- Motosikleti
- Dominar D250
- Konu Yazar
Selamlar, Shoei GT Air 3'e kask kamerası bağlamak için uygun yollu ve düzgün bir çözüm bir türlü bulamamıştık, kimse de şu ürünü aldım güzel uyumlu vs demediğinden bir aparat alıp kamera takamıyordum.
e-ticaret sitelerinde satılan bir 3d baskı ürün var ama fiyat ürüne göre hayli yüksek bence değmiyor,
yabancılar bile o 3d çizim ürünün pahalılığından şikayet ediyor
Kuzenimde 3d printer var, ona bahsettim ve çizim sitelerinden birkaç çizimi indirdik, revize gerekirse çizim yapmayı da biliyor zaten,
aşağıda linkteki çizimi petg flamentten bastı ve GT Air 3'ün ön tasarımına birebir uydu, çizimi onayladık.
İhtiyacı olan var ise aşağıdaki çizimden faydalanabilir;
sadece altta aparatın tırnakları yuvadan tam çıkmamıştı, ürünün yüksekliğini 0,3mm kısalttı
bende de 3m gri süngerimsi çift taraflı bant vardı, ısıtarak yapıştırdım birkaç saat de kaskı aparatın üstüne koyup baskı yaptırdım,
şuan oldukça sağlam duruyor.
e-ticaret sitelerinde satılan bir 3d baskı ürün var ama fiyat ürüne göre hayli yüksek bence değmiyor,
yabancılar bile o 3d çizim ürünün pahalılığından şikayet ediyor
Kuzenimde 3d printer var, ona bahsettim ve çizim sitelerinden birkaç çizimi indirdik, revize gerekirse çizim yapmayı da biliyor zaten,
aşağıda linkteki çizimi petg flamentten bastı ve GT Air 3'ün ön tasarımına birebir uydu, çizimi onayladık.
İhtiyacı olan var ise aşağıdaki çizimden faydalanabilir;
SHOEI GT-AIR 3 CHIN MOUNT by akN | Download free STL model | Printables.com
SHOEI GT-AIR 3 CHIN MOUNT. For GoPro, Insta360, DJI, and other action cameras | Download free 3D printable STL models
www.printables.com
sadece altta aparatın tırnakları yuvadan tam çıkmamıştı, ürünün yüksekliğini 0,3mm kısalttı
bende de 3m gri süngerimsi çift taraflı bant vardı, ısıtarak yapıştırdım birkaç saat de kaskı aparatın üstüne koyup baskı yaptırdım,
şuan oldukça sağlam duruyor.