Arama sonuçlarınız

1. Ramazan Can

NOKIA E 71 1 YIL GARANTİSİ DEVAM EDİYOR TÜM KUTU İÇERİĞİ VE FATURASI VERİLECEKTİR..

nokıa e 71 askerlik sebebi ile satılıktır..... tüm kutu içeriği faturası mevcuttur.... bir yıl garantisi devam etmektedir.... 375 lira gibi fiyat düşünüp pazarlık sünnettir... bu kadar temizi zor bulunur....
  2. Ramazan Can

BÖrtÜ bÖcek doĞa 4 kafadar...

cumartesi gece yarısına kadar pendik sahilde takıldıktan sonra sabah 09 gibi beni telefon ile uyandıran ve kafama gezi fikrini sokan sedat (mahonyy) saat 12 ,00 da yanıma gelip hadi kanka gidelim diyen cenk(cenkşenver) her zaman ki gibi buluşma yerine geç kalan ahmet ( bu sefer evinden zorla...
  3. Ramazan Can

zenon ... h4 uzun kısa monza marka zenon....

monza marka 8000k uzun kısa zenon um ihtiyaçtan satılıktır.... ampül ve beyin ikiside monza marka ve uzun kısa zenon olan h4 tipidir.... istanbul pendik te isteyene montaj edip verebilirim.... 60 lira montaj dahil.... montajı siz yaparsanız 50 liraya veririm... [email protected] msn...
  4. Ramazan Can

askerden selam var... sedat_57

arkadaşlar sedat_57 , (sedat özsan) tüm mt ye tüm onu soranlara selam gönderdi.... acemi birliği ni ankara da yaptı.. şuan kıbrısta ve askerliği neredeyse yarıladı.... dedim sabret biter oda dedi inşallah...:):):):) kıbrıs çok sıcakmış yanıyormus.... motora olan özlemi giderek...
  5. Ramazan Can

Kendi Gerçeklerinizle Ne Kadar Yüzleştiniz Bakalım...

nasılsınız arkadaşlar.... yattım kalktım kafama bir konu takıldı....:P:P:P Acaba kaç kişi trafikte sıfır hata yaptı... :):):)yada ben hata yapmadım diyeniniz varmı??? Mesala 100 metre 1000 metre fark etmez... Kask takmadığınız zaman oldumu... yada kırmızı ışıkta geçtiniz oldumu.... yada...
  6. Ramazan Can

kartal sahilde balığa gidiyorum....

evet kartal sahil ile dragos arasına balığa gidiyorum... bu sezon açılısını yapacağım.... sizlerde balık tutmaktan hoşlanıyormusunuz.... çoşkun abi (babaçi ) var benim bildiğim.... szilerde balığa gidiyorsanız yada hoşlanıyorsanız birlikte hafta içi veya hafta sonu gidebiliriz...
  7. Ramazan Can

bozok diyarının yiğit evladı....

nasılsınız arkadaşlar... hepinize selam ederim... 20 / 04 /2011 günü attı kafamın v kayışı.... :):) dedimki ramço iş yok güç yok otur otur nereye kadar...... can sıkıntısından sağlam motoru söker takar oldun... sen söyle bir açılda gönlün ferahlasın.... V kayışı atmış olan kafamda bir...
  8. Ramazan Can

Arkadaşınmı var derdin var...!!!

:P:PEvet arkadaşınmı var derdin var.....:P:P:P:P:P Aslında her şey 1 şubatta işten ayrılmam ile başladı.....:):):) Her gün gebze, tekirdağ yol alan bir tır şöförünü işsiz kalınca ne yapar başına dert alır...:):):) Yok far a led uygulaması yok, ybr ye 120 70 18 lastik takması yok, yan çanta...
  9. Ramazan Can

haylaz ım gayet çekici oldu.....

Aslında evde boş boş oturmaktan canımız sıkılıyor... sonra alıyoruz başımıza işi... ybr me yani haylazıma yan çanta monte ettim.... boya montaj falan zevkli ama tek başıma olduğumdan baya zor zoldu.... biraz resimler konussun demi.... çantalarımız bunlar.. kaliteli bir marka değil...
  10. Ramazan Can

Pendik Gözdağın da Semaver çayı içmeye Bekleriz..

arkadaşlar aslında neredeyse her hafta cumartesi akşamı gözdağına çıkar sıcak muhabbetler eder çaylarımızı, yerine göre çiğ köftemizi, mangalımız veya pidelerimizi yerken istanbulun biir kısmını izleriz... gelebilecek tüm arkadaşlarımızı sıcak çayımızı içmeye bekleriz... e5 tarifi... pendik...
  11. Ramazan Can

Bu biraz çamur benimde hakkım...

biraz çamurlanalım dedik... fazla resim yok ama çamur gerçekten şahane.... motor üzerinde çocuklar gibi eylendik... ben ve kankam sedat... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usiste ben.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  12. Ramazan Can

biraz değişiklik olsun...

sabahın 10 da kalkıp sedat ı aradım... dostum canım sıkılıyor dedim... oda gel benim motorun direksiyonu söküp değişik bişeyler yapalım dedi... tam benlik hemen gittim.. işte fotolar ve ben.... Uploaded with ImageShack.us tam sökerken paylaşmak aklıma geldi resimleyim bari dedim... Uploaded...
  13. Ramazan Can

Bu Kadarına da Pes doğrusu....

arkadaşalar 2009 yılında hyosung gt 250 r marka bir motosiklet aldım... noterden satışını yaptık ben denedim kullandım.. konu satmaya geldi motoru satışa çıkardığımın ertesi günü sattım... forum üyelerimizden kaan aldı götürdü ankaraya ... motor 12. ayda noterden devir teslim yapılarak...
  14. Ramazan Can

el emeği göz nuru... far a led uygulaması...

öncelikle ybr miz.. adı haylaz.... Uploaded with ImageShack.us sıf orjinal far bozulmasın diye başka far aldım..sıfır olanı acıp bozacağım.. hiç rahat duramıyorsun diyor babam.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us soldaki yeni olan .. far ampülü park ampülü...
  15. Ramazan Can

ybr çok yakmaya başladı....

ybr çok yakmaya başladı.. buji si yeni... karbüratörü temiz , sibob ayarı tamam.. lastik havaları tamam.. dip gaz kullanmıyorum... dedim bu nasıl motor...:P:P:P:P:P:P yamaha motor yapamıyor artık dedim.. aldım elime bidon...:P:P:P en yakın benzin istasyonuna gittim.. bir bidon benzin aldım 4...
  16. Ramazan Can

Bizimkisi bir aşk hikayesi... Yeniden doğuş...

evet başlıktan anlaşılacağı gibi bizimkisi bir aşk hikayesi... öncelikle ben ve kankam sedat mahonyy tanışmamız 8 yaşına dayanır... oda ben gidi motor mekanik meraklısı... yürüken motor sesi koşarken ise aragazı çekerdik.. 8 yaşında bir tanıştık bir daha kopamadık.. aynı şeyleri sever aynı...
  17. Ramazan Can

Mahonyy kardeşim hayırlı olsun..

2004 MODEL AZ KULLANILMIŞ FAZLA YIPRANMAMIŞ.. YILLAR BİRAZ YIPRATMIŞ O KADAR... SEDAT HAYIRLI OLSUN... bu arada fotoğraflar gece karanlığında cep telefonuyla çekildi.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  18. Ramazan Can

yeni tip ruhsatlar

arkadaşlar yeni tip kağıt seklideki russatlarla ilgili problemlerim var... russat kabına yaıpışıyor harfler siliniyor yada birbirine giriyor okunmuyor..sonuç git russatı değiştir... 2 ay sonra yine aynı sorun... doblo marka arabam, yamaha ybr ve hyosung gt250r motosikletimin russatları aynı...
  19. Ramazan Can

Gözdağına piknik e gidiyoruz...

sabah kalktık havanın güzel olması içimizi kıpırdattı.. sedat la dedikki iknik havası.. hemen tadıklarımızı aradık haber verdik.... gözdağına pikniğe gidiyoruz... saat 13,00 gibi gözdağında toparlanacagız ve kendi isteğimiz doğrutulsunda sucuk veya köfte mangalı yapacağız.. mangal bahane...
  20. Ramazan Can

çirkinden bir kaç kare.....

ankara otobanı... yörsan dinlenme tesisleri.... bolu il sınırları içinde... Uploaded with ImageShack.us kendimi kaptırmışımm baktım yozgat simalarına gelmişim.. eee dedem lere uğrayayım bari... Uploaded with ImageShack.us hyo bu her yola gelir... enduro oldu mubarek.... amacını aştı ...

Yeni mesajlar