2025 Motosiklet Yeni Gümrük Ek Vergisi ve Gözetim Vergisinin Satış Fiyatlarına Etkisi

2025-YENi-Motosiklet-Vergileri.jpg

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan “İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ” kapsamında yeni gümrük ve gözetim vergileriyle motosiklet fiyatları ciddi şekilde artırdı.

Ticaret Bakanlığı tarafından ithalatta gözetim uygulamasına ilişkin yapılan değişikliklerle ilgili kararların yer aldığı metinde, motosikletlerin birim gümrük kıymet bedellerinin güncellendi bilgisi yer alıyor.

Kararda özellikle skuter sınıfı olarak tanımlanan motosikletlere uygulanan 1850 dolarlık gözetim biriminin taban fiyatın 4000 dolar seviyesine yükseldiği dikkat çekerken, 800 cm3 ve üzeri motosiklet için bu rakam 10 bin dolar olarak güncellenmiş durumda.

Yeni Vergilerinin Motosiklet Fiyatlarına Etkisi

Motor hacmi yüksek motosiklet fiyatların büyük artış
Fiyat artışlarını takiben satışların düşüşü
Sıfır satışlarının düşüşüyle ikinci el fiyatlarının artışı

Untitled-1.jpg

Untitled-2.jpg

Untitled-3.jpg

Untitled-4.jpg

Haberin devamı için tıklayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Halk ağır vergiler altında eziliyordu.

Ve biz oy vermeye devam ettik.

Zaten cook coook zordu ama once ev almak imkansizlasti, sonra araba almak imkansizlasti simdi de motosiklet almak imkansizlasacak. Bize reva olan hayat bu.

Bu topraklarda cicek acmaz artik. En azindan biz goremeyiz. Hayatin sifir noktasinda olan kardeslerim firsatiniz varsa kaçin gidin.

650 cc motor alalım dedik. Anında zam yaptılar. Bendeki şans pişmiş tavukta yok.

Admin mükerrer konu açmış bunu zaten başka konuda tartışıyoruz.

3 gün uzaklaştırma rica ediyorum :ROFLMAO:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar