Bugünü motoruma ayırdım. (İc-dis bakim icerir)

Merhabalar. Yogun calistigimdan oturu bu aralar pek izin firsati bulamamistim. Neyseki bugun izinliydim yapacak pek bir isimde yokken dunden randevu alip kara kacanimi bakima gotureyim dedim.
Once Antalya Honda Ataberk'e 4 bin bakimina gittim. Bir daha gider miyim? Tabiki hayir. Resmen kufurlestik ve bakimi yaptirip ayrildim. Bir daha baska yer bulacagim,gerekirse garantiyi yakacagim. Honda Antalya merkeze servis acmadan bir daha honda almam. Parayla rezil oldu bugun oradaki herkes. Kasit sadece bana degil yani. Neyse konumuza gelelim.
Buji degisti,yag degisti,varyator temizlendi, hava filtresi degisti. Motor cok tatli oldu,konforu ilk gunku yerine geldi.
Ordan ciktim forumdan Burkan kardesimi aradim. Reklamci kendisi, onun dukkanina gittim. Guzelce jant seridi cektirdim. Gercekten ellerine saglik guzel yaptilar. Sonra orada boya korumadan bahsettier benimde ne zamandir aklimdaydi adres tarifi alip gittim.
Ufak ama guzel bir yerde ince cizikler icin ince pasta, cila ve boya koruma yaptirdim.
Aksam eve geldigimde ozellikle servis yuzunden baya yorulmustum ama motoruma donup bakinca değdiğini dusunuyorum. Allah herkese daha iyisini nasip etsin.
Pesin not: topcase benim her seyim lutfen, cikar demeyin :)

Onceki hali

Jant seridinden sonraki hali

Ve boya korumadan sonraki hali

Konuyu mobilden actim hatalar olabilir.

Honda iki üç seneye pılını pırtını toplayıp kapattık beyler diye Japonya'ya kaçmasa bari :) İstanbul'a özgü değilmiş demek.

İmzadaki yazınızı çok beğendim :)

Şeritleriniz çok güzel olmuş motor ayna gibi parlamış maşallah :)

serviste ne sıkıntı yaşadınız?

Önceki gün randevu alırken saat 15.00'e istedim. Randevuyu veren bey, o saatte randevularının dolu olduğunu, kurumsal firma oldukları için dolu saate randevu veremediklerini, ancak saat 14.00'e verebileceklerini söyledi.Tamam dedim napalım öyle olsun dedim, kabul ettim. Bakın yemin ederim bugün 13.45 de oradaydım. Saat 15.45 olmuştu hala motoruma bakılmamıştı. Neyse sesimi çıkarmıyorum ben hala. Ama birde ne öğreneyim? Yanımdaki adam saat 11 de gelmiş hala işi bitmemiş. Ben tabi şok oldum saat 16.00 olmuş nasıl olur diye ama oluyormuş. Neyse bir müşteri yukarıdan spacy almış, alırken koruma demirinin parasını da ödemiş, 5 dk da takarız demişler buna. En son o adamda yalvarıyordu iftara gidicem Korkuteli'nde oturuyorum lütfen malzemeleri verin ben takayım diye.
Neyse benim motora bir usta zahmet edip bakarken, bırakıp başka bir motora geçince benim şalterler attı. O an kavga kıyamet koptu. Motoru alıp çıkacaktım ama varyatörü temizlemek için içini açmıştı öyle bir imkanımda yoktu. Daha neler neler. Birde öyle bir davranıyolar ki gelirsen ekime, gelmezsen kasıma dermiş gibi. Daha anlatmadığım neler neler. Uzun lafın kısası ANTALYA HONDA ATABERK servisi benim gözümde bitmiştir.
Benimle batmazlar ama en azından zenginliklerine katkı yapmam.
Saygılar

Zaten şu servisler tamirciler ne zıkkımlarsa müşteri kaçmasın diye hemen motoru söküyorlar. Suratlarına tüküreceksin akıllansınlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar