yeni motorum mct 250

selamınaleyküm aranıza yeni katıldım ismim ilker okyay 1970 kocaeli gölcük doğumlu olup körfezde ikamet ediyorum üç çocuk babasıyım motorsiklet tutkunuyum özellikle chopper hastasıyım.20 gün önce çok arayıpta zor bulduğum çok temiz daha 5200 kilometrede mondial mct 250 2006 model aldım 300 kilometrede ben yaptım sürerken çok keyif aldığım ve severek bindiğim makina param buna yetti 3100 tl verdim herhangi bir arıza vermedi şimdilik onun çinli olduğunuda biliyorum bende isterim bir honda şadovlara honda rebel 250ye binmek maddi durum buna yetti elhamdulillah buda yeter adam olana inşallah ilerde daha iyilerine bineriz.:)RABBİM sizlere daha iyilerini nasib etsin herkeze iyi formlar ALLAHA emanet olun

250 MCT benim ilk vitesli motorumdu :) güzel bakıldığında sahibini üzmeyecek cefakar bir motosiklettir. MCT'ye sahipken arkadaşımın 21 bin liraya aldığı R6'yı da kullanmıştım ancak MCT'den aldığım chopper zevki o motosiklette yok işte :) Fotoğraflarını da görmek isteriz, gözümüz gönlümüz açılsın :) Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde binin.

İzmir İl Temsilcisi
Hayırlısı olsun yenı motorunuz.

Mct 250 eskı motorumdur bu forumda her motorun kullanıcılarının toplandıgı konular vardır.

Mct 250 kullanıcıları yada yamaha drag star kullanıcıları gıbı.

Mct 250 ıle ılgılı tum detaylar kullanıcıları tarafından yapılmıs ve cozulmustur.

Sayfalarca arıza verdıgı nedenler ve cozumlerı bulunmakta parca fıyatları aksesuar gıbı bırcok sey.

Bu zamanda temızını bulmanıza cok sevındım cok keyıflı motordur o paralara alınabılecek en guzel seceneklerden bırı.:cat:

2008 de İzmirden alıp tek nefeste İstanbula geldiğim yaklaşık 10000 km boyunca ampul bile kesmeyen ,km sati navigasyona göre milimetrik doğru olan enteresan bir çinliydi..
ben çok memnun kalmıştım..umarım sizde umduğunuzu bulursunuz..Güle güle hep keyifle binin inşallah...

ilginiz çok teşekkürler kardeşlerim motorsiklet net üyesi olduğum için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim ALLAHA emanet olun

Motosikleti
Fazer8 abs
hayırlı olsun içinizdeki coşku ve heyacanı yazınızdan anladım. inşallah daha iyilerine binersiniz.

Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız güzel günlerde kullan tekerin düz bassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar