Yaparsan düz elektirik bağlamak zorunda kalacağın için fan hep açrığında 3 üncü kademede çalışır yani tam ortası olmaz ha ben dikkatliyim kontrol ederim dersen yap başka bir şey olmazÖncelikle selamın aleyküm bir sorum olacak motorumun radyatör fanını manuel yapsam motoru kullanırken açık gessem sorun yaşarmıyım yada nasıl sorunlarla karşılaşırım
Merhabalar, fanlar müşürle çalışan yapılardır, eğer motor bloğu ısınmasına rağmen motorunuz fan açmıyorsa müşüründe problem var demektir.Öncelikle selamın aleyküm bir sorum olacak motorumun radyatör fanını manuel yapsam motoru kullanırken açık gessem sorun yaşarmıyım yada nasıl sorunlarla karşılaşırım
o kadar Mühendis bunu düşünmemiş ise sende düşünme derim.Öncelikle selamın aleyküm bir sorum olacak motorumun radyatör fanını manuel yapsam motoru kullanırken açık gessem sorun yaşarmıyım yada nasıl sorunlarla karşılaşırım
Abi Tofaşlarda radyatörlerini değiştirip su pompası ve termostatı değiştirirseler asla sıkıntı yaşamazlar, bizimkilerde Tipo 1.4 var ben bunun termostatını, su borusunu ve termostatını değiştirdim. Kısa aralıklarla içindeki sıvıyı değiştirdim sıfır sıkıntı biniliyor, şuan üstünde 87 derece termostat var 35-40 derece sıcaklıklarda lpg de biniyoruz hararet hep olması gerektiği gibi.o kadar Mühendis bunu düşünmemiş ise sende düşünme derim.
Dersen ki kafaya koydum ağa yapacağım , o zaman ikinci bir fan tak.. Yoğun trafikte açarsın. Tofaşlarda çok yaptık.
işi bilen nasılda belli oluyorAbi Tofaşlarda radyatörlerini değiştirip su pompası ve termostatı değiştirirseler asla sıkıntı yaşamazlar, bizimkilerde Tipo 1.4 var ben bunun termostatını, su borusunu ve termostatını değiştirdim. Kısa aralıklarla içindeki sıvıyı değiştirdim sıfır sıkıntı biniliyor, şuan üstünde 87 derece termostat var 35-40 derece sıcaklıklarda lpg de biniyoruz hararet hep olması gerektiği gibi.