Motor üzerinde alkol komasına giren ilk sürücü ben olacağım sanırım
Hem köfteli hem gözlemeli diyelim. Bakarsın GS alırız.
GS alınca GS sürenler gözleme yer algısını yıkacağız, devrim yapacağız, bol bol köfte yemeye devam edeceğiz.Hem köfteli hem gözlemeli diyelim. Bakarsın GS alırız.
Orası belli olmaz. Gs alırsam eğer, foruma daha az girerim, selam sabah almam ve köfte de yemem. Köfte "fakir işi" der geçerim.GS alınca GS sürenler gözleme yer algısını yıkacağız, devrim yapacağız, bol bol köfte yemeye devam edeceğiz.![]()
benim GS alacak param olduğunda 65 küsür yaşında falan olurum herhalde, doktor hepten yasaklamış olur, artık mecburiyetten deniz ürünlerinden devam ederiz, kalamar yemeye Yunanistan'a geçeriz.Orası belli olmaz. Gs alırsam eğer, foruma daha az girerim, selam sabah almam ve köfte de yemem. Köfte "fakir işi" der geçerim.![]()
![]()
![]()
Pcx değil ama ara ara adv 350 ile forza 750 arasında gidip geliyorum. İşin ilginci Ben NC yi de çok seviyorum. Camia da hımbıl veya DCT ci diye anılmamak adına AT alırsam bile manuel alacağım.@Lombardo bir sonraki motorunla ilgili fikirlerin çok sık değiştiğinden Nc sonrası Pcx falan alacaksın diye korkuyorum.![]()
Dct alırsan dilimden, çenemden kurtulamazsınPcx değil ama ara ara adv 350 ile forza 750 arasında gidip geliyorum. İşin ilginci Ben NC yi de çok seviyorum. Camia da hımbıl veya DCT ci diye anılmamak adına AT alırsam bile manuel alacağım.
Şu anca seçenekleri bayağı daralttım. AT 1100 , Vstom 1050,, Tracer 900 arasında seçim yapacağı gibi.
Onu ilk günden fark ettimDct alırsan dilimden, çenemden kurtulamazsın![]()
Hiç bir şeyi yıkmaya, devirmeye gerek yok. Devrim yapacaksak bile Davut Abi gibi yapalım.GS alınca GS sürenler gözleme yer algısını yıkacağız, devrim yapacağız, bol bol köfte yemeye devam edeceğiz.![]()
Ci Es alanlar "fakır" işlerini bırakıp faşo mu oluyorlar?Orası belli olmaz. Gs alırsam eğer, foruma daha az girerim, selam sabah almam ve köfte de yemem. Köfte "fakir işi" der geçerim.![]()
![]()
![]()
Şirkete al. KDV'sini direkt düşüyorsun, amortisman gideri de yazarsın vs. vs. Artık çok daha yakınsın GS almaya.benim GS alacak param olduğunda 65 küsür yaşında falan olurum herhalde, doktor hepten yasaklamış olur, artık mecburiyetten deniz ürünlerinden devam ederiz, kalamar yemeye Yunanistan'a geçeriz.![]()
Dur hele, biraz süre ver. Sonrasında imkân olursa benim tertemiz DL650'yi vereceğim. Hem model yılı hem de model yükseltmiş olur.@Lombardo bir sonraki motorunla ilgili fikirlerin çok sık değiştiğinden Nc sonrası Pcx falan alacaksın diye korkuyorum.![]()
1050 de güzel tabi, NC'den sonra 650 bile iyi gelir. Burada f/p mühim olacaktır...Pcx değil ama ara ara adv 350 ile forza 750 arasında gidip geliyorum. İşin ilginci Ben NC yi de çok seviyorum. Camia da hımbıl veya DCT ci diye anılmamak adına AT alırsam bile manuel alacağım.
Şu anca seçenekleri bayağı daralttım. AT 1100 , Vstom 1050,, Tracer 900 arasında seçim yapacağı gibi.
Biz gofte sevenler olalım canım. Özümüzü unutmayak.GS alınca GS sürenler gözleme yer algısını yıkacağız, devrim yapacağız, bol bol köfte yemeye devam edeceğiz.![]()
Ne alırsan al GS'i isteyeceksin hocam sen. İkinci elde hem değer kaybetmeyecek hem de konforlu. Amaaa GS'ci olacak mısın, o sana kalmışPcx değil ama ara ara adv 350 ile forza 750 arasında gidip geliyorum. İşin ilginci Ben NC yi de çok seviyorum. Camia da hımbıl veya DCT ci diye anılmamak adına AT alırsam bile manuel alacağım.
Mutlu yıllar abi şimdiden. Kıymalı gözleme de iş yapar sanki abi, malzemeler aynı ?Mutlu seneler arkadaşlar..
Vstrom dan GS e geçenler için köfteli gözleme icad edilsin mi![]()
hadi hayırlısı üç harflinin hangisini gözüne kestirdinNe alırsan al GS'i isteyeceksin hocam sen. İkinci elde hem değer kaybetmeyecek hem de konforlu. Amaaa GS'ci olacak mısın, o sana kalmış.
Mutlu yıllar abi şimdiden. Kıymalı gözleme de iş yapar sanki abi, malzemeler aynı ?Bu arada sonraki kontratta kısmetse bir görüşeceğiz Borusan Next ile
...