Arama sonuçlarınız

1. Jeeztro

Motosiklet Kafes/Kabin için Öneriler ve Beyin Fırtınası

Herkese merhabalar. Çocuk doğduktan sonra motosikletimi satmıştım, zehir tabi, Perşembe günü itibariyle tekrar geri döndüm asfaltlara. Bu arada taşındım, ve artık kapalı otoparkım yok. Şu an için, Oxford 2mt lik bir zincir ile bahçe duvarındaki sağlam bir demire (en azından demir olduğunu...
  2. Jeeztro

20-30 Liraya Artik Motor Alamiyor muyuz ?

Oglan dogduktan sonra cb 650fimi sattim. Aradan 10 ay gecti ve tabi ki seytan durtuyor. Neyse dedim ilanlara bakayim en azindan ve sok oldum. Max 30k limit koydugumda en ucuz motor mt 07. Ben 23 24 bim civarina yamaha bolt gordugumu hatirliyorum ? Sifirina bakayim dedim 40 binin ustunde. Bu ne ya ?
  3. Jeeztro

Scooter Elcik ve Diz Koruma - Çalınır mı

Selamlar Malum kış geldi, takım elbise ile gidip geliyorum işe ve geçen sene epey üşümüştüm. Bu sene aynı eziyeti çekmeyeyim diye elcik ve diz örtüsü alayım diyorum. Fakat motoru dışarıda bırakıyorum, yazın çalınmıştı hatta iki sonra polis buldu. Fakat bu ürünleri hiç kullanmadım daha önce, o...
  4. Jeeztro

Tarz Değişikliği - Trafik Sorunu

Selamlar. 2014 model CB 650F sahibiyim, epey de memnunum. Fakat takım elbise ile binmekten gına geldiğinden inip binmesi daha kolay bir cihaza geçeyim diyorum. İş yerim ile evim arası 1.3 km, epey yakın yani. Ama az biraz trafik oluyor. Hoş trafik olsa da en geç 15 dakika sürüyor total...
  5. Jeeztro

Özel Arka Çamurluk Üretim

Şimdi efendim, ben motosikletimi olduğu gibi seviyorum aslında, hani ilişkinin başında her şeyi biliyordum zaten, daha sonrasında sıkıntı çıkarmak bencilce belki ama artık tak etti. Benim derdim, motosikletin arkasında düzgün bir çamurluk sistemi yok, bu yüzden yerde az biraz su olsa bile arka...
  6. Jeeztro

Ruhsat Sorusu

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 ay önce yeni motosiklet almıştım, önceki aldığım araçlar gibi bunun ruhsatı da eve gelir diye düşünürken OHAL falan dekren herhalde bir türlü gelmedi. Bana acil olarak ruhsatın bu kısmı gerekti ve yarın akşama kadar elimde olması gerekiyor. Ruhsatın bendeki...
  7. Jeeztro

Bilmeyenler İçin

Muhtemelen forumdan uzaklaştırılacağım fakat artık dayanamıyorum. Arkadaşlar, Türkçe' de, sanıyorum ki forumun %99' unun anadilidir. Diyer diye bir kelime yok. Diğer olacak. Diyer diye bir kelime hiç olmadı, yabancı dillerde de yok. Diğer, diğer, diğer...
  8. Jeeztro

Bagajı Büyük Scooter Arayışı

Arkadaşlar selam. Hali hazırdan CB 650F ve Honda Beat kullanıcısıyım. Beat için ayrı bir konu açmıştım epey rezil bir durumda, motoru çalışır hale getirdik ama yaşın ve bakımsızlığın vermiş olduğu nedenlerden dolayı binmesi de pek keyifli değil. Özellikle bagajının çok ufak olması sinir bozucu...
  9. Jeeztro

2007 Model Honda Beat - Adam Edeyim Mi ?

Arkadaşlar merhaba. Kısaca şöyle bahsedeyim, 2009 yılında açtığımız pansiyon için Antalya' da kullandığımız scooter, üzücü bir olay sonrası bana kaldı. Epeydir Antalya' daydı, motor benim üstüme olduğu için artık gidip alayım dedim. Bu gece yola çıkıyorum, ertesi gün ise arabayla İstanbul' a...
  10. Jeeztro

Şimdi HGS Alabilir Miyim ?

Bayram nedeniyle FSM köprüsünün yanındaki HGS yeri hep kapalıydı. Dün de gittim kapalıydı. Geçenlerde otobandan kaçak geçtim, HGS alamadım bir türlü. Şu an yumurta kapıya dayandı heyecan yaptım :) An itibariyle nereden HGS alabilirim ? İStanbul' dayım. Hemen hemen heryeri olur.
  11. Jeeztro

Fikir Verin - Aile Olmak

Hiç motosiklet forumunda dert paylaşacağımı düşünmemiştim (motosiklet dışında), ama konu az da olsa motosiklet ile ilgili. Hoş mesajın sonunda fikir verecek birşey soracağımı da düşünmüyorum, en azından içimi dökmüş olurum herhalde. Evli arkadaşlar bilirler kendi ailen ile eşinin arasında...
  12. Jeeztro

Sticker - Kaplama Tavsiyesi

Merhabalar. Geçenlerde bir adet CB 650F sahibi oldum, baktırdık ettirdik motorda sorun yok çok şükür. Yaklaşık 1.500 KM yaptım sorun da yaşatmadı çok şükür. Sadece depoda iki adet ezik var. Göçük gibi değil, bir tanesi fındık diğeri ceviz kadar diyebilirim. Çok derin değiller. Alırken çok gözüm...
  13. Jeeztro

Yeni Motor - Çıkan Sorunlar

Merhaba. Dün bir adet ikinci el CB 650F satın aldım. 16.000 km de. 3 farklı aracı ekspertize götürmüştüm, ve hepsinde abudik gubudik sorunlar çıktı. Aldığım aracı götürmedim, sahibi çok samimi geldi, sorunlarını söyledi, şunu yaptım bunu yaptım falan gibisinden. Artık sıkıldım, eskpertize...
  14. Jeeztro

(Acil) Honda Ekspertiz - İstanbul Avrupa

Arkadaşlar Merhaba, Bir tane CB 650F buldum, fiyatı uygun duruyor. Fakat benim için büyük bir meblağ olduğu için (epey), almadan ekspertiz yaptırmak istiyorum motora. Zeytinburnu civarında, bu işlemleri yaptırabileceğim bir yer var mı ? Yakınlarında da olabilir. Konu biraz acil, çünkü yarına...
  15. Jeeztro

Evlenilecek Kız mı - Eğlenilecek Kız mı ?

CBR 250' mi yarın veriyorum yeni sahibine. Öğleden sonra motorsuzum. Ve şimdiden karaları bağladım ne yapacağımı da bilmiyorum. Bu yüzden ivedi olarak kendime yeni bir hatun bulmam lazım. Evlenilecek kız; Maxiscooter oluyor kendisi. Xmax veya Joymax 250 düşünüyorum belki Piaggio XEvo 250...
  16. Jeeztro

Motoru Sattım - Fikir Lazım /// 22.000 Bütçe

Arkadaşlar Merhaba, Daha önceden de benzer konularım oldu. Fakat her motor alıcısı gibi elimde sahibinden.com o ilana gir çık, iyice aptala döndüm. En son Bajaj' ın şu motosiklet motorlu abudik arabalarına bakarken buldum kendimi. Tamam artık dedim, bilene sor. Başlıkta da belirttiğim gibi...
  17. Jeeztro

CBR 250 Yi Buyutme Sorunsali

Arkadaslad merhaba. Yasadigim birkac uzucu olaydan sonra hayatin epey kisa oldugunu farkettim. Evliyim Allah nasip ederse seneye falan cocuk planliyoruz. O yuzden bu sezon yapacagimi yapmam gerekiyor. Bu kisim tiriviri kismi tabi. Bende bir adet Cbr 250 var daha henuz 2000 km yaptim. İkinci el...
  18. Jeeztro

CBR 250 İstanbul - Ankara Yolculugu

Arkadaslar merhaba. Yarin İstanbul' dan Ankaray' ya gitmeyi planliyorum. Daha once Tekirdag yaptim iki kez. Motorla tek uzun yol tecrubem bu. Sizce tek mars 460 km kasar mi bu motorla. Hos Mersin' e giden var. Benim Yarin is cikisi yola cikip Pazar gelmem gerekiyor. Biraz aceleye getirecegim...
  19. Jeeztro

Çok Büyük Bir Hata Yaptım

Büyükdere Caddesi Maslak yönüne giderken İTÜ Ayazağa kampüsünün önlerinde sıkışık trafikte ilerliyordum. Trafik olduğu ve üstümde mont vs ıvır zıvır giyinik olduğu için terlememek için sürekli aralara girip çıkıyorum kendimce. Orta şeritten sağ şeride zıpladım ve fren sesi - korna sesi karışık...
  20. Jeeztro

Acemi Soruları vol 2.120.213

Merhabalar. Cuma gününden beri CBR 250 kullanıcısıyım. Alaylıyım, herhangi bir eğitim almadım / alamadım. Durumu toparlayana kadar en azından bu şekilde devam edeceğim. Fakat sanıyorumki yanlış yaptığım birşeyler var, onlarla ilgili fikir almak istedim. 1- Öncelikle bugün bir salaklık yaptım...

Yeni mesajlar