Temizekipman.com dan aldığım bu ürünler orijinal mi?

D3o diz/dirsek ve omuz koruması level 2 olarak aldığım bu ürünler orijinal midir? Ambalajsız streç filme sarılı olarak geldi.

Ön tarafta F-P yazıyor. Arkada EN 1621-1 2012 yazıyor. Orijinal D3o olmasa da muadili midir çöp müdür? Kullanayım mı iade mi?

Motosikleti
Forza 250
Temizekipmandan şuana kadar pek çok kez alışveriş yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadım,çakma gibi bir durum olacağını hiç sanmıyorum

O zaman acerbis ramsey vented mont içinden çıkan level 1 den daha iyi bu elimdekiler değil mi hocam?
Temizekipmandan şuana kadar pek çok kez alışveriş yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadım,çakma gibi bir durum olacağını hiç sanmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve son olarak omuz koruması montuma tam oldu fakat dirsek için aldığım "diz/ dirsek" koruması diye geçen parça için, büyük gelirse keserek kullanabilirsiniz dedi satıcı. Aslında tam diz parçası gibi görünüyor. Ben bunu bayağı bayağı kesip cebe uyduracak mıyım?

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Ürün adında "D3O EQUIVALENT" yazıyor. Yani orijinal değil. Level 2 olmasi için üzerinde şöyle bir logo olması gerekiyor. Sol alt köşede 2 yazması gerekiyor. Tabi orijinal olmayan bir üründeki logoya ne kadar güven olur?

images

vurunca tahta gibi sertleşiyor ve yavaşça sıkınca yumuşaksa hakiki d3o'dur; aksi durumda süngerdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar