İşten kovuldum kebapçıda kuryelik yapmaya başladım

Motosikleti
Xmax 250
4 gündür kebapçıda kuryelik yapıyorum oda öğleden akşama kadar akşam 6'da elemanı geliyor, akşama kadar günde Max 10 paket çıkıyor bazı günler 5 paket. Paket başıda 100 lira, dün eve 700 lirayla gittim, başvurmadığım yer kalmadı bakalım sonumuz ne olacak

1 - Yaş kaç?
2 - Mesleğin var mı?
3 - İşten neden kovuldun?
4 - Nerelere baş vurdun?

Gibi sorulara cevap vermeden yazılacak her şey öylesine muhabbetten ileri gidemeyecek.

@yarım akıllı nın yazdığını görünce yine hırbo paranoyam depreşti. :ROFLMAO: Adam içimize ne kadar işlediyse :ROFLMAO:

malın biri son kullanma tarihi 5 yıl geçmiş çayı içsem ölür müyüm diye başlık açar, öteki mal da hiç geri durur mu sigara paketimi gören oldu mu diye başlık açar, başka bir mal da aaa pardon, o mal bu malmış zaten......
sen milleti küçümseyince kendini bi şey sanıyorsun galiba her konuda tepeden konuşuyorsun bütün doğruları sen biliyosun insanların açtığı başlıklara cevap vermek yerine ego tatmin ediyosun forum bilgi paylaşım yeri senin kendini ispatlama yerin değil çok rahatsız oluyosan göz ardı et diye bi buton var onu kullan geç kimse seni burada zorla tutmuyor her başlığa girip millete tepeden bakacağına kendi işine bak daha faydalı olur

Motosikleti
D400
noktalama işareti kullanmayı bilmeyenler birleşmiş forumu zorbalıyor dikkat edin :D

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
Bazen bazı konuların altında inanılmaz bir linç dönüyor, ama kimse isim vermiyor bu forumda bu bir kültür müdür? Yoksa kaçırdığımız bir şeyler mi var? :ROFLMAO:

Bazen bazı konuların altında inanılmaz bir linç dönüyor, ama kimse isim vermiyor bu forumda bu bir kültür müdür? Yoksa kaçırdığımız bir şeyler mi var? :ROFLMAO:

isim vermeye gerek var mı hocam? vermiş olduğum 2 tane örnek çok spesifik örnekler olduğu için millet anlıyor zaten kim olduklarını :)))
bi tanesi bu konu sahibi. bi tanesi de bilgi paylaşım alanı dediği forumda, kaybettiği sigara paketini bize sorarak foruma çok ulvi katkılar sunduğunu sanan yukarıda beni alıntılayan arkadaş :)))))

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
isim vermeye gerek var mı hocam? vermiş olduğum 2 tane örnek çok spesifik örnekler olduğu için millet anlıyor zaten kim olduklarını :)))
bi tanesi bu konu sahibi. bi tanesi de bilgi paylaşım alanı dediği forumda, kaybettiği sigara paketini bize sorarak foruma çok ulvi katkılar sunduğunu sanan yukarıda beni alıntılayan arkadaş :)))))
Yok bir kere daha gördüğüm için sordum, inanın ne kişileri tanırım ne olayları. :ROFLMAO:

Ama buna benzer bir linç konusu daha görünce sorayım dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar