Arama sonuçlarınız

1. cagrisc

Motosiklet değiştirmek için beyin fırtınası - önerileriniz

Herkese şimdiden iyi bayramlar, bayram tatiline girmişken forum kalabalık olur, aklımı kurcalayan bir konuyu tüm foruma paylaşayım dedim :) Mevcutta sıfır aldığım Dominar 250'yi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, iki aya taksiti bitecek. borç bitmişken yeni borca girip motosikleti büyüteyim dedim...
  2. cagrisc

Honda Safety Türkiye GS2 eğitimi ardından

Selamlar, geçenlerde diğer konuda bahsetmiştim, Safety Türkiye'den GS2 (gelişim seviyesi 2) sürüş eğitimini aldım, gelişmeleri paylaşmak için biraz kendi motosikletimi sürmek ve değişimleri gözlemlemek istedim. Benim başlıca sıkıntılarım; (motosiklete 10 ay önce başladım) - daha önce dönüş...
  3. cagrisc

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

Selamlar, Gaerne G-Rocket kısa botum ilk düşüşümde pek işe yaramayıp tam botun bitti yerin üstünden bacağım darbe alınca bir süre ağrı çekmeme sebep oldu. Bende geçenlerde İstanbul'a gitmişken uzun bot aldım, Alpinestars SMX S modeli, konforu çok iyi normal giyerken çok rahatsın falan, ama bu...
  4. cagrisc

Diecast model koleksiyonum

Selamlar, motosiklet forumuna araba koleksiyonu alakasız kaçacak ama neyse ki 3 tane motosiklet modelim de var 😇 Bilmeyen olabilir, kısa özet geçersek bir zamanlar diecast olarak hayatımıza giren ana koleksiyon başlığı altında güncel üretim teknolojileriyle resin ve kompozit modellerin de...
  5. cagrisc

Alpinestars yazlık tekstil mont T-GP Plus V4 Air + sırt ve göğüs korumaları

Merhabalar, 2025 temmuz başında motosikleti almadan önce ekipmanlarımı almıştım, bu nedenle motorumla montum tarz olarak uyumsuz oldu, bu montu satıp commuter/naked motora uygun bir mont alacağım, bu mont biraz racing/supersport motora uygun görünüyor. aslında korumaları satmayı düşünmüyorum...
  6. cagrisc

Yurtdışı Ekipman Alışverişi - Ülke / Şehir / Mağaza Deneyimleriniz & Önerileriniz

Merhabalar, Malum nedenlerden ötürü yurtdışında ekipmanlar TR fiyatından daha uyguna geldiği için alışveriş turizmi yapmaya karar verdim. Forumları, youtube videolarını araştırdım, bazı seçenekler var, bu seçenekleri bir başlık altında toplayalım hem bana hem herkese faydalı olsun bir kılavuz...
  7. cagrisc

Shoei GT Air 3 için kamera aparatı çözümü

Selamlar, Shoei GT Air 3'e kask kamerası bağlamak için uygun yollu ve düzgün bir çözüm bir türlü bulamamıştık, kimse de şu ürünü aldım güzel uyumlu vs demediğinden bir aparat alıp kamera takamıyordum. e-ticaret sitelerinde satılan bir 3d baskı ürün var ama fiyat ürüne göre hayli yüksek bence...
  8. cagrisc

Soğuk ve rüzgara karşı eldivende Goretex mi, 3 mevsim mi?

Selamlar, burada havalar gündüz bile 0'ın üstüne zor çıkar oldu, akü boşalmasın diye haftada bir motoru çıkarıyorum, dün eve geldiğimde ellerim soğuktan kıpkırmızıydı. Şimdi kışlık eldiven bakıyorum da yağışı dikkate almazsak sizce goretex mi yoksa 3 mevsim kategorisinden mi eldiven seçmek...
  9. cagrisc

Dji Osmo Action 6 geldi mi / ne zaman gelir? **** 5 Pro ADV'un anlamsız zamlanması

Selamlar, forumda Action 6 konusu arattım bulamadım ben açayım dedim. Action 5 Pro Adventure fiyatı 1-2 ay önce tekn.mağazalarda 20-22.000 TL iken 6'nın çıktığını duyunca bekleyeyim dedim, youtubea 6 incelemeleri düşmeye başladı. Normalde 5 Pro da işimi görecek ama 6'nın kasa ebadı değişmesi...
  10. cagrisc

Arka tekerden gelen ses nedir?

Selamlar, lastik değişiminden sonra motor hareket halindeyken kaskın içinden dahi duyulan vıyk vıyk bir ses gelmeye başladı. Bugün yetkili servise gittim, yol üstünde araba gürültülerinin arasında baktığı için bişey yok dedi gönderdi. Videoya çektim, ince vıyklama balata sürtmesinden geliyor ama...
  11. cagrisc

Lastik değişiminde dikkat edilmesi gerekenler

Selamlar, Dominar 250 için beklediğim Metzeler Roadtec 01 geldiğini görür görmez sipariş verdim, hava iyi olursa yarın taktırmayı düşünüyorum. İlk motorum, ilk lastik değişimim ve küçük ilde yaşamam nedeniyle dikkat etmem gerekenleri danışmak istedim. Motosiklet lastiği değiştiren bir yer...
  12. cagrisc

ATV için görüşler, fikirlerinizi rica ederim / Regal Raptor M210

Selamlar, kardeşim kafaya koydu ATV alacağım diye, Regal Raptor M210 bakıyor. Evde araba paylaşılamadığı için spor salonuna falan gitmeye ulaşım amaçlı binecek. satışlar kötü olduğu için bayinin elinde sıfır km 2024 model var, tamamına bile taksit yapıyorlar ama vade farkı koyuyor 200bine...
  13. cagrisc

Motora yeni başlayarak 6000km Alaska yolculuğu

Video başlığı dikkatimi çekince izleyim dedim, ehliyeti dahi videoda almış :) Cesareti takdire şayan, ben 300-500 km şehirler arası gitmeyi henüz cesaret etmiyorum. Kanalındaki videoları bir araya getirerek tek parça film yapmış. Çekimler, anlatım vs. çok iyi, altyazı güzel ve uyumlu uyarlanmış...
  14. cagrisc

Metzeler // Pirelli ne önerirsiniz?

Selamlar, Dominar 250 için lastik bakıyorum, tyrereviews'de önerilen marka dunlop ama bulunduğum ilde Pirelli ve Metzeler satılıyor, satışçı elinde pirelli olduğu için biraz onu önerdi, metzeler'ın ithalatı henüz belli değilmiş şuan elinde stok yok. aradaki fark olarak metzeler'ın yağmurda biraz...
  15. cagrisc

İlk defa düştüm - Ekipmansız bakkala bile gitmeyin

Motor tecrübem henüz 650km’lerde, dominar’ın üstünde gelen nylon lastikler takılı. Dün ışıklarda bekliyorum, hareket sonrası sola dar açıyla dönmemiz gerekiyor tahmini 60-70 derece dar açıyla soldaki yola döneceğiz. Kavşak da 4 yolun kesişimi, yolun ortası çok kötü nereye gidersen git o kavşağın...
  16. cagrisc

Dainese / Revit / Alpinestars yada alternatif Ayakkabı seçimi

Selamlar, bütçeye göre ilk alışverişimi kask, mont, eldiven olarak yaptım botu 2.plana atmıştım ama 3-4 yıldır sıkıntısız giydiğim UA spor ayakkabım motosiklette 300 km dayanmadı, vites yüzünden 1 ayda yırtıldı. Diğer ayakkabılarımı da yıpratmadan bir an önce motosiklet ayakkabısı almam gerekli...
  17. cagrisc

Ankara/İstanbul'dan Giyim Alışverişi için Öneri - Kask/Eldiven/Mont vs

Selamlar, motosiklet için giyim alışverişine başlıyorum ama bazı önerilerinize ihtiyacım var, haftaya Ankara'ya uğrayıp İstanbul'a gideceğim 1 hafta kadar oralardayım, bu fırsatla internetten kör alım yerine mağazadan deneyerek almayı düşünüyorum (Ankara'ya zaman zaman tekrar gittiğim oluyor)...
  18. cagrisc

Çorum'dan selamlar

Tüm üyelere selamlar, 5 yıldan sonra foruma yazmaya başlamışken kendimi tanıtayım ve neden buradayım paylaşayım dedim. Adım Çağrı 35 yaşındayım, sigorta sektöründe çalışıyorum. Aslen Çorumluyum ama iş nedeniyle İstanbul'da yaşarken uzaktan çalışma modelinin getirdiği avantajla birçok...

Yeni mesajlar