- Konu Yazar
Elektirikli motosiklet çok ağır hantal ve kısa menzilli olucak gibi oda yok e ne olacak ?
Avrupa'da 0 emisyon sözleri falan veriyor orada nasıl olucak abi senceBu tip kanunlar yapılır ama uygulanmaz, çok da şey etmeyin. Devlet ok ama hükümeti çok da sallamayın, iklim miklim umurlarında değil, öncelikleri farklı.
Sebep olduğumuz emisyona göre vergi yansıtılmaya başladığında çok da güzel uygulayacaklar, bence dikkat etmek lazım, geleceğimiz hiç parlak değil maalesefBu tip kanunlar yapılır ama uygulanmaz, çok da şey etmeyin. Devlet ok ama hükümeti çok da sallamayın, iklim miklim umurlarında değil, öncelikleri farklı.
Bu memlekette bir şeyden vergi alınmıyorsa sebebi şimdilik akıllarına gelmemesidir.Sebep olduğumuz emisyona göre vergi yansıtılmaya başladığında çok da güzel uygulayacaklar, bence dikkat etmek lazım, geleceğimiz hiç parlak değil maalesef![]()
Hocam Scuderia ile konunun bi bağlantısı yok, sakin olunPorsche'ye, Lamborghini'ye, Ferrari'ye dua edeceğiz bizi şu elektrikli illetinden kurtarsınlar diye... Lan çözün şu biofuel midir sentetik yakıt mıdır şu emisyonları düşürün kurtarın lan ICE'leri bi işe yara aq Ferrarisi Leclerci harcamayı biliyosun!!!
Scuderia F1 kapatılsın zaten mühendisler de emisyonsuz içten yanmalı motor üretim departmanına verilsin! Buradan John Elkann'a çağrımdır.Hocam Scuderia ile konunun bi bağlantısı yok, sakin olun![]()
Valla tüm yarış takımları kapatılır veya el değiştirir ama Scuderia yine kapatılmaz. En iyi ihtimalle AF Corse ekibi yönetimi devralır (umarım)Scuderia F1 kapatılsın zaten mühendisler de emisyonsuz içten yanmalı motor üretim departmanına verilsin! Buradan John Elkann'a çağrımdır.
Yiğen Dünyada kaç buzul devri kaç sıcak devir yaşandı sen biliyormusu? Orta çağdada iklim değişikliği yaşandı. Kapalı br eko sistemdesin. yaşan canlı belli ölen belli. dış etmenlerden değişirse değişiyor herşey yoksa kendi elimizle birtek ozonu deldik şimdi oda düzeldi.İklim mevzusu çok basite alınıyor. Geri dönülemeyecek noktaya kaç yıl kaldı?
Bakın kanunlar falan için demiyorum, gerçek manada iklim açısından soruyorum. Motor süremeyeceğiz iklim yüzünden bu saçma sapan emisyon şeysini falan geçtim. Deli gibi ağaçsızlaşıyoruz. Mevsimler başka yerlerden başka yerlere kayıyor. Zaten ya çok yağmurlar yağacak sel olacak, gene motor süremeyeceğiz; ya da yağmursuzlaşıp çölleşip gene motor süremeyeceğiz, ya da dakar gibi takılırız bilemedim. Dünya gelecekte tanınmaz hale gelecek. Bu iklim mevzusu, bu dünyanın orta yaşlı insanı tarafından hiç ciddiye alınmıyor, gençlerin de umrunda değil gibi görünüyor.
26 yaşındayım artık bilmiyorum genç mi sayılırım da, bu dünyada asla ama asla zevklerimden ödün vermeyeceğim. Kağıt pipet diyene tokadı vurucam, 45 dk duş alma diyene kafadan giricem, cayır cayır motor da sürücem, keşke imkanım olsa da bi 7.0 V8 Mustang alsam hattaİklim mevzusu çok basite alınıyor. Geri dönülemeyecek noktaya kaç yıl kaldı?
Bakın kanunlar falan için demiyorum, gerçek manada iklim açısından soruyorum. Motor süremeyeceğiz iklim yüzünden bu saçma sapan emisyon şeysini falan geçtim. Deli gibi ağaçsızlaşıyoruz. Mevsimler başka yerlerden başka yerlere kayıyor. Zaten ya çok yağmurlar yağacak sel olacak, gene motor süremeyeceğiz; ya da yağmursuzlaşıp çölleşip gene motor süremeyeceğiz, ya da dakar gibi takılırız bilemedim. Dünya gelecekte tanınmaz hale gelecek. Bu iklim mevzusu, bu dünyanın orta yaşlı insanı tarafından hiç ciddiye alınmıyor, gençlerin de umrunda değil gibi görünüyor.
Sıfır emisyon için elektrikli olmak zorunda değil.P
Avrupa'da 0 emisyon sözleri falan veriyor orada nasıl olucak abi sence