Sticker - Kaplama Tavsiyesi

Merhabalar. Geçenlerde bir adet CB 650F sahibi oldum, baktırdık ettirdik motorda sorun yok çok şükür. Yaklaşık 1.500 KM yaptım sorun da yaşatmadı çok şükür. Sadece depoda iki adet ezik var. Göçük gibi değil, bir tanesi fındık diğeri ceviz kadar diyebilirim. Çok derin değiller. Alırken çok gözüm takılmaz ya demiştim, fakat öyle olmuyormuş. Motordan soğuttu neredeyse. Herkesin ve ustamın karşı olmasına rağmen gideyim, vakumlattarayım dedim sanayide. Boyasız yapıyorlarmış. Fakat resimde de görüldüğü gibi çok abuk bir yerde olduğundan o da çare olmadı. Ben de artık üstünü kapatmakla çözüm bulmak istedim. Fakat aradığımı bulamadım. Bana uzun iki adet sticker lazım. Resimdeki kırmızı boyalı yerler depodaki tam keskin yerlere denk geliyor. Bu yüzden oralara tek renk, siyah olur, beyaz olur, bir şekilde uzunlamasına kapatmak. Apaçi görüntüsü olsun istemiyorum, o yüzden sade birşeyler lazım. Fikri olan var mıdır ?

A37kN7.jpg

Nasıl bir çözüm izlemeliyim ?

Not: Resim temsilidir, yarın unutmazsam çeker koyarım benimkini.

Hoşuna giden bir yazı resim gibi bir şeyler bul ve onu matbaada filan sticker yaptır hem ucuza gelir hemde istediğin boyutta yaptırırsın.

Reklamcılar çok guzel suya dayanıklı stickerlar yapıyorlar.Tankpadiniz de yoksa ünlü markaları yaptırabilirsiniz dainese repsol motul shoei arai continental vs gibi .

Deponun ön tarafındaki Honda ambleminin kanatlarının ucundan birşeyler uzatılabilir gibi sanki :) Ama apaçi durmayacak birşey nasıl bulunur bilemiyorum :cherry:

deformasyona ugramış bolgeye stıcker da yapsan çözüm olmaz altı boş kalacağı için balon gibi belli olur ayrıca kollayamazsan oralar delinip yırtılabilir yine canını sıkar macun boya yspılarak halledebilirsin tercih sizin tabii

arkadaşımın arabasına kar yıgını düşmüştü kaportanın boyle abu sabuk yerleri ezilmişti çizgi hatlarının oldugu yerler sanayi de care bulamadı bagcılarda sonax diye bi yerde profesonelce vakumlattı araba müthiş bi şekilde geri döndü adamlara helal olsun dedim. orayı bi deneyebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar