyordu ama motosiklet sevgisi öyle kolay kolay geçmiyormuş, yine sürüşlere çıkmaya başladık geçtiğimiz ay.
Yani sağdan soldan gelenlere kulak asmamak, sağlığa odaklanmak gerek diye düşünüyorum.
Bu talihsizliğin sebebi neydi peki? Yol şartlarında mı bir sorun vardı, daldınız mı? Ne oldu tam olarak hatırlıyor musunuz?
Tarak kemigi kirigi kotu oluyor agriyi hep cekiyorsunuz .ben de o da var :) fizik tedaviyi ihmal etmesin iyilestikten sonra.

cok gecmiş olsun tecrube.

ben de anan baban kardesin olsam sattırmaya calışırdım. normal
Isin garibi onlar demiyorlar biliyorlar çünkü beni babam rahmetli hic karismazdi motora binmeme hatta onceki kazamdan sonra toplamisti beni.

Arkadaslar güzel dilekleriniz ,tecrubeleriniz ve tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim dikkate alacagimdan emin olabilirsiniz ama once motoru toplamaliyim yarin baymotoya goturecegim motoru hastaneden çıkınca insallah.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kardeşim çok üzüldüm, geçmişler olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Tekrardan büyük geçmiş olsun.
Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz da daha uzun yıllar motora gezersiniz.

Herkese merhaba ,

Bugün hastaneden çıkar çıkmaz motoru baymoto ya götürdüm.Jant dahil nerdeyse herşey değişiyor mil , jant,disk ,gidon ön fren maneti değişecek.Benim merak ettiğim jant değiştiğinde eski janta ne oluyor ? Jant 12000 lira eski jantın düzelme ihtimali var mesela

Geçmiş olsun abi Bi isteğin emrin varsa özelden bana ulaş

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Herkese merhaba ,

Bugün hastaneden çıkar çıkmaz motoru baymoto ya götürdüm.Jant dahil nerdeyse herşey değişiyor mil , jant,disk ,gidon ön fren maneti değişecek.Benim merak ettiğim jant değiştiğinde eski janta ne oluyor ? Jant 12000 lira eski jantın düzelme ihtimali var mesela
Jant düzelmez, alaşım döküm jantlar zaten yamulduysa düzelirken çatlar, kırılır. sizin eski jant hurdaya gidecek.

Motosikleti
Cb125f

çok geçmiş olsun çok üzüldüm tez zamanda iyileşirsin inş

Motoru bugün aldım sonunda .Arka frende sertlik var muhtemelen hidrolikte hava var onu da çözeceğim inşallah :)
puavwcf.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar