İklim kanunu,ne zaman motosiklet e engel olacak ?

Elektirikli motosiklet çok ağır hantal ve kısa menzilli olucak gibi oda yok e ne olacak ?

Motosikleti
Dominar D250
Bu tip kanunlar yapılır ama uygulanmaz, çok da şey etmeyin. Devlet ok ama hükümeti çok da sallamayın, iklim miklim umurlarında değil, öncelikleri farklı.
Sebep olduğumuz emisyona göre vergi yansıtılmaya başladığında çok da güzel uygulayacaklar, bence dikkat etmek lazım, geleceğimiz hiç parlak değil maalesef :(

Motosikleti
D400
Elektrikli araçlar için daha vakit var, kimse kusura bakmasın 300 km gidip 45 dakika sarj beklemek istemez kimse :D

hybrit araclar iş görür:

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Ulkede satilmadik bisey kalmadi zaten , insan ticaretini geri getirecekler diye dusunuyorum kaldi ki istanbul ve 1-2 il daha amerikanin ulastirdigi elektrigi kullandiklari icin teknik olarak amarigaya borclaniyolar TR e degil

Porsche'ye, Lamborghini'ye, Ferrari'ye dua edeceğiz bizi şu elektrikli illetinden kurtarsınlar diye... Lan çözün şu biofuel midir sentetik yakıt mıdır şu emisyonları düşürün kurtarın lan ICE'leri bi işe yara aq Ferrarisi Leclerci harcamayı biliyosun!!!

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Porsche'ye, Lamborghini'ye, Ferrari'ye dua edeceğiz bizi şu elektrikli illetinden kurtarsınlar diye... Lan çözün şu biofuel midir sentetik yakıt mıdır şu emisyonları düşürün kurtarın lan ICE'leri bi işe yara aq Ferrarisi Leclerci harcamayı biliyosun!!!
Hocam Scuderia ile konunun bi bağlantısı yok, sakin olun :D

Motosikleti
cbf 150
Dünya üzerinde değil 100 yıl insanoğluna 1000 yıl yetecek kadar petrol var hiç merak etmeyin. Dünyayı şöyle bir google erathden uzaklaşar izleyin. Sizce en büyük yaptıgımız araçlar yada fabrikalar bile gözüküyormu? Bazı şeyler bilimsel gelişme için zorla adapte ettirilir. Buda onlardan biri.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Çevrenizdeki eşyaların %70'i petrol bazlı kimyasallardan oluşmakta. Petrol bitiyor olsaydı, fiyat hiçbir zaman düşmezdi ve kimya endüstrisi devrim geçiriyor olurdu. Yani kısaca kafaya takacak en azından bizim nesil için bir sıkıntı yok. Gazlamaya devam..

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Scuderia F1 kapatılsın zaten mühendisler de emisyonsuz içten yanmalı motor üretim departmanına verilsin! Buradan John Elkann'a çağrımdır.
Valla tüm yarış takımları kapatılır veya el değiştirir ama Scuderia yine kapatılmaz. En iyi ihtimalle AF Corse ekibi yönetimi devralır (umarım) :)

iklim zırvaları enigmatik bir balondur, sadece 77 kişinin evet demesiyle meclisten geçen balon, meclis değişir, balon söner..

Motosikleti
Dominar 250
İklim mevzusu çok basite alınıyor. Geri dönülemeyecek noktaya kaç yıl kaldı?

Bakın kanunlar falan için demiyorum, gerçek manada iklim açısından soruyorum. Motor süremeyeceğiz iklim yüzünden bu saçma sapan emisyon şeysini falan geçtim. Deli gibi ağaçsızlaşıyoruz. Mevsimler başka yerlerden başka yerlere kayıyor. Zaten ya çok yağmurlar yağacak sel olacak, gene motor süremeyeceğiz; ya da yağmursuzlaşıp çölleşip gene motor süremeyeceğiz, ya da dakar gibi takılırız bilemedim. Dünya gelecekte tanınmaz hale gelecek. Bu iklim mevzusu, bu dünyanın orta yaşlı insanı tarafından hiç ciddiye alınmıyor, gençlerin de umrunda değil gibi görünüyor.

Motosikleti
cbf 150

Bakın kanunlar falan için demiyorum, gerçek manada iklim açısından soruyorum. Motor süremeyeceğiz iklim yüzünden bu saçma sapan emisyon şeysini falan geçtim. Deli gibi ağaçsızlaşıyoruz. Mevsimler başka yerlerden başka yerlere kayıyor. Zaten ya çok yağmurlar yağacak sel olacak, gene motor süremeyeceğiz; ya da yağmursuzlaşıp çölleşip gene motor süremeyeceğiz, ya da dakar gibi takılırız bilemedim. Dünya gelecekte tanınmaz hale gelecek. Bu iklim mevzusu, bu dünyanın orta yaşlı insanı tarafından hiç ciddiye alınmıyor, gençlerin de umrunda değil gibi görünüyor.
Yiğen Dünyada kaç buzul devri kaç sıcak devir yaşandı sen biliyormusu? Orta çağdada iklim değişikliği yaşandı. Kapalı br eko sistemdesin. yaşan canlı belli ölen belli. dış etmenlerden değişirse değişiyor herşey yoksa kendi elimizle birtek ozonu deldik şimdi oda düzeldi.

26 yaşındayım artık bilmiyorum genç mi sayılırım da, bu dünyada asla ama asla zevklerimden ödün vermeyeceğim. Kağıt pipet diyene tokadı vurucam, 45 dk duş alma diyene kafadan giricem, cayır cayır motor da sürücem, keşke imkanım olsa da bi 7.0 V8 Mustang alsam hatta :D Ağaçsa dikeriz, doğayı kirletmeyiz falan filan yeter. Aq zenginleri jetleriyle oraya buraya uçacak diye ben neden sikkoş elektrikli araçlara binmek zorundayım ulannnnnnnnnnnnn

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Kaç zamandır hafta sonları keyfine binmek için bi tane MZ almayı düşünüyorum. Ben aldıktan hemen sonra demesinler iki zamanlılar artık trafiğe çıkamaz diye.

P

Avrupa'da 0 emisyon sözleri falan veriyor orada nasıl olucak abi sence
Sıfır emisyon için elektrikli olmak zorunda değil.
İçten yanmalı olup sentetik yakıtla çalışabilir.

İçten yanmalı motor insanlığın geliştirdiği en karmaşık, en mükemmel şeylerden biri. Böylesine kompleks bir makinanın ulaşım amacıyla bir de fosil yakıt yakması devam etmesi mümkün olan bir konsept değil. Ulaşımla keyfi farklı ürünlerle çözmek daha maliyetli bunun farkındayım da, öbür türlüsü de hiç mümkün değil.
Gel gelelim gezegende olan bitenin tek sorumlusu da içten yanmalı araçlar da değil.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Dün sanayi devrimi yapanlar bugün eko sistem diyor. Yarında suyumuz azalıyor diyecekler inanmayın hepsi oyun hepsi tezgah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar