Arama sonuçlarınız

1. D

Faizsiz 0 motosiklet alımı.pert kasko sorunu.

Bir tane video vardı arkadaşlar bulamadım. Fuzulev katılımevim tarzı firmalardan motosiklet alıp kazada motoru pert olup ciddi sıkıntı yaşayan, muhatap bulamayan biri vardı sosyal medyada. Bir türlü bulamıyorum. Videoyu bilen var mı ya da olay neydi? Ablam 0 arabaya alacak. Sıkıntılı iş mi...
  2. D

Zincir bu şekilde paslandı?

Kışın çok nadir kullandım. Bu yüzden yağlamadım. Birkaç kez yağmur gördü zincirin kenarları paslandı. Ne yapılabilir bu durumda? https://hizliresim.com/6fjg4pn
  3. D

Akü şarj sonrası motosiklet çalışmamaya başladı. Yardım.

2025 ns200. Marşta 3-4 saniyede çalışıyordu. Haftasonu yeni aldığım bosch c30 ile aküyü söküp şarj ettim. Aküyü pazar motosiklete taktım. Çalıştırmayı denemedim. Bugün ilk defa çalıştırmayı denedim. Çalışan motosiklet çalışmadı. 4-5 kere 4-5 saniye marş yaptım. Çalışmadı. Neden olabilir...
  4. D

Akü değişimi garantiyi bozar mı?

0 pulsar ns 200 alalı 6 ay oldu. Geç marş almasıyla ilgili konu açmıştım. Marşta voltaj 8.9a kadar düşüyor. Çalışmadığı hiç olmadı bazen biraz geç çalışıyor. Servise gitsem sıkıntı yok diyecekler. İçim rahat etsin diye varta akü aldım. Kendim değiştirecektim ama aklıma takıldı. Garanti bozulur mu?
  5. D

Vizörün çok zor kilitlenmesi sorunu

Hjc rpha 71 kaskın vizörü çok zor kilitleniyor, kutudan çıkan orijinal pinlocku takınca daha da zorlaştı. Pinler en gevşekte tutuyor zaten. Vizör alttaki contalar üzerinde kaymıyor, fazla sürtünüyor gibi. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı? fikirleriniz?
  6. D

Lurca aksiyon kamerası, inceleme

Üyeliğim çok eski değil ama 10 yıldan fazladır forumu takip ediyorum. Çok faydalı oldu benim için. Herkese çok teşekkür ederim. Araştırırken kafamdaki çoğu soruya cevap bulamadan sipariş ettiğim bir kamera. Birilerine faydalı olabilir diye yorumlarımı paylaşıyorum. Ticari hiçbir bağım yok...
  7. D

Akü azalıyor mu dengede midir?

Pulsar ns 200 ug2 motosikletim marşta daha geç çalışmaya başladı. Sürüş mesafem kısa diye marşta aldığım enerjiyi yerine koyamıyor olabilir miyim? Haftada 3 kez işe gidip geliyorum. Mesafe 6 km 12 dk şehir içi kullanım. Sağlıklı bir motorda bu sürüş mesafesi, yeterince doldurabilir mi aküyü?
  8. D

Kışlık rüzgar geçirmez korumalı eldiven? 10k civarı

Özellikle soğuk ve rüzgar için 0 derecede sıcak tutacak eldiven önerebilir misiniz?Korumaları iyi olan, Vizör silici olursa iyi olur. Ve tabi ki yeni yasaya uygun. Şu an revit sand 4 yazlık kullanıyorum. Rüzgar çok üşümeye başladı. 10k civarı?
  9. D

Ankara'da Buluşma-Muhabbet

Bilmiyorum forumun böyle bir etkinliği var mı? Ankara'da yaşayan motosikletseverler varsa bir cafede buluşup muhabbet edelim diyorum. Katılmak isteyen olur mu?
  10. D

Yeni mont alacağım, 4 mevsimlik mi kışlık mı daha mantıklı?

Yazlık montum var. Amacım sadece kışın kullanmak. Sıcaklık olarak - 2 ve 12 derece arası kullanacağım. Çoğunlukla kuru havada ama yağmurda da su geçirmemeli. 5-10k arası ne önerirsiniz?
  11. D

4000 devir düşük mü?

Pulsar ns 200 ug 2 ilk motorum. Vites değişimlerinde 4000 devir civarında boğuluyor gibi oluyor. Normal mi? Fazla mı düşük devirde kullanıyorum? Rodaj diye yükseklere çıkmıyordum hiç. İlk bakıma kadar 6.000'i geçmedim Şimdi 7.000'i geçmiyorum. 700 kmde motor. 4000 devir düşük mü sayılır ve şu...
  12. D

Pulsar NS200 — 4 mevsim lastik: Hangisi gerçek kurtarıcı?

Ankara’da işe geliş gidiş için kullandığım pulsar ns200 için 4 mevsim kullanabileceğim, tutuşu güvenilir bir lastik arıyorum. Kriterlerim: Hep asfalt, araziye çıkmam. Viraj yapmam ama hafif yatınca da kaydırmasın. Yağmurda nadiren (sadece yakalanırsam:)) kullanırım. Kışın ise 3°C’nin altında...
  13. D

Tesadüfen yaşıyoruz.

Bugün 3 şeritli şehiriçi yolda orta şeridin ortasında normal bir hızda giderken sağımdan makas atarak bir transit geçti. Baştan sona kadar dibimden. Santim filan değil mm var aramızda ve sağ şerit bomboş. Ya korkutmaya ya da öldürmeye çalıştı. Sövercesine kornaya bastım nafile. Elim ayağım...
  14. D

Sırt çantasını sırtımda taşımak istemiyorum

Sırt çantasını naked motosiklette arka sele üstüne koyup kendi kayışlarıyla alttan sabitleme gibi bir fikrim var. Bel ve göğüs kayışlarıyla. Bu şekilde kullanan var mı? Sağlam duruyor mu? Malum topcase ruhsata işletme filan istemiyorum. Sırtımda taşımak da istemiyorum.
  15. D

Temizekipman.com dan aldığım bu ürünler orijinal mi?

D3o diz/dirsek ve omuz koruması level 2 olarak aldığım bu ürünler orijinal midir? Ambalajsız streç filme sarılı olarak geldi. Ön tarafta F-P yazıyor. Arkada EN 1621-1 2012 yazıyor. Orijinal D3o olmasa da muadili midir çöp müdür? Kullanayım mı iade mi...
  16. D

Sırt koruma takma yönü hangisi doğru

D3o sırt koruma aldım. Nasıl takılıyor diye nete baktım. 2 video zıt hangisi doğru? Zaman kaybetmeyin 2. Video 1.30dan itibaren izleyin
  17. D

Yazlık mı kışlık mı?

Pulsar ns 200 Motosiklet aldım 0 km. İlk motorum. Acemiyim, eğitim aldım ama pekiştirmeyi bu motosikletle yapacağım. Üzerindeki lastiklerin kötü olduğunu duydum. Kış için anlas winter grip 2 düşünüyorum daha iyi öneri gelmezse. Fabrika çıkışlı lastik bu yaz için acemiliğimi tolere eder mi...
  18. D

15k ya kadar tercihen yazlık sağlam korumalı eldiven?

Knox orsa 4 çok tavsiye edilmiş ama stoklarda hiç yok. Olabildiğince yüksek korumalı (acemiyim, düşme riskim yüksek) Ankarada kullanacağım. Nadiren yağmurda kullanıyorum. Terletmeyen 6-7k ya kadar ama bariz kalite farkı varsa 15kya kadar zorlayıp çıkabilirim eldiven önerebilir misiniz?
  19. D

Abus disk kilidi 8078 vs 8008 hangisi tercih edilmeli?

Bu iki kilidin fiyatları çok yakın. Güvenlik ve kullanım rahatlığı açısından hangisi tercih edilmeli. Teknik özellikler abusun sitesinde yazıyor kullanıcı yorumlarını merak ediyorum?
  20. D

Düşmeyi bilmek?

Evet, ekipman aldık, motor aldık, eğitim aldık. Peki nasıl düşülür? Düşeceğiz diye kendimizi şartlamıyoruz ama olur da düşersek futbolcular gibi yuvarlanmak mı daha az hasar verir, sürüklenmek mi? Artı olarak high side hangi durumlarda olur? Sağa virajda arka tekerin hafiften sola kaydığını...

Yeni mesajlar