Bayan motor montu aldık ancak büyük mü geldi?

Merhabalar.
Bugün kız arkadaşıma motosiklet montu aldık. Rengini falan beğendi ancak sanki boyutunda sorun var. Kollarını aşağı doğru düz indirdiğinde montun içinde kayboluyor. Sorduk montta bayan için en küçük beden xs olur dediler.
Yani montu giyince kollar lastiğini sıkmadığımız sürece görünmüyor. Lastiğini sıkıp kıvırdığımızda da çok sırıtıyor.
Bu durum normal midir? Benim giydiğim montta böyle bir sorun yok. Kollarım ceket kıvamında ancak bayanda daha küçük beden olmaz mı? He birde dirsek koruması sanki biraz aşağıda kalıyor. Kolunu kaldırdığında tam oturuyor ancak düzken dirsepinden aşağıda kalıyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dostum bu bayan montlarında xs sanırım son beden ,bende aldım geçen yaz.Ama hatun biraz minyon oldugundan montta ona keza büyük oldu.Eğer sıkıntı sadece kol kısmındaysa kıvırarak kullanmaktan başka çare yok.Korumalarında oturmamasının sebebi tamamen montun büyük gelmesiyle ilgilidir zaten.İyi bir terziyle sorun çözülebilir lakin .Biraz kısaltma ve daraltma uygulanabilir .

bende alacağım, araştırıyorum.
aldığınız montun markası ve modeli nedir?
prosev ve prohell gibi mont markaları bayan için özel yapmıyorlar.
modeli aynı olan montun küçük bedenini yapıp bayan diye satmaya çalışıyorlar. bayanların bedeni bizimkinden çok farklı. omuz kısımları,boyunları,bel ve göbek kısımlar ve bazı özel kısımları bizimden daha farklı. buda bayan için + kesim demek oluyor. fakat dediğim gibi ucuz mont firmaları böyle bir şeyi yapmıyor.
size şurdan denemek için gitmenizi tavsiye ediyorum, aynısı gene oluyor mu diye bir deneyin isterseniz

bknzz;

bu montun bayan versiyonu ;

http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-circuit-spor-deri-bayan-ceket-pmu3112

buda montun normal erkek versiyonu ;
http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-circuit-spor-deri-ceket-pmu3111

prosev ve prohell marka montların xs'sini denedik.
dediğiniz gibi kız arkadaşım içinde kayboldu.

bu markayı denedik. aynı beden tam oldu.
yakında nasipse bu montları alacağız.

AEA'ın facebook grubunda dün sanırım bi firma tanıtımı vardi, xs dan küçük ürün sattığı da yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Montun markası prosev. Koruması iyi ce belgeli falan yazıyor. 175 tl fiyatı var. Zaten nadir biniyor bindiğinde de içim biraz rahat olsun diye aldım. Sizce iade edeyim mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------

Gerçi o fiyatta bir mont ne kadar iyi korur orası meçhul. Hiç yoktan iyidir diye aldık.

İyi bir terzi halleder sorununuzu. Biraz kısaltıp biraz daraltır. Cuk oturur.

aynı montu bende denettirdim. dediğim gibi hocam. kesim bayan kesimi değil. bayan kesim olanlar pahalı açıkcası iade etsenizde üstüne baya eklemeniz gerekecek.

200 TL daha ilave edebilirim üzerine ancak orada bayan için başka 4 mevsim mont yoktu.
Terziye versek mont özelliğini yitirir mi? Eğer sorunumuzu çözerse terziye vereceğim. Ama terzide 50 tl gibi fiyatlar çekerse hiç uğraşmam 400 tl civarlarına çıkar bayan montu alırım.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
bizde bi kaç ay önce prohellin bayan diye geçen montunu aldık.. çok güzel oturdu.. 168 50 kg fln kız arkadaşım S bedendi sanırım .. ama onun montu ben gıysem banada oluyor iyi kötü ^^ extra bayan kesim olduğunu bende düşünmüyorum..

Montu detaylıca inceledim. Terzi işi değil yapamaz terzi bunu. Yarın iade edeceğim. Biraz araştırıp,bayan kesim bir mont alacağım.

Canım Türkiyemin gerçekleri (minyon bayanlar) ile yüzleşmişsiniz :queen::bounce: en son beden xs diye biliyorum.

Bayan kesim ariyorsan dainese kullaniyorum suan bayan kesim ve oturuyor ,ürün tanitim konumda resmi var inceleyebilirsin ama orta fiyat ariyorsan armode mont var eski fiyati 300 tl veya altidir suan kesimi tam bayan kesim olmasada kollar filan iyi oturuyor yanlardanda sıkma yerleri var kollarindada var ve geniş degil bende baya ufak tefegim bana olduysa kiz arkadasinada olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------

Montu detaylıca inceledim. Terzi işi değil yapamaz terzi bunu. Yarın iade edeceğim. Biraz araştırıp,bayan kesim bir mont alacağım.

Motoplustan alındı istersen bi bak sor belki bulursun attigim montu

miss riderden en ucuz deri montu almaya benim kredi kartımın full+full limiti yetmiyor :)
bonus++word++maximumu birleştirdimmi hem ona hem bana alabiliyorum anca :) :)

miss riderden en ucuz deri montu almaya benim kredi kartýmýn full+full limiti yetmiyor :)
bonus++word++maximumu birleþtirdimmi hem ona hem bana alabiliyorum anca :) :)
Agzinizdan bal damlasin :)

34 nedeni de var miss riderda, bende aea da gordum,tanitim yapmislar..

Ek olarak o mont bayan kesim degil, ayrica da dediginiz gibi kolundan bahsettiğiniz sekilde daraltip kullanmak tehlikeli olabilir. Allah korusun, çıkmayacagi ne malum kaza anında,korumalar zarar verir ...

Bana yazdıklarınizdan oturu buyuk gelmis gibi geldi , dirsek korumalari oturmali, kolunu ileri uzattiginda yerinde saga sola dönmüyor olmali, aynı şekilde dirseklerini saga sola kivirdigindada , nasil tarif edilir yahu.. Kontrol edin.

Montu duz tuttugunda koruma dirseginde degil altinda kaliyor.
Yanima aldim su an kurstayim, cikista goturecegim. Eger boyuna gore bulamazsak iade edip baska yerden bakacagim.

bizde dün aldık yeni kışlık mont benim hatun 182 olunca bayan montunda beden bulamıyoruz omuz ve kol boyu olarak.kısa montlar bi nebze oluyo ama biz enduro tarzı mnont bakıyorduk piyasada bu ölçülerde bayan montu yok büyük beden alınca göbek kısmı potluk yapıyodu mecbur kaldık enduro erkek mont aldık .http://www.motomaxonlineshop.com/difi-tessa-aerotex-bayan-ceket-pmu2558 bu ceketin kalıpları baya küçük bugun %30 indirimde var bence gidip deneyin dün gördüm kaliteli gözüküyordu .

Hanımefendi kaskı,eldiveni zorla takıyor. Montu bile kısa mesafede giymiyor. Çok kavga ediyoruz bu yüzden. Şimdi pantolon desem direk bırakır beni :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar