Ankara'da Buluşma-Muhabbet

Bilmiyorum forumun böyle bir etkinliği var mı? Ankara'da yaşayan motosikletseverler varsa bir cafede buluşup muhabbet edelim diyorum. Katılmak isteyen olur mu?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bol sürüşlü daha eğlenceli bir organizasyon yapın da İstanbul'dan ve İzmir'den de gelelim.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Bol sürüşlü daha eğlenceli bir organizasyon yapın da İstanbul'dan ve İzmir'den de gelelim.
İzmirden @Memcoş48 , @mertowski ve Sen gelirsin de İstanbuldan kim gelir bilemem valla.

Hatta Memcoş gelemeyebilir bile hafta içi iş yükünden dolayı.

Ankaraya gelince de birkaç gün kalmak yakışır.

Minimum 4 günlük bir plan yapmak lazım.

Haa, Cumartesi sabahın köründe yola koyulup akşam buluşup ertesi gün de dönüş yapacak olursanız ona birşey diyemem.

Yoksa hemen bir organizasyon yapalım.

Ankara ve çevresini gezdirmek benden.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hafta içi 4 gün bence üçümüze de uymaz ama sallıyorum Perşembe sabah yola çıkıp akşamında Ankara'da olsak Cuma, Cumartesi güzel bir gezi imkanı yakalar, Pazar sabahı da İzmir'e dönmek için yola çıkabiliriz. Yine de Perşembe-Cuma izin almak bana uyar da diğer arkadaşlarıma uymayabilir.

Tur dışında da Ankarada yaşayan, tanışıp muhabbet etmek isteyen motosikletsever varsa buradayım.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben Ankara yakınlarında olsam 10 Kasın sabahı Anıtkabire sürer, törene katılır, daha sonrasında bir rota çizecek şekilde bir program oluştururdum. Ankara'yı çok bilmediğim için bir şey diyemem ama bence bir Tören etkinliği yapın derim.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Ben Ankara yakınlarında olsam 10 Kasın sabahı Anıtkabire sürer, törene katılır, daha sonrasında bir rota çizecek şekilde bir program oluştururdum. Ankara'yı çok bilmediğim için bir şey diyemem ama bence bir Tören etkinliği yapın derim.
10 Kasımda, Okuldaki törenin sorumlusu olarak görev çıktı. Angara ya da Çanakkaleye sürme işi yalan oldu😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar