Cyan ve Gökhan Aygün ile v-strom çetesi olarak köfte sezonunu açmamız.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Kaynarca da çok güzel yerdir, not alayım, oraya da bir köfteci seferi yaparız. :)

Siz de mi Lüleburgaz'dasınız? Burada bir motorcu klubu varmış ama denk gelip tanışamadım henüz onlarla.
125'lik olunca niy eküçük görelim yaa, biz motora değil üstündekine, üstündekinin tam ekipman giyip giymemesine bakıyoruz merak etmeyin. :)
ben silivrideyim kayınpederler burgazda ben daha ehliyeti alamadım inşallah forza ile katılacağım arkadaşlara köy köy gezip dayıların masasına oturup hiç tanımadıklarımıza napıyon beaa dediğimizdeki mutluluk çok iyiydi kaskları dayının önüne goyuverdik bu ne beaa diye tepkiler eşliğinde çay kahve ve köy içlerinden geçip mustet ete gittik oranında köftesi çok güzel oradan dönüp kaynarcaya gittik kahvede kahvehane gazozu içtik ilaçsız olduğunu idda ettiler ama sanırım güneşten başımız döndü çıktıktan sonra tapa gaz (125 ile tapa gaz artçılı 85 km hız) burgaza döndük :) ama 5 köy geçtik ikisindeki kahve muhabbeti çok çok iyiydi :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ben silivrideyim kayınpederler burgazda ben daha ehliyeti alamadım inşallah forza ile katılacağım arkadaşlara köy köy gezip dayıların masasına oturup hiç tanımadıklarımıza napıyon beaa dediğimizdeki mutluluk çok iyiydi kaskları dayının önüne goyuverdik bu ne beaa diye tepkiler eşliğinde çay kahve ve köy içlerinden geçip mustet ete gittik oranında köftesi çok güzel oradan dönüp kaynarcaya gittik kahvede kahvehane gazozu içtik ilaçsız olduğunu idda ettiler ama sanırım güneşten başımız döndü çıktıktan sonra tapa gaz (125 ile tapa gaz artçılı 85 km hız) burgaza döndük :) ama 5 köy geçtik ikisindeki kahve muhabbeti çok çok iyiydi :D
Siz de eş durumundan Burgaz'lı olmuşsunuz beyaa. :)

mustet et'in google konumunun linkini burada paylaşırsanız gidip deneriz. Köfteci koordinatları diye bir konu başlığında gittiğimiz güzel yerlerin konumlarını liste yapmıştık, oraya ekleriz hem.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Siz de eş durumundan Burgaz'lı olmuşsunuz beyaa. :)

mustet et'in google konumunun linkini burada paylaşırsanız gidip deneriz. Köfteci koordinatları diye bir konu başlığında gittiğimiz güzel yerlerin konumlarını liste yapmıştık, oraya ekleriz hem.
sorun yok hanım köylüde diyebiliriz benım köyde uzak sayılmaz babaeski olduğundan sorun yok bea yerin adı Must-et kasap steak evi diye poyralı köyünde konuyu bulduğumda paylaşacağım :)

Motosikleti
İstanbul'dan Subaşı'na gelen yola da bir alternatif bakmak lazım. Yan yol bazen keyifli oluyor ama haldır haldır gidesi geliyor insanın. Subaşı-Saray yolu gibi bir alternatif olsa daha tatlı olur oralara gitmek.

Motosikleti
Moto Guzzi Mandello Aviazione Navale 2023
Güzel gezi ve fotoğraflar. Benim bile Antep' te canım o köfte ve hamburgerleri çekti.

Hanımköy dünyanın en büyük köyü olabilir.

Ancak ben bu hafta bel ağrısı nedeni ile tur yapamadım. Hanım vizesine takılmadım.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İstanbul'dan Subaşı'na gelen yola da bir alternatif bakmak lazım. Yan yol bazen keyifli oluyor ama haldır haldır gidesi geliyor insanın. Subaşı-Saray yolu gibi bir alternatif olsa daha tatlı olur oralara gitmek.
D020 işte? Ben oranın özellikle şehre dönüşünü seviyorum; Durusu girişi öncesi tatlı virajlar ve en tepeden harika bir manzara oluyor.

Motosikleti
D020 işte? Ben oranın özellikle şehre dönüşünü seviyorum; Durusu girişi öncesi tatlı virajlar ve en tepeden harika bir manzara oluyor.
işte o D20'nin Subaşından İstanbul'a doğru olan kesimi bölünmüş yol, kaymak gibi asfalt, insan gaza gelip basıyor haldır haldır hızlı gidesi geliyor demek istemiş. Subaşı - Saray arası gelişli gidişli normal yol, çok basılmıyor ama o Subaşı İstanbul arası kesimi gaza getiriyor.

