- Konu Yazar
Saçım dökülüyor ve 17 yaşındayım ama ciddi bir dökülme.
Varmı bunun ilacı kremi merhemi bişey ?
Varmı bunun ilacı kremi merhemi bişey ?
Hasankale patatesi giyiym abiTipsizmisin? Tipsğzsen allah yardımcın olsun. Tipliysen keller herkesi eller şanslısın
Abi hasmkale patatesi niye dedim sanıyorsun,kafam yamukGenetiktir çaresi olduğunu sanmam, Fırat sobutay gibi saç ektirme de napiyosan yap hem kellerin de farklı bi aurası var
Çinko serum falan var kafama uygulasam olurmuSacini cok kisa tut. Çinko iceren gidqlar tükettilebilir. Sapka kullanmamaya sicak ta cok kalmamaya duşta cok sicak suyla yikanmamaya calis.
Strese bağlı ya da mevsimsel dökülmeden bahsetmiyorsak ne yaparsan yap erkek tipi dökülmeden kurtuluş yok. Biz de gençken ne badem yağları sürdük, ne kuvvetlendirici ilaçlarla saçlarımıza masajlar yaptırdık bir cacık olmadı. Bekle iyice dökülsün, sonrasında imkanın varsa ileride ektirirsin.
Erkek ala geyik bulucaksın, daha sonra üreme organına döküle yerlerini sürüceksin ama hayvan azabilir sakinleştirmek için birşeyler yapmalısın. Kellikten kurtulmanın sırrı bu bir abimiz anlatmıştı ben hiç cesaret edemedim.
Tommy ben galapakos kaplumbağası tükürüğü sürdüm biraz danki çıktı
Ya arkadaş ergenlik, delikanlılık tavan yaptığı zamanlarda saç dökülmesi çok büyük psikolojik sıkıntılara yol açabiliyor.Erkek ala geyik bulucaksın, daha sonra üreme organına döküle yerlerini sürüceksin ama hayvan azabilir sakinleştirmek için birşeyler yapmalısın. Kellikten kurtulmanın sırrı bu bir abimiz anlatmıştı ben hiç cesaret edemedim.
Erkek ala geyik bulucaksın, daha sonra üreme organına döküle yerlerini sürüceksin ama hayvan azabilir sakinleştirmek için birşeyler yapmalısın. Kellikten kurtulmanın sırrı bu bir abimiz anlatmıştı ben hiç cesaret edemedim.