Arama sonuçlarınız

1. espresso

Herkese iyi bayramlar.

Herkese mutlu keyifli bayramlar dilerim.
  2. espresso

Alemin kralı Yamaha

perşembe günü öğle vakti güneşi görünce 6 aydır kış uykusunda uyuyan motorlarımın yanına indim. Vstrom'un pazartesi tuvturk randevusu var, farlara led ampul takmıştım halojen H4 ampuller çok akım çekiyor diye ama beyaz led yasaklandı, orjinalleri takayık diye indim bahçeye, motogaraj çadırımı...
  3. espresso

2026 yılı hepimize keyif, sağlık ve mutluluk getirsin.

Hepimizin yeni yılını kutlarım. 2026 yılında da bol köfteli sürüşlerimiz olsun.
  4. espresso

Yamaha yetkili servisi Gökhan Ersoy teknisyen yarışmasında Avrupa 2. olmuş, dünya şampiyonası için Japonya yolcusu.

Hep servislere laf ediyoruz ama işini düzgün yapanları da konuşmak lazım. Kadıköy'deki Yamaha yetkili servisi Ersoy Moto Yamaha'nın sahibi Gökhan Ersoy Geçen yıl yapılan yarışmada avrupa çapında 4. olmuştu, bu yıl yine Türkiye şampiyonu olarak gittiği yarışmada 2. oldu ve Japonya'ya gidecek...
  5. espresso

Mertovski nerelerde ki? Pek sesi çıkmıyor son zamanlarda.

Forumdan @mertovski arkadaş nerelerde acaba, uzun zamandır sesi çıkmıyor. Bizim köfteci tayfanın harita sorumlusu arkadaşı merak ettim. Sağlığı, sıhhati, keyfi yerindedir umarım.
  6. espresso

Kamp masası tavsiyesi.

Selamlar. Motorla artçı taşıyabilir olup eşim de benden daha bir kampşı olunca bizim Oymakbaşını kampa götürdüm motorlar. Geçen haftasonu çadır falan yüklenip çıktık, git gel 700km yol da yaptık gayet güzel oldu. Ama bizim kamp malzemeleri hep araba ile gitmeye göre, hatta çadır bile evde boy...
  7. espresso

Yunanistan Dedeağaç (Alexandroupoli)de motosiklet ekipman dükkanı bilen var mıdır?

Cumartesi sabahı motorla Yunanistan'a bizim Trakya'nın meşhur yazlık kasabası olan Dedeağaç kasabasına gideceğim. Gitmişken eğer bulabilirsem kendime yazlık eldiven bakarım belki başka ıvır zıvır da denk gelir diye varsa motosiklet dükkanı aradım. Google haritalardan düzgün bir şeye...
  8. espresso

1 Haziran 2025 Pazar, Tomygun'ı çok özlemişiz köfteci turumuz.

Tomy İstanbul'a geleceğini söyledi, Cyan ve Gökhan'la biz daha önce çevirmeciye giderek sezonu açmıştık zaten. Tomy ile uzun zaman olmuştu görüşmeyeli, yine ekip bir araya gelecek hep birlikte Trakya'da köfteci rotamızda süreceğiz diye sevinmekten gece uykum kaçtı. :) 3 Suzuki v-strom (bir...
  9. espresso

Yunanistan'dan ekipman alışverişi deneyimi.

Merhaba, Geçtiğimiz haftasonu ekipman alışverişi için Selanik'e gittik, daha önce buradan tavsiyesi verilen iki mağazaya gittim. Şimdi aklıma kaldığınca deneyimlerimi yazayım. Motomarket ve Papastavrous mağazalarına gittim. önceden hangisinden ne alacağımı web sitelerine bakıp seçip karar...
  10. espresso

Cyan ve Gökhan Aygün ile v-strom çetesi olarak köfte sezonunu açmamız.

Tommygun bu sefer bize katılamadı, Gökhan'ın yeni aldığı vstrom 1050'yi de yakından görmemiştik onu görme fırsatımız da oldu. Yine klasik rotamızda, Çatalca'nın Subaşı köyünde Opet'de her zamanki buluşma yerimizde buluşmak için sözleştik. Ben artık Trakya'nın ortasına taşınmış olduğum için...
  11. espresso

24 Ocak 2025 Cuma günü Almanya Köln'de Louis motosiklet mağazasında Killingroad ile tesadüfen karşılaşmamız.

Sömestr tatilini fırsat bilip çoluk çocuk Köln'e gitmiştik, bir gün de daha önce oraya gitmiş arkadaşlardan duyduğumuz oradaki çok büyük bir motosiklet mağazasına gidelim, hem hanıma ekipman bakarız hem de başka ne var ne yok bakınırız diye tramway+otobüs ile şehrin dışındaki mağazaya gittik...
  12. espresso

26.Mayıs.2024 Trakya'da yine ayı gibi yemek yemeli turumuz.

Bugün (25.05.2024 pazar günü) @Cyan ve @GokhanAygun ile birlikte yien bir Trakya turu yaptık. Bu sefer hedef köfteci değil, oğlak çevirme mevsiminin başlaması dolayısı ile köftecilerine çok gittiğimiz Ahmetbey kasabasının komşu köyü olan Sütlüce köyündeki bir çevirme mekanıydı. Cyan anadolu...
  13. espresso

Yeni motorum Vstrom 650, alırım hayırlı olsunları. :)

Sonunda Vstrom 650'mi alabildim. Xmax henüz satılmadığı için şu an iki motorum var. Motoru satan 40 yıllık dostumun kardeşi olunca, abimden kalan motor yabancıya gitmesin deyip her türlü kolaylığı sağladı. [/url][/IMG] Şimdilik motor İstanbul'da. Xmax'den inip buna binince eşekten inip...
  14. espresso

Xmax 250 2016 model satılık.

Merhabalar, Ben de artık köfte turlarında Tomygun'ın peşinden çat çat vites değiştire değiştire gitmek istediğim için scooter sürmektan vazgeçtim, zaten uzun zamandır işe gidip gelmediğim için benim için scooter gereği ortadan kalkmıştı. Çok sevdiğim, bana hiç sorun çıkarmaan, tipik Japon...
  15. espresso

Tomygun ile birlikte Çatalca - Çilingöz gezisi.

Geçen pazar yani dün Tommygun ile Çatalca-çilingöz turu yaptık. Onların daha önceki gezilerinde benim haftasonu evdeki işler nedeniyle katılamamıştım, bu sefer de diğer arkadaşlar başka işleri vardı, Gürcan zaten bozkır gezisine çıktı, bir tek Tomygun ve ben kaldık. Sabah Beylikdüzü Tüyap...
  16. espresso

Forumda gezerken bazı başlııklarda "Bad Gateway" hatas hakkında.

Son iki üç aydır forum altyapısında ne değişti ise bazı başlıkları açmaya çalışınca bad gateway hatası alınıyor. Firefox ile geliyor bu hatalar. Google chrome web tarayıcı ile düzgün çalışıyor. Lütfen düzeltin, google firmasının bizi gözetlemek için piyasaya sürdüğü bir casus yazlım olan...
  17. espresso

29 Nisan 2017 Cumartesi ehliyet sınavına girenler buraya. :)

Geçen cumartesi İstanbul'da ehliyet sınavı yapıldı. Sınava girenler yazalım, ardımızdan gelenlere yazılı bilgiler bırakalım diye bu başlığı açtım. Hem de motor aldıktan sonra daha hiç binmeden ehliyet alma sürecimi anlatmış olayım. Ben de geçen cumartesi A sınıfı ehliyet sınavına girip sınavı...
  18. espresso

Mont seçemedim. Okudukça kafam daha çok karıştı.

Fuarda birkaç stantda mont denedim. Üzerime olan montlar yani fermuarını kapatabildiğim montların kolları bol geldi, haliyle dirseklerdeki korumalar tam yerine oturmadı, yana kayacakmış gibi durdu. Dainese gibi pahalı markaları bile denedim ama üzerime göre içime sinen bir mont alamadım...