Arama sonuçlarınız

1. İ

yeni ehliyet

merhaba iki tekere gönül veren dostlarım dört gün önce emniyete uğrayıp ehliyetimi değiştirdim evrakları verip aradan iki gün geçmeden yeni ehliyet elime geçti eski ehliyet b ve a2 ydi şimdiki ehliyette sekiz sınıf yazıyor hepside süreleri var bunlar A A1 A2 B B1 D1 F M olmak üzere yazmışlar...
  2. İ

köpekler niye bize düşman

selamınaleyküm iki tekere gönül veren dostlarım bir hafta önce başıma gelen ve başka motorsiklet sürücülerininde kabusu olan bu köpeklerle başımız hep belada geçen hafta çocuğumun okuluna gitmek ve evladımı görmek için yola çıktım hereke nuh çimento lisesine gelmeden peşime dört beş tane köpek...
  3. İ

kışın motora binmek

merhaba iki tekere gönülden bağlı olan motorsiklet net üyeleri kardeşlerim:) bugün saat 14,30 civarlarında biraz motoruma binip biraz çarşı pazar gezdim sekiz dokuz kilometre kadar motor üzerinde durmak beni baya üşüttü hasta olmazsam iyidir ama herşeye rağmen kışın soğuğu iliklerime kadar...
  4. İ

malum havalar soğudu

evet beyler benim motorum honda titan 96 model haliyle havalar soğudukça çalışması zorlaşmaya başladı makinayı yazın almıştım ve oldukça memnun ve keyifli sürüşler yapardım yine keyifle sürüyorum hemen çalışırsa tabi bazen baya çalıştırma zorlaşıyor ayak marşlı olduğu için beni biraz...
  5. İ

motor sezonu bitti diyenler

merhaba iki tekere gönül veren arkaşlarım kardeşlerim kış geldi motor sezonu bitti diyen bazı arkadaşlar var bu arkadaşların ben motorsiklete gönül vermediğini anlıyorum ama aralarında bahar aylarındada motor sürenler var ben motora dört mevsim binildiğini hatırlatırım sezon bitti diyen...
  6. İ

panik firen

bugün izmit d 100 karayolunda önümdeki araçların aniden firen yapmasıyla beraber bende mecburen panik firen yaptım ve birden vites küçülterek hızımı kontrol altına aldım ben o an azraili ensemde hissttim eğer o an korkupta iyice paniğe kapılsaydım kaza an meselesiydi ve izmit dönüşümdede...
  7. İ

yeni motorum

selamınaıeyküm formlara nezamandır katılmıyordum bir seneye yakın motor yoktu bir buçuk ay önce 96 model cg 125 titan aldım daha önceden mct 250 vardı titan onun gibi güçlü ve heybetli değil ama mct kadar vibrasyon yok kullanımı oldukça rahat biri 125 biri 250 ama durumum iyi olsaydı rks cruizer...
  8. İ

umre yolculuğu

selamunaleyküm kardeşlerim umreden yeni geldim perşembe sabahı sabaha gökçen hava limanına indik elhamdulillah sabah namazımı mahalemdeki camide eda ettim çok şükür.RABBİME sonsuz şükürler olsun ALLAHU TEALA herkeze o kutsal kabeyi tavaf etmeyi medinede ravzada ibadet etmeyi nasib etsin...
  9. İ

mct vardı şimdi mc 150 var.

mct 250 motorumu sattım yani bir başka motorla takas yaptık 150 mc cummuter 2011 model üzerine 2450 tl aldım bunun hızı biraz düşük 162 cc motor nede olsa ama olsun en azından motorsuz kalmadım :)herkazin tekeri düz bassın inşallah:)
  10. İ

motorumla ilgili

mct 250 motorumu alalı iki ay oldu çok hoşuma giden bir motor olduğu için kullanırken çok keyif alıyorum bazen fabrikaya gidip gelirken kullanıyorum vites aralıkları oldukça uyumlu ama bazen bu motor 4 vitesmi diye düşünüyorum biliyorum 5 vitesli olduğunu ama her zaman olmuyor.birde bu...
  11. İ

mct 250mi satıyorum

malesef keyifle kullandığım motorumu kıredi kartı borçlarım ve maddi zorluklar yüzünden satmak zorundayım aslında motordan son derece memnunum durumlar düzelirse ilerde alırım inşallah.19 yaşındaki oğlum üniversite imtihanını kazandı para şimdi daha çok lazım o yüzden motor daha 5970 kilometrede...
  12. İ

motorumla biraz gezinti

yeni aldığım mct 250 motorumla iki gün önce biraz hız denemesi yaptım biraz rüzgar vardı yağmurla beraber dönüşte yağmur kesilmişti 130 kilometreyi gördüm.zaten ibre 140 biliyorum chopper motorlar hız motorları olmadığını gezinti ve keyif motoru olduğunu.mct sürücüleriyle ve iki tekere gönül...
  13. İ

yeni motorum mct 250

selamınaleyküm aranıza yeni katıldım ismim ilker okyay 1970 kocaeli gölcük doğumlu olup körfezde ikamet ediyorum üç çocuk babasıyım motorsiklet tutkunuyum özellikle chopper hastasıyım.20 gün önce çok arayıpta zor bulduğum çok temiz daha 5200 kilometrede mondial mct 250 2006 model aldım 300...

Yeni mesajlar