Motosikleti
işte o D20'nin Subaşından İstanbul'a doğru olan kesimi bölünmüş yol, kaymak gibi asfalt, insan gaza gelip basıyor haldır haldır hızlı gidesi geliyor demek istemiş. Subaşı - Saray arası gelişli gidişli normal yol, çok basılmıyor ama o Subaşı İstanbul arası kesimi gaza getiriyor.
Yan yol deyince ben TEM kastediliyor zannettim :) Çatalca içlerinden giden yollar var ama yorucu olur.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Motosikletle İstanbul'a gelip sizlere katılamamam tam bir aymazlık, tam bir hanımköylülük. Bu seferlik affola. Neyse ki Cuma günü Gökhan'a uğradım da muhabbet ettik, kahve içtik. Ardından çocukluğumun geçtiği Nişantaşı'na gittim ve uzun zamandır yemediğim büfe tipi hamburger yemek için Nişantaşı Amerikan Hastanesi karşısı Piknik Büfe'ye uğradım. 5 Hamburger siparişi verirken adamlar bana bir tuhaf baktı. Bir dahaki gezinizde yanınızda sürmek dileğiyle.

Gel benide ye - 5 hamburger neymis yaa

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gel benide ye - 5 hamburger neymis yaa
Yaşlı başlı adamsın, senin etin karttır, mideme oturur :)

Tavsiye ederim, Nişantaşı Piknik Büfe ile Gayrettepe Durak Büfe'nin büfe tipi hamburgerleri çok leziz. İkisinin de tarzı farklı ama bence on numara beş yıldız. Kızılkayalar'ın leş burgerleri de harika ama siyasi sebeplerden kaynaklı o lavuklara 5 kuruşum geçsin istemiyorum.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
ooo bu mekanı kaydediyorum bi hafta sonu daha gezme çıkar

Evet evet D020`yi diyorum. Ya guzel yol da ben o kadar rahat yollarda bayiyorum bazen. Ayik kalmak icin performansli surmek istesen cok yuksek suratleri kaldiracak yol. Donus daha guzel, sehrin bayagi bir patirtisindan kurtularak variyorsun ama ne bileyim yine de Onceki kisim da Subasi`ndan sonraki kismi gibi olsa ne guzel olur.

Motosikleti
Evet evet D020`yi diyorum. Ya guzel yol da ben o kadar rahat yollarda bayiyorum bazen. Ayik kalmak icin performansli surmek istesen cok yuksek suratleri kaldiracak yol. Donus daha guzel, sehrin bayagi bir patirtisindan kurtularak variyorsun ama ne bileyim yine de Onceki kisim da Subasi`ndan sonraki kismi gibi olsa ne guzel olur.
Havalimanı yolu olduğu için böyle güzel. Bir de artık şehri nereye kadar taşımayı planladılarsa ona göre yapmışlar gibi duruyor ;) Sağı solu iyice dolar 20 sene içinde.

Motosikleti
Ns200 15"
Yaşlı başlı adamsın, senin etin karttır, mideme oturur :)

Tavsiye ederim, Nişantaşı Piknik Büfe ile Gayrettepe Durak Büfe'nin büfe tipi hamburgerleri çok leziz. İkisinin de tarzı farklı ama bence on numara beş yıldız. Kızılkayalar'ın leş burgerleri de harika ama siyasi sebeplerden kaynaklı o lavuklara 5 kuruşum geçsin istemiyorum.
Abi Taksim’deki Kızılkayalara bayılırdım, ne gibi bir siyasi sebebi var ki?

Motosikleti
Yamaha Tracer 7
O pirzolalar ne öyle :) Sezonunuz hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.

Motosikleti
Abi Taksim’deki Kızılkayalara bayılırdım, ne gibi bir siyasi sebebi var ki?
Gezi olayları sırasındaki tavırları ile ilgili olsa gerek...

Bu arada ben doğma büyüme Cihangir'liyim. Toplasan 5 kere yememişimdir Kızılkayalar'dan. Orası nedense hep kalabalık oluyor diye hemen yanındaki Öztürkler veya az daha ilerideki Bambi'den yerdim ben hep. (Oralara binlerce kere gitmişimdir...)

Neyse, sanki bir farkı varmış gibi böyle yazıyorum da hepsi büyük ihtimal aynı veya komşu köylerden gelme akrabadır onlar. (Rizeliler) ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar