Biraz içimizi dökelim

Merhabalar beni aranızda az çok tanıyanlar vardır yaklaşık öyleli böyleli foruma vakit ayırmaya çalışan bir kardeşinizim
Bu gün biraz içimi dökmek istiyorum
Ergenliğe ilk girdiğim zamanlar 14 yaşında bir kızı sevdim yaklaşık 4 yıl beraber olduk
Karşılıklı bir şekilde bugüne kadar geldik
Kaybedince anladım aslında sadece vakit geçirmediğimizi benim için çok önemli olduğunu öyle ailem ile de pek iyi biri değilim ve arkadaş çevresi olarakta kendi halimde mücadele veren bir insan oldum biliyorum abilerim yolun çok başındayım ama 4 yıl beraber olduktan sonra bana 2'inci bir yuva olan biri zorla biri ile evlendirmeye kalkışılıyor tabi zorlası kalmadı o ilk baştaydı çocuğun ailesi çok zengin kızda beni gözden çıkardı onu maddi durumumu düzler düzlemez almak istiyordum bir sürü hayallerimiz vardı ama o artık başkasının karısı olucak asla bi insanı kıskanmadım en çok ta koyan onun parası olduğu için çekip gitmesi küçük memleket elbette düğünden herşeyden haberim olucak nedensizce içimde bir ağrı var büyüklerimiz derler ya karın ağrısı ondan var işte ne yapacağımı bilmiyorum bu kafamdaki düşünceler ile de başkasını seveceğimide düşünemiyorum aklımdan atıp yoluma bakmaya çalıştıkça daha kötü düşünmeye başlıyorum o şimdi başkasıyla hayal kurup gülüyor neden onu düşünüyorumki aptal gibi diyorum ama yine işe yaramıyor varsa bir tavsiyeniz severek dinlerim

Ilk beraber oldugunuz,sevgiyi paylastiginiz kisi oldugu icin suan öyle hissediyorsunuz. Bazi insanlari bastan tanimak ileriki zamanda karsilasilacak olunan daha büyük hayal kirikliklarina engel olur. Anlattiklariniza göre sevdiginiz sizi, sizin onu sevdiginiz kadar sevmiyormus. Yoksa paranin tadini aldiktan sonra sizi birakmazdi. Bosverin cok fazla da düsünmeyin.

Muhtemelen bir müddet üzüleceksiniz. Buna engel olabilmek mümkün degil. Kendinizi de harap etmeyin. Ama "Ben baskasini sevemem." düsüncesini de aklinizdan cikartmaniz gerekiyor. Illa ki sizin icin dogru insani bulacaksiniz. Yasam devam ediyor ve tahmininizden daha da kisa.

Çivi çiviyi söker biraderim , ama bir gün ama bir yıl sonra karşına biri çıkar bugün yazdıklarını bile hatırlamazsın , olurya bir gün gelir okursan sadece anıları hatırlayıp gülümseyeceksin..

Forumda Yunusus isminde bir arkadaşımız vardı , sevdiğinin peşinden gitmişti ve çok güzel bir yazıyla aktarmıştı foruma , sonra başka biriyle evlendi arada gelir konuyu bulursam ekleyeceğim..

Buldum ☺️

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Gidenler için üzülmemek gerekir, hayat bazen yanlış insanları çevremizden eksiltir.

Her darbe bişeyler öğretir şimdi okunduğu kadar kolay değil evet ama, boşver.

Bu darbede çıkaracağın ders de şu olsun.
Yazı yazarken noktalama işaretlerine dikkat et.

Motosikleti
cbf 150
Bu yaşlarda duydular spectrumun uç uçlarındadır o yüzden beyler yorum yaparken iki kere düşünün.

Ufak kardeşimize tek söylüyeceğim derslerine veya yakın arkadaşlarına konsantire ol. hayat uzun. Kapılar kapanır yenileri açılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar