Arama sonuçlarınız

1. admin

Bajaj Bajaj Pulsar NS 400 Z Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Silindir Hacmi 373.27 cm3 Beygir Gücü 40,01 HP - 8500 d/d Maksimum Tork 35 Nm - 7000 d/d Azami Hız 144 ÇEKİŞ KONTROLÜ Geliştirilmiş çekiş kontrolü ile benzersiz tutuş ve denge sağlanır, böylece her koşulda sürüşünüz güvenli ve tepkisel olur. Spor ve arazi modları için açılıp kapanabilen çekiş...
  2. admin

Motosikletli kuryeler arka çantalarını söküyor

zmir Kuryeler Federasyonu Genel Başkanı Batuhan Bursalı, motosikletlerin arka kısmındaki taşıma çantasını ruhsata işletmeyenlerin cezayla karşı karşıya kaldığını belirtip, ruhsata işlenmesi için Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından onaylanan yetkili bir kurumda motosiklet taşıma kutusu...
  3. admin

Yer yarıldı motosiklet yerin dibine girdi!

Güney Kore’deki bir otoyolda meydana gelen göçüğün ardından 20 metre çapında ve 30 metre derinliğinde dev çukur oluştu. Hareket halindeki bir motosiklet çukura düşerken, motosikletin sürücüsünü arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Olayda bir otomobil sürücüsü de yaralandı. Güney Kore’nin...
  4. admin

Hem karada hem denizde gidebilen motosiklet yaptı

İstanbul’da bir vatandaş, hem karada hem denizde gidebilen motosiklet yaptı. “Bir gün sahildeyken motosikletime baktım ve ‘Bu motor suda gider mi?’ diye düşündüm. Ertesi gün projeye başladım. İstanbul'da bir vatandaş, hem karada hem denizde gidebilen motosiklet yaptı. Haberin devamı için...
  5. admin

Bir Kural, 1 Ömür, kampanyasına benzin istasyonları destek verdi

Akaryakıt istasyonları İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “Motosiklet Kazalarının Önlenmesine Yönelik Eylem Planı” kapsamında kask kullanımını teşvik etmek amacıyla motosiklet sürücülerine akaryakıt alışverişlerinde indirim vererek kampanyaya destek oluyor. Günümüzde motosiklet/motorlu...
  6. admin

2025 Motosiklet Trafik Cezaları

2025 yılı itibarıyla motosiklet sürücülerini ilgilendiren yeni trafik cezaları açıklandı. 2025 yılında motosiklet cezaları ne kadar olacak? İşte güncellenen cezaların detayları... Yeni Cezalar Ne Zaman Yürürlüğe Girecek? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu yeni düzenlemelerin TBMM'de kabul...
  7. admin

Beyaz far kullanımı yasaklanıyor!

Sürücüler dikkat! Beyaz far tarihe karışıyor. Ağır para cezaları uygulanacak İçişleri Bakanlığı, trafikte karşıdan gelen sürücülerin görüşünü olumsuz etkileyen beyaz far kullanımını yasaklama kararı aldı. Yeni düzenlemeyle fabrika çıkışı dışında takılan beyaz farlar artık tarihe karışacak...
  8. admin

Motosiklet işlemleri ile ilgili yeni uygulama taslağı yolda

Motosiklet işlemleri ile ilgili yeni uygulama geliyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bakan Yerlikaya, motosiklet denetimleri ve işlemleriyle ilgili yeni uygulama taslağının bugün açıklanacağını duyurdu. Motosiklet işlemleri ile ilgili yeni...
  9. admin

Merak etme anne, biz 4 kişi biniyoruz

Sosyal medyada ”Merak etme anne, biz 4 kişi biniyoruz” paylaşımı yapan genç kızlara, trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle 29 bin 805 TL ceza kesildiSosyal medyada “Merak etme anne, biz 4 kişi biniyoruz” notuyla paylaşılan bir görüntü, güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Bir süre...
  10. admin

Pendik’te Trafik Kazası Sonrası Gergin Anlar!

Pendik’te meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü zararını karşılamayı teklif etti. Ancak otomobil sürücüsünün eşi şikayetçi olacağını söyledi. O anlar kask kamerasına yansıdı. Haberin devamı için tıklayın.
  11. admin

Emniyet kemeri olan spor motosiklet

Geçtiğimiz yıl, CFMoto firmasının motosiklet sürücüsünü tutan bir emniyet kemeri düzeneği için patent aldığı ortaya çıkmıştı. CFMoto yakın zamanda yeni spor motosikleti 750SR-R modelinin görüntülerini yayınladı. Sıralı dört silindirli motosiklet, Çinli şirketin yeni 1000cc V4 motosikleti ve...
  12. admin

“Ölseydi bana ne, 10 bin lira zararım var” sözleri tepki çekti

Aydın’ın Efeler ilçesinde motosiklet ve otomobil çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazada 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Otomobilinde ufak çaplı hasar meydana gelen sürücü, çocuğa tepki gösterdi. Kazaya karışan otomobil sürücüsünün, “Ölseydi bana ne...
  13. admin

Yapay zekalı motosiklet kaskı üretildi

iC-R kaskı, iki arka kamerası sayesinde 240 derecelik görüş alanı sunuyor. Yapay zeka artık her yerde. Yapay zeka artık motosiklet kasklarına da girdi. Motorcuların kör nokta kontrolü için omuz üstü bakış kontrol günleri geride kalıyor. Intelligent Cranium Helmets, firması gelişmiş görünürlük...
  14. admin

Karlı Havalarda Moto Kuryelerden Sipariş Vermek İnsafsızlık mı?

Bugünlerde ülkenin büyük şehirlerindeki kar yağışları nedeniyle motosikletli kuryelerle ilgili yeni bir tartışma konusu başladı. Sosyal medyada motosikletli kuryelerin çalışma şartları konuşulmaya başlandı. Yerler kaygan olduğu için motosikletli kuryeler siparişleri ulaştırırken kazalar...
  15. admin

Kuryeyi ezen sürücü tutuklandı. Gazla freni karıştırdım

Dikiz aynasını kıran kuryeyi otomobiliyle ezmişti… İlk ifadesi ortaya çıktı! Gözü dönmüş sürücü tutuklandı. Pendik’te trafikteki tartışmada dikiz aynasını kıran motosikletliyi otomobiliyle ezerek yaralanmasına neden olan sürücü “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı. Sürücünün polisteki...
  16. admin

Türkiye şampiyonundan Çıldır Gölü’nde nefes kesen gösteri

Türkiye Snowboard Şampiyonu Süleyman Atlı’nın Kars’ta yüzeyi buz tutan Çıldır Gölü’nde gerçekleştirdiği drift ve hızar tekerlekli motosiklet gösterisi nefes kesti. Her gün farklı görüntülere sahne olan Çıldır Gölü, doğa ve adrenalin tutkunlarını bir araya getiriyor. Kars’a gelen Türkiye...
  17. admin

2025 Motosiklet Yeni Gümrük Ek Vergisi ve Gözetim Vergisinin Satış Fiyatlarına Etkisi

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan “İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ” kapsamında yeni gümrük ve gözetim vergileriyle motosiklet fiyatları ciddi şekilde artırdı. Ticaret Bakanlığı tarafından ithalatta gözetim uygulamasına ilişkin yapılan değişikliklerle ilgili kararların yer...
  18. admin

Motorcu enduro yaparken inanılmaz bir kaza yaşadı

Ormanlık arazide enduro yapan motorcu gurubu çok talihsiz bir olay yaşadı. Grup içindeki bir motorcu dik tepeye tırmandı ve tepenin arkasında kayboldu. Arkadaşları tepenin arkasına gittiğinde şok yaşadılar. O anlar kask kamerasını böyle yansını. Tepenin arkasından grubun fark edemediği bir yol...
  19. admin

Kask takmayanlara benzin yok

Kalkınma Bakanlığı kask takmayan motosiklet sürücülerine sıvı yakıt satışını yasaklamayı planlıyor. Kalkınma Bakanı Takis Theodorikakos konuyla ilgili bir değişiklik önergesi sunulduğunu, “Motosikletteyseniz, sürücü veya yolcu olun, kask takarsınız” şeklinde ülke çapında bir kampanyanın da...
  20. admin

Motosiklet sürücülerine indirimli akaryakıt

İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu, motosiklet kazalarında yaralanma ve ölümlerin önüne geçmek için, kask takan motosiklet sürücülerin indirimli yakıt almaları amacıyla ilçedeki 9 akaryakıt istasyonuyla protokol imzaladı. Protokol kapsamında 3 ay sürecek yüzde 5 indirimli akaryakıt satışına...

Yeni mesajlar