Aslında bunu demeye çalıştım, geri kalmamak lazım.26 yaşındayım artık bilmiyorum genç mi sayılırım da, bu dünyada asla ama asla zevklerimden ödün vermeyeceğim. Kağıt pipet diyene tokadı vurucam, 45 dk duş alma diyene kafadan giricem, cayır cayır motor da sürücem, keşke imkanım olsa da bi 7.0 V8 Mustang alsam hattaAğaçsa dikeriz, doğayı kirletmeyiz falan filan yeter. Aq zenginleri jetleriyle oraya buraya uçacak diye ben neden sikkoş elektrikli araçlara binmek zorundayım ulannnnnnnnnnnnn
Aynen öyle ya, Mad Max gibi olsa da etraf güzel macera olur he aslındaAslında bunu demeye çalıştım, geri kalmamak lazım.
Binebiliyorken binmek lazım, gitmek lazım, yaşamak lazım.
26 yaşındayım artık bilmiyorum genç mi sayılırım da, bu dünyada asla ama asla zevklerimden ödün vermeyeceğim. Kağıt pipet diyene tokadı vurucam, 45 dk duş alma diyene kafadan giricem, cayır cayır motor da sürücem, keşke imkanım olsa da bi 7.0 V8 Mustang alsam hattaAğaçsa dikeriz, doğayı kirletmeyiz falan filan yeter. Aq zenginleri jetleriyle oraya buraya uçacak diye ben neden sikkoş elektrikli araçlara binmek zorundayım ulannnnnnnnnnnnn