mct 250mi satıyorum

malesef keyifle kullandığım motorumu kıredi kartı borçlarım ve maddi zorluklar yüzünden satmak zorundayım aslında motordan son derece memnunum durumlar düzelirse ilerde alırım inşallah.19 yaşındaki oğlum üniversite imtihanını kazandı para şimdi daha çok lazım o yüzden motor daha 5970 kilometrede gıri renkte telefonum 05326178487 ALLAHA emanet olun sahibinden com nosu 168197360.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Sahibinden.com veya benzeri bir siteye ilan verirseniz yada en azından buraya bir kaç fotoğraf koyarsanız çok daha fazla alıcının ilgisini çekersiniz.Herhangi bir siteye ilan verdiyseniz linkini burada da paylaşabilirsiniz.Hayırlı satışlar.İnşallah en kısa sürede borçlarınızı kapatıp rahata kavuşursunuz.

Sahibinden.com veya benzeri bir siteye ilan verirseniz yada en azından buraya bir kaç fotoğraf koyarsanız çok daha fazla alıcının ilgisini çekersiniz.Herhangi bir siteye ilan verdiyseniz linkini burada da paylaşabilirsiniz.Hayırlı satışlar.İnşallah en kısa sürede borçlarınızı kapatıp rahata kavuşursunuz.

iyi oku kardeşim :jocolor:

çok sağolun kardeşim ben sahibinden com ilanı verdim biyeybaraküs kardeşimin yazdığı gibi iyi oku kardeşim.tekeriniz düz bassın ALLAHA emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar