Arama sonuçlarınız

1. A

İlk manuel motor(Cf250-Duke250-Mt25)

Hayırlısı gönlünce nasip olsun inşallah
  2. A

İlk manuel motor(Cf250-Duke250-Mt25)

Kanka sen tenere 700 ü aldınmı
  3. A

582.000 KM lik Africa Twin Günlüğü

İyi iyi en azından türkiyede çalınmadı ilk defa kaçırdık böyle bişeyi
  4. A

Kaza geçirdim

Çok geçmiş olsun şükür sağ sın
  5. A

Biraz içimizi dökelim

Merhabalar beni aranızda az çok tanıyanlar vardır yaklaşık öyleli böyleli foruma vakit ayırmaya çalışan bir kardeşinizim Bu gün biraz içimi dökmek istiyorum Ergenliğe ilk girdiğim zamanlar 14 yaşında bir kızı sevdim yaklaşık 4 yıl beraber olduk Karşılıklı bir şekilde bugüne kadar geldik...
  6. A

başıboş köpek sorunu

Kanka orayı bilmemde d100 özelikle köy tarafı bayağı atlıyorlar hepsi kocaman bide biraz hızın olursa sen nereye kaçarsan köpek senin yönüne kaçıyor o bayağı akıl karıştırıyor
  7. A

Merhabalar bir sorum olacak

Yaparsan düz elektirik bağlamak zorunda kalacağın için fan hep açrığında 3 üncü kademede çalışır yani tam ortası olmaz ha ben dikkatliyim kontrol ederim dersen yap başka bir şey olmaz
  8. A

Kel oluyorum galiba,yardım

Abi hasmkale patatesi niye dedim sanıyorsun,kafam yamuk 1752537272 Çinko serum falan var kafama uygulasam olurmu
  9. A

Hasankale patatesi giyiym abi
  10. A

Saçım dökülüyor ve 17 yaşındayım ama ciddi bir dökülme. Varmı bunun ilacı kremi merhemi bişey ?
  11. A

Kawasaki Z400 vs 2020 Yamaha R25 & MT-25

Sen ben derken 3 5 kişi ile bile değişiyor adam 50 bindeki motoru 200 e koyuyor kâr için sen almış binmişsin 40 bindekini 150 koydunmu adam mecbur malını satmak için 130 koyacak sen ben derken de o kadar dar düşünme netice diyorumki teker teker düzelmeye düzeltmeye başlasak olur niye olmasın ama...
  12. A

Parayı bizde zor kazanıyoruz da,piyasayı zaten sen ben yükseltiyoruz sen diyorsunki alayım motoru km yapayım eskiteyim zaten bu motosikletler öyle araba gibi 200 300 k km dayanamıyor %90 3,5 yapsan bile zarar yani sonra diyorsun ki mantıken değer kaybetmesi gereken şeyi daha değerliye satayım...
  13. A

Abi biz zararına satalım sonuçta tüccarı değiliz anlamsız piyasa yükselmesine inat zararına
  14. A

Z400 ü alıp 3 ay sonra 2 güne satayım diyen tüccari değilsen ve 1,2 sene bincekesen al insaflı fiyata satılan mal satılır,harici olarak r25 veya mt25 le kıyaslanamaz
  15. A

İklim kanunu,ne zaman motosiklet e engel olacak ?

P Avrupa'da 0 emisyon sözleri falan veriyor orada nasıl olucak abi sence
  16. A

Vites atmak yorucu mu

El alışır bişey olmaz
  17. A

İklim kanunu,ne zaman motosiklet e engel olacak ?

Elektirikli motosiklet çok ağır hantal ve kısa menzilli olucak gibi oda yok e ne olacak ?
  18. A

Honda cl250 vs Ktm duke 250

Ktm
  19. A

35 kw yapablirimiyiz

https://www.motorcorner.com/35kw-kit-voor-yamaha-mt07en-mt07-moto-cage-met-tuv-certificaat-05-rm04-k35.html bu şekilde bir sürü kit var ruhsata nasıl işletilir
  20. A

Supermoto neden pahalı?

Daha basit değil daha profesyonel

Yeni mesajlar