2026 yılı hepimize keyif, sağlık ve mutluluk getirsin.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Orası belli olmaz. Gs alırsam eğer, foruma daha az girerim, selam sabah almam ve köfte de yemem. Köfte "fakir işi" der geçerim. :D :D :D
benim GS alacak param olduğunda 65 küsür yaşında falan olurum herhalde, doktor hepten yasaklamış olur, artık mecburiyetten deniz ürünlerinden devam ederiz, kalamar yemeye Yunanistan'a geçeriz. :)

@Lombardo bir sonraki motorunla ilgili fikirlerin çok sık değiştiğinden Nc sonrası Pcx falan alacaksın diye korkuyorum. :)
Pcx değil ama ara ara adv 350 ile forza 750 arasında gidip geliyorum. İşin ilginci Ben NC yi de çok seviyorum. Camia da hımbıl veya DCT ci diye anılmamak adına AT alırsam bile manuel alacağım.
Şu anca seçenekleri bayağı daralttım. AT 1100 , Vstom 1050,, Tracer 900 arasında seçim yapacağı gibi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Pcx değil ama ara ara adv 350 ile forza 750 arasında gidip geliyorum. İşin ilginci Ben NC yi de çok seviyorum. Camia da hımbıl veya DCT ci diye anılmamak adına AT alırsam bile manuel alacağım.
Şu anca seçenekleri bayağı daralttım. AT 1100 , Vstom 1050,, Tracer 900 arasında seçim yapacağı gibi.
Dct alırsan dilimden, çenemden kurtulamazsın :)

Dct alırsan dilimden, çenemden kurtulamazsın :)
Onu ilk günden fark ettim :D
Ben DCt yi ( arabadaki DSG) çok başarılı buluyorum. Bunun motosiklet ruhu ile de alakası olduğunu düşünmüyorum ancak kavramanın çok önemli olduğu motosiklet gibi bir araçta debriyajın sürücü kontrolünde olması gerektiğini savunuyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela sizin kawa da motor kilitlediği zaman debriyaja basamamış olsaydınız sonuçlar daha kötü olabilirdi. Yada motorda olabilecek ani duşular veya gaz vermelerde debriyaj kullanımı tekerin kilitlenmesinde veya tekere gelmede çok etkili.

Şimdiden herkese mutlu yıllar diliyorum. Ben bu akşam otobüsle hatunun yanına gidicem. Siz napıyorsunuz :D

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
CRF 250 de olaydı iyiydi. 😂

Muhtemelen alacağım model Tracer 700 gördüm senin fotoda ve oradan da biraz kurtardın gibi @espresso sanki ama manifolddan 3 çıkış mı görüyorum orada?

İlk seri Tracer 9 galiba.

Yamahaya çok da hakim değilim.

O değil de ne hastasıydım TDM serisinin.:love:

Dik oturuşlu, rüzgar korumalı ve performanslı motorlardı diye düşündürtürdü dıştan.

Sanki o zamanki motorların daha bir ruhu vardı.

Efkarlandım bak yine.🥲:ROFLMAO:

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
GS alınca GS sürenler gözleme yer algısını yıkacağız, devrim yapacağız, bol bol köfte yemeye devam edeceğiz. :)
Hiç bir şeyi yıkmaya, devirmeye gerek yok. Devrim yapacaksak bile Davut Abi gibi yapalım.
Motorculukta çare tükenmez. "Cızbız Köfteli Gözleme"

Orası belli olmaz. Gs alırsam eğer, foruma daha az girerim, selam sabah almam ve köfte de yemem. Köfte "fakir işi" der geçerim. :D :D :D
Ci Es alanlar "fakır" işlerini bırakıp faşo mu oluyorlar? 😳
traveler-of-secret-moments-erkek-mi-kadin-mi_2164431.png

*(fakır=fuckr)

Hoca Efendi diyor ki:
hindi-Bindi.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
benim GS alacak param olduğunda 65 küsür yaşında falan olurum herhalde, doktor hepten yasaklamış olur, artık mecburiyetten deniz ürünlerinden devam ederiz, kalamar yemeye Yunanistan'a geçeriz. :)
Şirkete al. KDV'sini direkt düşüyorsun, amortisman gideri de yazarsın vs. vs. Artık çok daha yakınsın GS almaya. ;)

@Lombardo bir sonraki motorunla ilgili fikirlerin çok sık değiştiğinden Nc sonrası Pcx falan alacaksın diye korkuyorum. :)
Dur hele, biraz süre ver. Sonrasında imkân olursa benim tertemiz DL650'yi vereceğim. Hem model yılı hem de model yükseltmiş olur. 🤣 💦

1050 de güzel tabi, NC'den sonra 650 bile iyi gelir. Burada f/p mühim olacaktır...

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Ne alırsan al GS'i isteyeceksin hocam sen. İkinci elde hem değer kaybetmeyecek hem de konforlu. Amaaa GS'ci olacak mısın, o sana kalmış :D.
Mutlu seneler arkadaşlar..

Vstrom dan GS e geçenler için köfteli gözleme icad edilsin mi 😁
Mutlu yıllar abi şimdiden. Kıymalı gözleme de iş yapar sanki abi, malzemeler aynı ? :) Bu arada sonraki kontratta kısmetse bir görüşeceğiz Borusan Next ile :)...

Ne alırsan al GS'i isteyeceksin hocam sen. İkinci elde hem değer kaybetmeyecek hem de konforlu. Amaaa GS'ci olacak mısın, o sana kalmış :D.

Mutlu yıllar abi şimdiden. Kıymalı gözleme de iş yapar sanki abi, malzemeler aynı ? :) Bu arada sonraki kontratta kısmetse bir görüşeceğiz Borusan Next ile :)...
hadi hayırlısı üç harflinin hangisini gözüne kestirdin 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar