- Motosikleti
- Dominar D250
- Konu Yazar
Selamlar, bütçeye göre ilk alışverişimi kask, mont, eldiven olarak yaptım botu 2.plana atmıştım ama 3-4 yıldır sıkıntısız giydiğim UA spor ayakkabım motosiklette 300 km dayanmadı, vites yüzünden 1 ayda yırtıldı. Diğer ayakkabılarımı da yıpratmadan bir an önce motosiklet ayakkabısı almam gerekli.
Gündelik giyime uygun tarzda ayakkabı bakıyorum, ilk motor deneyimim olduğundan sizlerin yorumlarınıza göre tercih edeceğim,
birkaç model seçtim, kullananlar varsa yorumlarınızı yada farklı önerileriniz olursa önerilerinizi almak isterim.
çok yağmurda zaten motor kullanmayacağım ama yolda yağmura yakalanmış olsam yazlık ayakkabı çok mu su geçirir?
yazlık yada 3/4 mevsim gibi tercih etmeyi düşünüyorum, yazın goretex problem olmuyorsa o da olabilir.
şimdiden teşekkürler.
mevcutta hiçbirini kullanmadığım için numara seçimi de tamamen kör alım olacak :/
www.mototas.com.tr
www.mototas.com.tr
www.mototas.com.tr
www.motosikletonline.com
www.motosikletonline.com
www.brnmotor.com.tr
www.motomax.com.tr
www.brnmotor.com.tr
www.brnmotor.com.tr
Gündelik giyime uygun tarzda ayakkabı bakıyorum, ilk motor deneyimim olduğundan sizlerin yorumlarınıza göre tercih edeceğim,
birkaç model seçtim, kullananlar varsa yorumlarınızı yada farklı önerileriniz olursa önerilerinizi almak isterim.
çok yağmurda zaten motor kullanmayacağım ama yolda yağmura yakalanmış olsam yazlık ayakkabı çok mu su geçirir?
yazlık yada 3/4 mevsim gibi tercih etmeyi düşünüyorum, yazın goretex problem olmuyorsa o da olabilir.
şimdiden teşekkürler.
mevcutta hiçbirini kullanmadığım için numara seçimi de tamamen kör alım olacak :/
Dainese Suburb Air Black Tekstil Ayakkabı
Dainese Suburb Air Black Tekstil Ayakkabı
Dainese Suburb Black White Red D-WP Ayakkabı
Dainese Suburb Black White Red D-WP Ayakkabı
Dainese Metractive Black White D-WP Deri Ayakkabı
Dainese Metractive Black White D-WP Deri Ayakkabı ve yüzlerce model, uygun fiyat avantajı ve 9 aya varan taksit fırsatı ile Mototas.com.tr'de | Ücretsiz & Hızlı Kargo. %100 Müşteri Memnuniyeti. Orijinal Ürün
Dainese Atipica Air Ayakkabı Antrasit | Dainese Motosiklet Botu
Dainese Atipica Air Ayakkabı Antrasit uygun fiyat ile MotosikletOnline' da! Dainese Ayakkabı Modelleri Hızlı Kargoyla Hemen Kapınızda.
Revit G-Force 2 Ayakkabı Siyah Antrasit | Motosiklet Ayakkabısı
Spor Sürüşler İçin Tasarlanan, Yüksek Dirençli Korumalara Sahip Güvenlik Sertifikalı Revit G-Force 2 Ayakkabı Antrsait En İyi Fiyat ile MotosikletOnline' da!
Alpinestars Stadium Riding Ayakkabı | Alpinestars | Alpinestars Stadium Riding Ayakkabı
Alpinestars Stadium Riding Ayakkabı Brn Motor'da! Alpinestars Marka Alpinestars Stadium Riding Ayakkabı Ürününü En İyi Fiyat Seçenekleri İle Brn Motor Online Satış Sitesinde Sizleri Bekliyor! Burada Herkes İçin Birşey Var!
Alpinestars Chrome Air Korumalı Motosiklet Ayakkabısı Siyah / Gri Fiyatı ve Özellikleri
Alpinestars Chrome Air Korumalı Motosiklet Ayakkabısı Siyah / Gri Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Ayakkabılar
Alpinestars Anaheim Ayakkabı | Alpinestars | Alpinestars Anaheim Ayakkabı
Alpinestars Classic Ayakkabı Brn Motor'da! Alpinestars Marka Alpinestars Anaheim Ayakkabı Ürününü En İyi Fiyat Seçenekleri İle Brn Motor Online Satış Sitesinde Sizleri Bekliyor! Burada Herkes İçin Birşey Var!
Alpinestars Faster Vented Ayakkabı | Alpinestars | Alpinestars Faster Vented Ayakkabı
Alpinestars Fastlane Ayakkabı Brn Motor'da! Alpinestars Marka Alpinestars Faster Vented Ayakkabı Ürününü En İyi Fiyat Seçenekleri İle Brn Motor Online Satış Sitesinde Sizleri Bekliyor! Burada Herkes İçin Birşey Var!