Topcase icine lastik cekme. Tingirdama icin cozumu olan?

Merhaba.
Shad Sh39 kullaniyorum. Cukurlarda tangirdama yapiyor. Bunu nasil engellerim, topcase icine lastik cekiliyor diye duydum bu sesi engeller mi, nerede yaptirabilirim?

Sesin sebebi içindeki eşyalar ise kaydırmazla falan hallolur belki. Diğer türlü topcase in altına destek için takoz yapmak gerekiyor.

Kilit mekanizmasinda bosluk oluyor ve kapakta takirti ses falan oluyor. Topcasenin kapagina ya yapiskanli lastik filtre cekersin yada kapi pencere sungerleri olur onlarin en kucuk inceleri var onlardan alir yapistirsin kapak ic kenarlarina ve ses sorunu cozulur. Tarafimdan uygulanip sonuc alinmistir.

Bende çok düşündüm bu konuyu,topracenin alt kenarlarına delikler delmek gerekiyor
Bu deliklere file lastiklerin kancaları tutturulursa koyacağımız malzemeleri sabitleyebiliriz
Topraceyi delmeye kıyamıyorsak,iç tabanına ince bir saç,kontraplak yada alüminyum levha sabitlersek lastiği bunada bağlayabiliriz

Bağzı bavullarda bu gergiler mevcut onlardan birer adet edinilirse uygulanabilir

Yanlis anlasildim sanirim. Topcase icindekiler degil topcasein kendi kapagi tangirdiyor.
yani ici bosta olsa tangirdiyor. Dadas-bb anlamis sanirim. Onu nerede yaptirabilirim?

Yanlis anlasildim sanirim. Topcase icindekiler degil topcasein kendi kapagi tangirdiyor.
yani ici bosta olsa tangirdiyor. Dadas-bb anlamis sanirim. Onu nerede yaptirabilirim?

Merhaba,

Bende aynı sorundan muzdaribim .. Şimdi iki sebep olabilir tıngırdama için, ilki dediğiniz gibi topcasenin kapağı ile kendisi arasında boşluk kalıyorsa, diğeri ise bağlantı yerinden gelebilen sesler..

İlk kullandığım topcase de bağlantı yerinden geliyordu, yuvarlak lastikler olur adı ne onların bilmiyorum , onlarla çözüm sağlanıyordu . Kapak içinse dadaş-bb cevabı vermiş, teşekkürler.

Nerede yaptırabilirim demişsiniz, kendiniz o süngerlerden alıp yapabilirsiniz. Pencere kenarına çekilen süngerlerin en incesinden alıp, çekeceğiz..

Çok sinir bozucu olabiliyor bu ses.. Dikkati dağıtıyorsa özellikle kötü..

topcase icine Böyle yazılınca malum içi geliyor insanın aklına
O dediğiniz yer dışta kapağın kasayla öpüştüğü yerdir,nalburdan pencere bandı alın PVC onu o boşluğa yapıştırırsanız birdaha ses yapmaz
Başlarda sıkı gelir ama sonra alışır
Kapi-izolasyon-bandi-350x240.png

topcase icine Böyle yazılınca malum içi geliyor insanın aklına
O dediğiniz yer dışta kapağın kasayla öpüştüğü yerdir,nalburdan pencere bandı alın PVC onu o boşluğa yapıştırırsanız birdaha ses yapmaz
Başlarda sıkı gelir ama sonra alışır
http://www.borcimyapimarket.com/image/cache/data/bantlar/Kapi-izolasyon-bandi-350x240.png

Aynen böyle.

Ben yazacaktım arkadaş sağolsun resmiyle uygulamalı olarak göstermiş.

Bu şeritleri herhangi bir hırdavatçıdan temin edebilirsiniz, çift şerit halinde metresi 1 lira.

Topcase in altına paralel şeritler halinde yapıştırınca bir daha sesten eser kalmaz.

Ben bunları ucuz topcase lerin su sızdırmasına karşı da kullanıyorum. 10 numara iş görüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar