Yunanistan Dedeağaç (Alexandroupoli)de motosiklet ekipman dükkanı bilen var mıdır?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Cumartesi sabahı motorla Yunanistan'a bizim Trakya'nın meşhur yazlık kasabası olan Dedeağaç kasabasına gideceğim. Gitmişken eğer bulabilirsem kendime yazlık eldiven bakarım belki başka ıvır zıvır da denk gelir diye varsa motosiklet dükkanı aradım. Google haritalardan düzgün bir şeye rastlayamadım. Bizim sınıra çok yakın olduğu için o taraftan yurtdışına çıkanlar mutlaka o kasabadan geçmiştir, zaten orada yazları yunan plakalı arabadan daha çok 34, 59, 39 ve 22 plakalı araba var, Bizim Trakya'nın yazlığı gibi olmuş orası. Var mıdır şu dükkana git iyidir diyecek olan?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Xanthi (İskeçe) tarafında bir sürü dükkân listeleniyor. Çok uzak sayılmaz, oraya uğrayabilirsiniz belki?

Arada Komotini (Gümülcine) var ama orada o kadar dükkân listelenmiyor. (Ufak yerler bunlar...)

Bu arada Dedeağaç ile İskeçe arasında alternatif güzergâh bir milli park içinden geçiyor, güzel manzarlar eşliğinde bir gezinti olabilir. (Normal yol 1,25 saat civarı, bu park içinden geçen 1,5 saat. Sadece 15-20 dk uzuyor...)

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Xanthi (İskeçe) tarafında bir sürü dükkân listeleniyor. Çok uzak sayılmaz, oraya uğrayabilirsiniz belki?

Arada Komotini (Gümülcine) var ama orada o kadar dükkân listelenmiyor. (Ufak yerler bunlar...)

Bu arada Dedeağaç ile İskeçe arasında alternatif güzergâh bir milli park içinden geçiyor, güzel manzarlar eşliğinde bir gezinti olabilir. (Normal yol 1,25 saat civarı, bu park içinden geçen 1,5 saat. Sadece 15-20 dk uzuyor...)

Aslında Dedeağaç'a öğlen olmadan varırsak kampinge çadırı kurup tekrar motorla yola çıkıp oraları gezebiliriz güzel fikir. Dükkan bulamasak bile gezmiş oluruz.

Selanik'deki mağazaları ben oralara gittim alışveriş yaptım diyenlerin tavsiyesi ile bulmuştum, yine o şekil tavsiye olsa süper olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar