Vizörün çok zor kilitlenmesi sorunu

Hjc rpha 71 kaskın vizörü çok zor kilitleniyor, kutudan çıkan orijinal pinlocku takınca daha da zorlaştı. Pinler en gevşekte tutuyor zaten.
Vizör alttaki contalar üzerinde kaymıyor, fazla sürtünüyor gibi. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı? fikirleriniz?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Silikon sprey veya vazelin. Bu arada bu kask nasıl? Kafama olursa almayı düşünüyorum.

rastgele wd40 sık düzelir, benim kaskın da kilit kısmı oynadığı yerde kalıyodu, geri gelmiyodu normal yerine, orasına burasına wd40 sıktım düzeldi

Silikon sprey veya vazelin. Bu arada bu kask nasıl? Kafama olursa almayı düşünüyorum.
rastgele wd40 sık düzelir, benim kaskın da kilit kısmı oynadığı yerde kalıyodu, geri gelmiyodu normal yerine, orasına burasına wd40 sıktım düzeldi
Hangisi contaya zarar vermez? deneyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Havalı tüfekten kalma silikon sprey var elimde olur değil mi?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Hangisi contaya zarar vermez? deneyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Havalı tüfekten kalma silikon sprey var elimde olur değil mi?
İkiside zarar vermez, aksine ikiside contayı korumaya yardımcı olur. Spreyi çukur bir yere sık ve kulak pamuğu ile sürersen hiç bir yere dağılmaz.

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
Dostum vizörün önünde kilit vars o açık kalmıştır. Bende vizörü kapadığımda (hjc Rpha 90s) o kadar zor açılıyordu ki neredeyse kırılacak gibi oluyordu. sonra fark ettim küçük bir tırnak gibi kilit mekanizması kapalı kalmış. Onu sağa itince kolaylıkla açıp kapatabildim. Senin kaskında da var ise böyle bir kilit ondan zorlanıyordur

Dostum vizörün önünde kilit vars o açık kalmıştır. Bende vizörü kapadığımda (hjc Rpha 90s) o kadar zor açılıyordu ki neredeyse kırılacak gibi oluyordu. sonra fark ettim küçük bir tırnak gibi kilit mekanizması kapalı kalmış. Onu sağa itince kolaylıkla açıp kapatabildim. Senin kaskında da var ise böyle bir kilit ondan zorlanıyordur
Yok hocam sadece aşağı ve yukarı hareket ediyor. Aşağı yapınca açılıyor, yay kendiliğinden yukarı alıyor. Boştayken çok rahat oynuyor. Vizörü kapatırken aşağı inmiyor ama kilitten değil. Ya vizör contada kaymıyor ya da pinlock çok gerginlik yarattı, vizör kilitten uzaklaştı. Akşam contayı vazelinlemeyi deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar