Motora yeni başlayarak 6000km Alaska yolculuğu

Motosikleti
Dominar D250
Video başlığı dikkatimi çekince izleyim dedim, ehliyeti dahi videoda almış :)
Cesareti takdire şayan, ben 300-500 km şehirler arası gitmeyi henüz cesaret etmiyorum.
Kanalındaki videoları bir araya getirerek tek parça film yapmış. Çekimler, anlatım vs. çok iyi, altyazı güzel ve uyumlu uyarlanmış izlemenizi tavsiye ederim.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Dün bir videoya denk geldim. Trakyalı gezgin miydi, Trakyalı bir şey işte...

Adam Tekirdağ dan İtalya, Romanya, Macaristan vs. geziyordu. Tamam Allah var videoları mükemmeldi. Seneye düşündüğüm İtalya turunun aynısını yapmış adam. Çok fayda sağladım.

Fakat İtalya Alp dağları geçitlerinde (stelvio pass lar gibi) firkete virajları o kadar saçma şekilde dönemiyordu ki aman Allahım dedim. Şimdi karşıdan araba gelse kafa kafaya girecek. Zaten yorumlarda da yazmışlar. Kendi de dönemediğinin farkında.

Bu sadece şansa sürmek demek. Hele ki yurt dışında. Önemsiz ama motosikletin maşalarını yamultup yola devam edemeyecek hale gelse al sana büyük sıkıntı dağın başında çekici, tamirci vs. yurt dışında da işçilik deli dehşet.

Biraz daha tecrübelenip, şansa değil bilinçli ve daha çok eğlenerek bu yolculuğu yapmak çok daha mantıklı. Aksi halde uçurumdan da uçarsın.

Bu gibi deli cesaretler yanlış örnek oluyor.

Dün birine daha denk geldim. eğitim saçma sapan bir şey diyor para vermeyin sakın. Hatta eldiven takmak da gereksiz, eldiven kullanmayın falan diyor. İşin garibi video altında adamı destekleyenler oluyor.

Kötü örnek örnek değildir...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ooo güzel video, kaydettim; uygun bir zamanda seyredeyim. Paylaşım için teşekkürler.

Motosikleti
yok:(
motoru modluyordu, sonrada yolda kalıyordu bir yerden bensizlikten bu o abi sanırım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Video başlığı dikkatimi çekince izleyim dedim, ehliyeti dahi videoda almış :)
Cesareti takdire şayan, ben 300-500 km şehirler arası gitmeyi henüz cesaret etmiyorum.
Kanalındaki videoları bir araya getirerek tek parça film yapmış. Çekimler, anlatım vs. çok iyi, altyazı güzel ve uyumlu uyarlanmış izlemenizi tavsiye ederim.

yanlış yapmış 30 sene motor sürecek 88 tane eğitim alacak ondan sonra gezebilir :)

Motosikleti
Dominar D250
abi Alaska'dan dönüp kuzeyi turlamış videosu aşağıda,
Kuzey Amerika turu bitince motoru Avrupaya göndermiş şimdi de Avrupa turunda Yeni Zelanda'ya gidiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar