Arama sonuçlarınız

1. M

13 Bin TL bütçem var ne alayım?

250 cc olmali, yakit cok onemli. Su an pcx kullaniyorum. Scootera alistim maxiscooter ilk tercihim. Genelde kiz arkadasimla geziyorum. Motordan inince en azindan 2 kaski koyacak bir bagaji olmali. Gönlüm joymax 250 Mantigim xmax 250 diyor. Var mi vitesli veya vitessiz onerisi olan? Joymax 13 e...
  2. M

Topcase icine lastik cekme. Tingirdama icin cozumu olan?

Merhaba. Shad Sh39 kullaniyorum. Cukurlarda tangirdama yapiyor. Bunu nasil engellerim, topcase icine lastik cekiliyor diye duydum bu sesi engeller mi, nerede yaptirabilirim?
  3. M

Bugünü motoruma ayırdım. (İc-dis bakim icerir)

Merhabalar. Yogun calistigimdan oturu bu aralar pek izin firsati bulamamistim. Neyseki bugun izinliydim yapacak pek bir isimde yokken dunden randevu alip kara kacanimi bakima gotureyim dedim. Once Antalya Honda Ataberk'e 4 bin bakimina gittim. Bir daha gider miyim? Tabiki hayir. Resmen...
  4. M

Motosiklet.net Üyelerinin 14.06.2015 Antalya Buluşması Gerçekleşti :)

Antalya akvaryumda buluştuk ve yeni açılan "motobulance" a geçtik. Güzel bir akşam oldu. Ata07 Motosiklet klubünden katılan arkadaşlarımızda oldu. Keyifli bir akşamdı :)
  5. M

SYM GTS EVO 250İ Hakkında Düşünceleriniz Nedir? Buyurun içeri.

Merhaba. Hali hazırda PCX kullanıcısıyım ve memnunum. Şehir içinde vs hızı yeterli ancak önümüz yaz ve biraz uzun yol düşünüyorum. Bende araştırırken bu motoru gördüm. Mevcut motorumun üzerine biraz daha koyarak bunu almayı düşündüm. Ancak tabiki sizlere sormam gereken şeyler var. Yakıt ne...
  6. M

Bir Zam da Honda'dan...

An itibariyle PCX,Grom ve bir çok model zamlanmış.
  7. M

R1200GS İle Çekilen Belgeseli Arıyorum Bilen Var mı?

Merhabalar. Ekşi de denk geldim. BMW R1200GS ile belgesel yapan 2 kişi varmış bir zamanşar. Bir türlü bulamadım yardımcı olabilecek var mı? Türkçe olursa tadından yenmez.
  8. M

R25 ZAM!

Ya kimse fark etmedi yada millet alıştı. 14.750 TL olmuş. Sezon bitmeden 15 Bin TL olacak kesin. Benim anlamadığım millet para yok diyor ama zam mam dinlemiyor :)
  9. M

Bu dizliği alacağım, pantolon içine giyebilir miyim?

Merhabalar. Bugünler de dizlik alacağım. Daha önce hiç kullanmadığım için biraz tecrübesizim. Hep bugün, yarın deyip geçiştirdim ama acı bir tecrübe yaşamadan edinmem lazım. Aklıma takılan bazı konular var. 1-) Linkteki dizliği alırsam pantolonumun içinden giyebilir miyim? 2-) 8-9 saat...
  10. M

Bence Motoru Olmayanlar Bizleri Kıskanıyor

Egoist falan diyebilirsiniz belki ama benim gözlemim böyle. Arkadaşlar motoru aldım millet bana düşman oldu. Aldığımda, "bu para buna verilir mi? Ben olsam şunu alırım, bunu alırım. Az daha koy araba al." diyen mi ararsın, motora lastik taktığımda, "ne gerek var boşa masraf ediyosun, zaten yeni...
  11. M

Yeni Motosikletim (vitesliye geçiş icerir)

5 aylik PCX maceramdan sonra artik vitesli ve daha guclu bir motora gecmenin zamani geldi diye dusundum.Hala kendimi acemi hissetmem ve vitesli motor kullanmayi bir an once ogrenmek adina biraz uygun bir motor olsun istedim. Forumdan cogumuzun tanidigi bir abimiz sayesinde istegimede kavustum...
  12. M

Michelin City Grip Almalı mıyım?

Merhaba motorum 1600 km de. Orijinal lastikleri güven vermiyor,özellikle ıslak zeminde çok kayıyor. Nette biraz göz gezdirdiğimde genellikle konuların hep 2011-2012-2013 civarı açıldığını gördüm. Bende bu yüzden en güncel haliyle şu soruyu soruyorum. PCX için Michelin City Grip almalı mıyım...
  13. M

Motoin.de için indirim kodu bulunan yollarsa sevinirim.

Arkadaşlar bugün bu siteden sipariş vereceğim. Eğer elinizde indirim kodu vs. varsa iletebilirseniz sevinirim.:):)
  14. M

Revit-Dainese-Ls2 Hangisini Almalıyım?

Merhabalar. Yazlık montumu bu hafta almak istiyorum. Antalyada yaşıyorum ve o yüzden en iyi derecede havalandırmalı olması lazım. Aklımda 3 seçenek belirledim. Siz olsanız hangisini alırdınız? (Nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim) 1-)...
  15. M

Eva sırt koruması nedir? Yazlık mont alırken nelere dikkat etmeli?

Merhaba. Motosiklet camiasında oldukça yeni sayılırım. 4-5 aylık bir maziye sahibim ve hala oldukça tecrübesizim. Motorumu biraz aceleyle aldığım için, korumalıklarımıda biraz aceleyle aldım. Nitekim tüm ekipmanlarımdan memnun kalırken venom marka montumdan kalamadım. Aslında mont idare eder...
  16. M

Bu Eldiveni Almayı Düşünüyorum Bakar mısınız?

https://www.motoavm.com/ProductDetails/-prohel-7474-eldiven-siyah/266/2166 İlandaki eldivenden almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Kullananlar memnun mu? Antalya da terletme yapar mı? Şimdiden teşekkürler.
  17. M

Bugün Motorumu İlk Bakıma Götüreceğim Tecrübelerini Aktaracak Var mı?

Merhabalar. Bugün saat 15.00 e randevu aldım. Motorum PCX, alalı tam 2 ay oldu. İlk defa motorumu bakıma götüreceğim ve ilk motorum. Kafamda bazı soru işaretleri var. 3 problemim var motorla ilgili. Telefonda aktardım, getirdiğinizde detaylıca inceleriz dediler. 1-) 30-40 km hızla giderken gazı...
  18. M

Bayan motor montu aldık ancak büyük mü geldi?

Merhabalar. Bugün kız arkadaşıma motosiklet montu aldık. Rengini falan beğendi ancak sanki boyutunda sorun var. Kollarını aşağı doğru düz indirdiğinde montun içinde kayboluyor. Sorduk montta bayan için en küçük beden xs olur dediler. Yani montu giyince kollar lastiğini sıkmadığımız sürece...
  19. M

Kafam Karisik Dostlar Mt125-Cbr 250R-Hyosung GT 250R-Inazuma

Merhabalar. Mevcut motorum Pcx 125. Alirken baslangic motoru olarak aldim. 1 aydir kullaniyorum. 6 ay icerisinde yukarida bahsettiklerimden birini alacagim. Butcem 12 bin TL (500 TL cikar yada iner) Ogrenciyim ve ekonomik motora bayilirim :) 1-) Yamaha MT 125 Kendisi yakit tasarrufuyla ve...
  20. M

Hepinize Mutlu Yillar :)

Merhaba. Bu mesaji yazmak icin masadan kalkip telefonu elime aldim. Gecen yila gitti aklim,motosikletim olmadan meger ne kadarda eksikmisim... Hepinizi cok seviyorum,saygi duyuyorum. Iyi ki varsiniz agabeylerim,kardeslerim. Hepinize nice mutlu,motorlu,kazasiz,belasiz yillar dilerim. Ayrica...