İklim kanunu,ne zaman motosiklet e engel olacak ?

Motosikleti
Dominar 250
26 yaşındayım artık bilmiyorum genç mi sayılırım da, bu dünyada asla ama asla zevklerimden ödün vermeyeceğim. Kağıt pipet diyene tokadı vurucam, 45 dk duş alma diyene kafadan giricem, cayır cayır motor da sürücem, keşke imkanım olsa da bi 7.0 V8 Mustang alsam hatta :D Ağaçsa dikeriz, doğayı kirletmeyiz falan filan yeter. Aq zenginleri jetleriyle oraya buraya uçacak diye ben neden sikkoş elektrikli araçlara binmek zorundayım ulannnnnnnnnnnnn
Aslında bunu demeye çalıştım, geri kalmamak lazım.
Binebiliyorken binmek lazım, gitmek lazım, yaşamak lazım.

Motosikleti
D400
26 yaşındayım artık bilmiyorum genç mi sayılırım da, bu dünyada asla ama asla zevklerimden ödün vermeyeceğim. Kağıt pipet diyene tokadı vurucam, 45 dk duş alma diyene kafadan giricem, cayır cayır motor da sürücem, keşke imkanım olsa da bi 7.0 V8 Mustang alsam hatta :D Ağaçsa dikeriz, doğayı kirletmeyiz falan filan yeter. Aq zenginleri jetleriyle oraya buraya uçacak diye ben neden sikkoş elektrikli araçlara binmek zorundayım ulannnnnnnnnnnnn

chuck palahniuk 'un sözleri geldi aklıma

Hayatta hiçbir zaman sahip olamayacağım bütün güzellikleri yıkıp yok etmek istiyordum. Amazon yağmur ormanlarını yakmak istiyordum. Uzaya klorofluorokarbon gazları pompalayıp ozon tabakasında koca koca delikler açmak istiyordum. Dev tankerlerin boşaltma vanalarını açmak, açık denizlerdeki petrol kuyularının kapaklarını kaldırmak istiyordum. Yemeye paramın yetmediği bütün balıkları öldürmek, asla göremeyeceğim Fransız kumsallarını kirletmek istiyordum. Bütün dünyanın dibe vurmasını istiyordum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar