Cyan ve Gökhan Aygün ile v-strom çetesi olarak köfte sezonunu açmamız.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Tommygun bu sefer bize katılamadı, Gökhan'ın yeni aldığı vstrom 1050'yi de yakından görmemiştik onu görme fırsatımız da oldu.

Yine klasik rotamızda, Çatalca'nın Subaşı köyünde Opet'de her zamanki buluşma yerimizde buluşmak için sözleştik. Ben artık Trakya'nın ortasına taşınmış olduğum için oraya yaklaşık 125km yolum vardı, nedense yanlış hesap yapmışım, bir saatte varırım diye hesaplarken Saray - Subaşı arası kalabalıktan yolum iki saate uzadı, buluşma yerine 45dk geç vardım, arkadaşları merakta bıraktığım için bir sonraki gezide tatlıları ben ısmarlayacağım.

Benim yaptığım rota bu oldu. 125km yolu Saray üzerinden Subaşı köyüne gittim.

Subaşı Opet'de buluşunca 3 v-strom yanyana foto çekildik. Gökhan'ın v-strom 1050 çok güzel görünüyor, bir de kırmızı olaymış. :)

Subaşı Opet'den yola çıktık, hedef her zaman köfte yemeye gittiğimiz Ahmetbey kasabasına yakın Sütlüce köyündeki çevirmeci mekanı.
Mekanın koordinatlarını ekleyeyim: https://maps.app.goo.gl/ZCk1Mqcgh8Du1aZy5

Mekanın girişi:

Mekana vardığımızda içeri parketmiş bir tane Suzuki inazuma gördük, onun yanına parkettik biz de. Biz oradayken iki tane de Triumph geldi.

Mekan bahçe içinde Nezih bir yer. Ailecek gelenler, bizim gibi sap gelen adamlar falan her çeşit insan vardı. Tipik Trakya kasaba mekanı, bir masada rakı içilirken diğer masada başörtülü yaşlı teyzeler, çocuklar falan da vardı, bizim buralarda kimse kimseyi rahatsız etmez.

Yine her gezide olduğu gibi ayı gibi yedik. Peynir kalıbı gibi manda yoğurdu ve salata hemen geldi. Oğlak çevirme nefisti, bu sefer diğer yiyeceklerden de tadalım diye çevirmeyi çok abartmadık, üzerine 2şer kalem pirzola ve köfte de aldık.

Pirzola ve köftesi de nefismiş mekanın.

Sohbet, muhabbet saatlerce açık havada oturmak çok iyi geldi.
Saat 16 küsür olmuşken mekandan ayrıldık, Ahmetbey kasabasına kadar birlikte sürdük, onlar Saray yönüne doğru İstanbul'a dönmek için ayrıldılar ben de aradaki köy yollarından 22km yol yapıp Lüleburgaz'a döndüm.

Tekerinize taş değmesin .
Paylaşımlar sayesinde gezmiş kadar oluyoruz ..
Birde tokken bile acıktırmasa şu fotolar :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gokhan a selamımı iletin,

o kurtuldu ben ise motosiklet. net ilettinden kurtulamadım.

motorunu da beğendim çok uygun fiyatlara satılıyordu bi ara, guzel tercih.

tam bir suzi çetesi olmuşunuz.

peki zavallı oğlak(yavru) yemenize ne demeli?!?!

insanoğlu işte, vahşiyiz azizim :)

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
Çok iyiymiş. Neyse ki 2 hafta önce eti bırakmıştım da bi tarafım şişmedi 😄

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hadi o yavrucak oglaga kiydiniz onu anladik. Peki fotograf yayinlayarak bütün motosiklet.net camiasina nasil kiydiniz ????

Bir tarafimiz sisti be 😢😢😢😢😢bre vicdansizlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aboo bunlar benden de yasliymis yahu. 🤣🤣🤣🤣
1dl4rja.jpeg

Motosikleti
Triumph Trident 660
Çok güzel bir etkinlik umarım ben de yaş alınca iki teker üstünde olmaya devam edebilirim 🤘

Motosikleti
Çok güzel bir etkinlik umarım ben de yaş alınca iki teker üstünde olmaya devam edebilirim 🤘
ilk motorumu aldığımda 45 yaşındaydım, 9 sene geçmiş, umarım 60 yaşımda da motor sürebilecek olurum da o zaman artık kolesterol falan diye bu kadar köfte yiyemeyeceğim için bari gözleme yiyeyim deyip GS alabilirim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O diil de tavuklar fena pişmiş..Ağzımın suyu aktı.. :)
Güzel tur olmuş...İçinize sinsin..

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Ayağınıza, tekerinize sağlık agalar; güzel bir tur olmuş. Mekan da etler de nefis görünüyor. Bu ekibi buralara doğru da bekliyoruz ona göre, gelirken yol üzerinde A.T'ye 3,5 litre yaktıran karaların Burak'ı da katın gelin kafileye. Et neyim yemezse ot kavurması yediririz kendisine😂

Motosikleti
Ayağınıza, tekerinize sağlık agalar; güzel bir tur olmuş. Mekan da etler de nefis görünüyor. Bu ekibi buralara doğru da bekliyoruz ona göre, gelirken yol üzerinde A.T'ye 3,5 litre yaktıran karaların Burak'ı da katın gelin kafileye. Et neyim yemezse ot kavurması yediririz kendisine😂
O AT'ye 3.5 litre yaktıran arkadaş bizimle sürünce çok yaktırıyor. :)
Ben yaklaşık 250km turda ortalama 5.3 litre yaktırdım, fena değil. Benden az yakıyor v-strom. :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İyi bir başlangıç oldu, epeyidir sürmüyordum biraz hamlık atmış oldum. Akşam hafif boynum omuzum ağrıdı. Mekânın pirzolası da enfesti. Bir daha gelirsek yine böyle çeşit yapalım, iyi ki çevirmeden az alıp diğer lezzetlere de bakmışız.

Hava da çok güzeldi, tam motosikletle gezme havası. Bir sonraki gelişte ayrabol tatlısı da @espresso'dan, daha ne olsun? (Ama senden haber alamayıp ulaşamayınca da endişelendik çok espresso, bir dahakine hep yaptığın gibi lokasyon paylaşmayı ihmal etme; alışmışsız, öyle olmayınca korktuk biraz.)

Bir ek homini gırtlak detay da benden: Sağolsun Gökhan sabah buluşmaya kuru baklava ile gelmiş, benim getirdiğim V60 filtre kahve ile güzelce onları gömüp çıktık yola.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motosikletle İstanbul'a gelip sizlere katılamamam tam bir aymazlık, tam bir hanımköylülük. Bu seferlik affola. Neyse ki Cuma günü Gökhan'a uğradım da muhabbet ettik, kahve içtik. Ardından çocukluğumun geçtiği Nişantaşı'na gittim ve uzun zamandır yemediğim büfe tipi hamburger yemek için Nişantaşı Amerikan Hastanesi karşısı Piknik Büfe'ye uğradım. 5 Hamburger siparişi verirken adamlar bana bir tuhaf baktı. Bir dahaki gezinizde yanınızda sürmek dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar